Įkraunama...
Įkraunama...

Planavimas ir žindymas

QUOTE(Loveco @ 2012 03 09, 18:26)
nu man ciklai per šiuos metus buvo prailgėję po 35-45 dienas  doh.gif  dabar ovuliacija buvo 39 ciklo dieną  doh.gif  bet iškart po Valnetino  wub.gif

ačiū, nuraminai. man pagal gk O turėjo jau būti, tai turbūt mmm parsivilks kitą sav. ar dar vėliau
Atsakyti
man tai tiesiogiai priklausydavo nuo žindymo intensyvumo. Jei dažniau, tai žiūrėk LH banga bando įsivažiuot, jau jau jaučiu skausmelius kiaušidėse, ov. testa pradeda ryškėti ir.... taip ir nesprogsta folikulas. Po savaitės jau vėl iš naujo tas pats, ir tada prasiveržia pagaliau.
O jei retai maitindavau (pvz 6 mėn pertraukos dieną tarp maitinimų buvo net 4-5 val, naktį- ir 6 val....), tai tuo metu ciklas trumpesnis, ovuliacija iki 20 ciklo dienos tikrai įvykdavo. o II fazė nuo man įprastos 13 dienų "susitraukė" iki 7.... buvo žiauru lotuliukas.gif blink.gif
Tokia mano patirtis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(indica @ 2012 02 28, 12:47)

Man irgi buvo mintelių trečiam leliukui iškart, bet veju tas mintis šalin, nes jaučiu, kad organizmas po beveik 4 metų nėštumų ir žindymų (vienu metu ir to, ir to) jaučiasi kažkiek išsekęs, dar ir mmm nėra. Ir apskritai jaučiu, kad reikėtų išsivalyti, bet to nepadarysi žindant..

perskaityk Žarskaus "Aš iki gimimo" 4u.gif Mano mintyse "prašėsi" tiesiog šie vaikeliai, aš jau protu nebemąstau, nes dažnai jis tik klaidina. Pasitikiu savimi, savo intuicija, savo vidiniu vedimu, ir visada išlošiu daugiau, nei išloščiau vadovaudamasi geležine logika smile.gif Gal ir tavo nuomonė pasikeistų, viską apmąsčius širdimi? Žinoma, nebruku savo pasaulėžiūros tau, tik noriu pasakyti, kad gal be reikalo stabdot? Kartais protas tik kiša koją blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loveco: 09 kovo 2012 - 21:34
QUOTE(Loveco @ 2012 03 09, 22:38)
perskaityk Žarskaus "Aš iki gimimo"  4u.gif  Mano mintyse "prašėsi" tiesiog šie vaikeliai, aš jau protu nebemąstau, nes dažnai jis tik klaidina. Pasitikiu savimi, savo intuicija, savo vidiniu vedimu, ir visada išlošiu daugiau, nei išloščiau vadovaudamasi geležine logika smile.gif Gal ir tavo nuomonė pasikeistų, viską apmąsčius širdimi? Žinoma, nebruku savo pasaulėžiūros tau, tik noriu pasakyti, kad gal be reikalo stabdot? Kartais protas tik kiša koją  blush2.gif

Tyliai tyliai, bet pritariu ax.gif Ir vis galvoju, iš kur pas mane tos mintys apie trečią blink.gif biggrin.gif

O aš po 36 pirmo ciklo dienų vėl sulaukiau mmm... Dabar bandysim pakviesti gruodinuką rolleyes.gif
Atsakyti
as tai isvis nesuprantu kada man mm gris doh.gif jau pasiilgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malmukas:) @ 2012 03 10, 09:16)
as tai isvis nesuprantu kada man mm gris doh.gif  jau pasiilgau biggrin.gif

kantrybės. dar gali gerokai užtrukt
Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2012 03 09, 22:46)
Tyliai tyliai, bet pritariu ax.gif Ir vis galvoju, iš kur pas mane tos mintys apie trečią blink.gif biggrin.gif

O aš po 36 pirmo ciklo dienų vėl sulaukiau mmm... Dabar bandysim pakviesti gruodinuką rolleyes.gif

oi, man mažiausiai norėtųsi dar vieno gimtadienio sausį ar gruodį doh.gif šventė ant šventės namuose, nuo torto bloga darosi lotuliukas.gif
pakvipo lauke pavasariu, ir man ima vaidentis, kad aš vėl nėščia kaip praėjusius kartus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2012 03 09, 21:38)
man tai tiesiogiai priklausydavo nuo žindymo intensyvumo. Jei dažniau, tai žiūrėk LH  banga bando įsivažiuot, jau jau jaučiu skausmelius kiaušidėse, ov. testa pradeda ryškėti ir.... taip ir nesprogsta folikulas. Po savaitės jau vėl iš naujo tas pats, ir tada prasiveržia pagaliau.
O jei retai maitindavau (pvz 6 mėn pertraukos dieną tarp maitinimų buvo net 4-5 val, naktį- ir 6 val....), tai tuo metu ciklas trumpesnis, ovuliacija iki 20 ciklo dienos tikrai įvykdavo. o II fazė nuo man įprastos 13 dienų "susitraukė" iki 7.... buvo žiauru  lotuliukas.gif  blink.gif
Tokia mano patirtis smile.gif

pažįstamas jausmas doh.gif man nuo šio ciklo vidurio vis periodiškai vyko ovuliacija lotuliukas.gif nenuostabu, kad pasimetė mėnkės
Atsakyti
lithuania.gif sveikinu visas
Atsakyti
II!!!

aš turbūt sapnuoju. juk vakar pasimatavau BT - atrodo žema +36,6. atsikėliau, VISAI NIEKO nesitikėdama, ir še tau
vyrui nieko nesakiau, nes ir taip šįryt pramigo rimtą susitikimą. išskubėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 03 13, 08:31)
II!!!

aš turbūt sapnuoju. juk vakar pasimatavau BT - atrodo žema +36,6. atsikėliau, VISAI NIEKO nesitikėdama, ir še tau
vyrui nieko nesakiau, nes ir taip šįryt pramigo rimtą susitikimą. išskubėjo doh.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif įkelk foto, pasakysiu maždaug kelinta diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 03 13, 08:50)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  įkelk foto, pasakysiu maždaug kelinta diena smile.gif

išryškėjo iškart, matosi labai gerai, palyginus su kitais savo teigiamais.
manau, čia apie 12DPO
user posted image

užkrėtei, ne kitaip lotuliukas.gif
šiaip man žiauriai žiauriai netikėta. ypač, kai po komisijos kritikos supratau, jog negaliu dabar tapt nestuke.gif , nes labai daug darbo su diplominiu, vėmimas pakiš koją, tad prisaikdinau vyrą, kad daugiau JOKIŲ griekų lotuliukas.gif pasirodo, per vėlu. net nežinau, kada pastojau, kada O buvo. buvau padarius išvadą, kad jos išvis nebuvo ir ciklas dingo dėl dygstančių dantukų ir dažno žindymo. bus 1m 10mėn mažesnei, ir beveik 4 metai vyresnėlei, kai gims.
daug rūpesčio kelio diplominis, kurį reik užbaigt iki gegužės pirmos. o, kad nevemčiau šįkart... (naivuolė).
kažin, ką valgyt, kad sustiprėčiau, dar iki vėmimo? špinatus graužt gal g.gif reik greičiau sėt ant palangės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teplė: 13 kovo 2012 - 09:03
tikrai tiek ir gali būti, tuoj įkelsiu savo šitus testukus palyginimui. Su šitu nėštumu mažas HCG kiekis, bet vis palyginimas.

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Papildyta:
13 dpo jau buvo , kaip aš sakau, beveik vienodo ryškumo smile.gif

nu bet teple, fantastika, tai koks skirtumas tarp tavo trijulės bus? gal pagavai iš manęs virusiuką ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loveco: 13 kovo 2012 - 09:02
QUOTE(Loveco @ 2012 03 13, 09:02)
tikrai tiek ir gali būti, tuoj įkelsiu savo šitus testukus palyginimui. Su šitu nėštumu mažas HCG kiekis, bet vis palyginimas.

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Papildyta:
13 dpo jau buvo , kaip aš sakau, beveik vienodo ryškumo smile.gif

nu bet teple, fantastika, tai koks skirtumas tarp tavo trijulės bus? gal pagavai iš manęs virusiuką ? biggrin.gif

lotuliukas.gif jau atsakiau, ką turėjai paklausti lotuliukas.gif

kovo antrą galėjo būti O, nes atrodė, kad skauda kaip per mmm, bet jos nepasirodė, patikrinau kaklelį, HSO ir eggwhite doh.gif turbūt dėl to ir skaudėjo.

nu ir burtai: ką tik prisiminiau, kad turiu tą taurelę lotuliukas.gif būtinai pastoju tada, kada būnu įsitikinus, kad tikrai ne dabar, kad tikrai pataikėm, kad po pirties ar pns.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teplė: 13 kovo 2012 - 09:07
QUOTE(teplė @ 2012 03 13, 08:58)

užkrėtei, ne kitaip lotuliukas.gif
šiaip man žiauriai žiauriai netikėta. ypač, kai po komisijos kritikos supratau, jog negaliu dabar tapt  nestuke.gif , nes labai daug darbo su diplominiu, vėmimas pakiš koją, tad prisaikdinau vyrą, kad daugiau JOKIŲ griekų lotuliukas.gif  pasirodo, per vėlu. net nežinau, kada pastojau, kada O buvo. buvau padarius išvadą, kad jos išvis nebuvo ir ciklas dingo dėl dygstančių dantukų ir dažno žindymo. bus 1m 10mėn mažesnei, ir beveik 4 metai vyresnėlei, kai gims.
daug rūpesčio kelio diplominis, kurį reik užbaigt iki gegužės pirmos. o, kad nevemčiau šįkart... (naivuolė).
kažin, ką valgyt, kad sustiprėčiau, dar iki vėmimo? špinatus graužt gal g.gif  reik greičiau sėt ant palangės

mano vyriausiajai bus 3m 2 mėn, kitam - 1m 9 mėn, kai gims trečiasis. Tai sakyčiau panašiai blush2.gif Dėl diplominio nežinau nei ką pasakyt, aš su magistrantūra "rišau", ne tik dėl vaikų, sveikatos, bet ir dėl kyšių reikalavimo- moralė neatlaikė. Ajna jie...pagalvojau. Ir dabar nebematau tikslo ją kada nors pabaigt biggrin.gif o ir galimybių jokių nematau biggrin.gif

dėl vėmimo, nu manęs su antru visai nepykino, dabar jau 6 sav bus už kelių dienų, o irgi jokių požymių g.gif visda pasidžiaugiu, kad tas tragiškai sunkus nėštumas vis dėlto buvo pirmas, o ne paskesnis. Nes būtų liūdna buvę... o tada tik gulėjau gulėjau su kibiru išsekusi- gerai, kad pametinukai šalia nesisukinėjo doh.gif doh.gif taip kad gali tavęs visai net ir nepykinti smile.gif jei šiandien 12 dpo, tai skaičiavai, kada terminas? Man 2012 11 08. Bet garantuoju, kad gims anksčiau bent 2 sav wub.gif
Papildyta:
kokią taurelę?
mes tai planavom nuo tada, kai sūnui buvo 4,5 mėn, t.y. kai atsinaujino mmm. Gi ir užkibo iškart, bet pabėgo po poros dienų tada. Nu o va neseniai nuėjau rentgeno pasidaryti (kitą dieną po O sutapo). Nes lapkritį kritau ant stuburo, gavau traumą, vis dar skaudėjo... nebuvo kaip pas gydytojus lakstyt kai sirgom visi su vaikais. Tai nuėjau, paskui pas chirurgą (jau buvo 4 DPO). Anas ir sako: lordozė ir beprasidedanti diskozė. Sakau, tai man dabar nelabai galima planuoti trečią? Gydytojas šyptelėjo ir tvirtai pasakė: "nu tikrai kad ne" biggrin.gif Galvoju, nu jo, gerai pasakei, 4 dienom vėliau... Nuverkiau grįžusi, kad nebegalėsiu planuoti kurį laiką, bet susitaikiau, kad įniksim į statybas, gal kaip tik gerai čia viskas...
na ir po 6 dienų II tongue.gif
Atsakyti