Įkraunama...
Įkraunama...

Planavimas ir žindymas

QUOTE(Loveco @ 2010 05 01, 14:57)
jo, kai  II faze ilga buna (14-16 dienu pvz), tai rodo, kad progesterono yra uztektinai, o tai, aisku, irgi labai lemia sekminga implantacija, gimdos gleivines uzauginima ir siaip geresni zirniuko isikabinima.

Mano O testai tik vaiduokliauja,  nu niekaip neuzryskeja sad.gif o siandien 16 CD.  biggrin.gif
lyg ir padilgcioja tai viena, tai kita kiauside, bet dar ne O skausmai...

matosi, apsišvietus, planuota ne mėnesį ir ne du doh.gif biggrin.gif

Man O tik 17CD, dar 18CD buvo....
užpraeitą mėn II fazė tebuvo 10dienų, praeitą pailgėjo iki 14 dienų, tai forumietės sakė, kad gera žinia, lengviau pastot biggrin.gif buvo teisios.

šiaip sakoma, kd gleivių metodas maitinančioms netinka, bet kiek stebėjau, tai man su BT viskas sutapo.
Papildyta:
nerodžiau dar jums šiandieninio NT. visgi nesublūdijo pirmasis thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
sveikinu su Mamyčių diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 05 01, 14:03)
matosi, apsišvietus, planuota ne mėnesį ir ne du doh.gif  biggrin.gif

Man O tik 17CD, dar 18CD buvo....
užpraeitą mėn II fazė tebuvo 10dienų, praeitą pailgėjo iki 14 dienų, tai forumietės sakė, kad gera žinia, lengviau pastot biggrin.gif  buvo teisios.

šiaip sakoma, kd gleivių metodas maitinančioms netinka, bet kiek stebėjau, tai man su BT viskas sutapo.
Papildyta:
nerodžiau dar jums šiandieninio NT. visgi nesublūdijo pirmasis thumbup.gif

user posted image

na taip, ir ne metus planuota doh.gif
sakai, netinka? na man OT ir gleives sutapo ana menesi, tik sakau, po to kitas dvi dienas keli lasai teplioniu buvo , ir po 9 dienu mm atejo. Tai tikrai niekada nera taip buve, reguliuojasi rolleyes.gif ax.gif

testukai tai tikrai nevaiduokliauja jau, jau kai pamatai juostele, viskas aisku buna smile.gif jau jei uzryskeja linijyte, reiskia, hcg hormono jau pakankamai daug yra 4u.gif
sveikinimai mamytems
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 05 02, 11:58)
na taip, ir ne metus planuota  doh.gif
sakai, netinka? na man OT ir gleives sutapo ana menesi, tik sakau, po to kitas dvi dienas keli lasai teplioniu buvo , ir po 9 dienu mm atejo. Tai tikrai niekada nera taip buve, reguliuojasi  rolleyes.gif  ax.gif

testukai tai tikrai nevaiduokliauja jau, jau kai pamatai juostele, viskas aisku buna smile.gif jau jei uzryskeja linijyte, reiskia, hcg hormono jau pakankamai daug yra  4u.gif
sveikinimai mamytems

man, kai pirmą kart sulaukiau mmm, vidury ciklo patepliojo, o po kokių 10 dienų atėjo antrosios mmm. vienžo, labai panaši situacija. nei anksčiau, nei vėliau netepliodavo ciklo vidury
Atsakyti
mano o pagaliau arteja ;]
Atsakyti
Na ką... man 10 DPO , laukiu mmm ir kitą ciklą matuosiu sąžiningai BT.

virve, testukas ryškėja wub.gif

QUOTE(Loveco @ 2010 05 01, 14:57)
jo, kai  II faze ilga buna (14-16 dienu pvz), tai rodo, kad progesterono yra uztektinai, o tai, aisku, irgi labai lemia sekminga implantacija, gimdos gleivines uzauginima ir siaip geresni zirniuko isikabinima.

Mano O testai tik vaiduokliauja,  nu niekaip neuzryskeja sad.gif o siandien 16 CD.  biggrin.gif
lyg ir padilgcioja tai viena, tai kita kiauside, bet dar ne O skausmai...

Man II fazė dar niekad nebuvo 14 d. Dažniausiai 10 doh.gif Įdomu kaip čia bus toliau..

Ilgokas ciklas...
Atsakyti
QUOTE(Luki @ 2010 05 04, 14:53)
Na ką... man 10 DPO , laukiu mmm ir kitą ciklą matuosiu sąžiningai BT.

virve, testukas  ryškėja  wub.gif
Man II fazė dar niekad nebuvo 14 d. Dažniausiai 10  doh.gif  Įdomu kaip čia bus toliau..
Ilgokas ciklas...

testa testa testa 4u.gif man 10 dpo jau ryskiai rode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 05 04, 19:03)
testa testa testa  4u.gif  man 10 dpo jau ryskiai rode  4u.gif

gal ryškiai ir retai parodo, bet pavaiduokliaut jau turėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 05 04, 19:03)
testa testa testa  4u.gif  man 10 dpo jau ryskiai rode  4u.gif

neeee schmoll.gif testo nedarysiu... biggrin.gif Nes nesitikiu šį ciklą teigiamo atsakymo... nepataikėm vaisingomis dienomis... atrodo unsure.gif biggrin.gif Bet BT laikosi ir šiandien 37.0 smile.gif Laukiu mmm. Vakar pilvą vakare maudeno ir nustojo. Matysim kas per ateinančias pora dienų bus. Būtų stebuklas, jei pastočiau, nes kaip jau sakiau, praktiškai neįmanoma, teoriškai - gal lotuliukas.gif

virve, kaip savijauta nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Luki @ 2010 05 05, 09:56)
neeee  schmoll.gif  testo nedarysiu...  biggrin.gif   Nes nesitikiu šį ciklą teigiamo atsakymo... nepataikėm vaisingomis dienomis... atrodo  unsure.gif  biggrin.gif   Bet BT laikosi ir šiandien 37.0  smile.gif  Laukiu mmm. Vakar pilvą vakare maudeno ir nustojo. Matysim kas per ateinančias pora dienų bus.  Būtų stebuklas, jei pastočiau, nes kaip jau sakiau, praktiškai neįmanoma, teoriškai - gal  lotuliukas.gif

virve, kaip savijauta  nestuke.gif ?

pamaudžia vis pilvą ir tiek. mmm jau vėluoja. dabar 17DPO

parodyk grafiką. įdomiai čia - 11DPO, o tempė aukšta bigsmile.gif o būdavo antra fazė ilgesnė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virvė: 05 gegužės 2010 - 09:00
QUOTE(virvė @ 2010 05 05, 09:59)
pamaudžia vis pilvą ir tiek. mmm jau vėluoja. dabar 17DPO

parodyk grafiką. įdomiai čia - 11DPO, o tempė aukšta bigsmile.gif o būdavo antra fazė ilgesnė?

Grafiko šįkart nevedžiau, nes pradėjau matuoti kokios penkios dienos iki netyčia pastebėto pakilimo bigsmile.gif , tik rašiausi viską. Man juk dar mmm nebuvę..
Žodžiu taip: biggrin.gif
iki pakilimo tas penkias dienas buvo 36.6 - 36.7 (kaip ir anksčiau būdavo, kai pirmąjį planavom)
tada praleidau dvi dienas nematavus doh.gif - jos buvo lemiamos doh.gif
Ir pamatavus po jų, jau 11 diena kaip laikosi lygiai 37.0 , nei daugiau, nei mažiau. Manau, kad buvo O. Pasistengėm tik tada, kai pamačiau pakilusią tempą doh.gif įtariu , kokia para pavėlavom pagauti pirmąją O verysad.gif
Anksčiau mmm ateidavo maždaug 10 - 12 DPO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luki @ 2010 05 05, 08:56)
neeee  schmoll.gif  testo nedarysiu...  biggrin.gif  Nes nesitikiu šį ciklą teigiamo atsakymo... nepataikėm vaisingomis dienomis... atrodo  unsure.gif  biggrin.gif  Bet BT laikosi ir šiandien 37.0  smile.gif  Laukiu mmm. Vakar pilvą vakare maudeno ir nustojo. Matysim kas per ateinančias pora dienų bus.  Būtų stebuklas, jei pastočiau, nes kaip jau sakiau, praktiškai neįmanoma, teoriškai - gal  lotuliukas.gif

virve, kaip savijauta  nestuke.gif ?

o kur savitaiga? jei LAUKI mm, jos ir ateina. jei TIKI kad ateis nestuke.gif ir tiki labiau nei netiki ar bijai, bus nestuke.gif minties galia.
LAUK nestuke.gif , o ne nestuke.gif . mes pritraukiam tai, apie ka daugiausiai galvojam ar bijom smile.gif
Atsakyti