QUOTE(teplė @ 2012 03 13, 08:58)
užkrėtei, ne kitaip
šiaip man žiauriai žiauriai netikėta. ypač, kai po komisijos kritikos supratau, jog negaliu dabar tapt

, nes labai daug darbo su diplominiu, vėmimas pakiš koją, tad prisaikdinau vyrą, kad daugiau JOKIŲ griekų

pasirodo, per vėlu. net nežinau, kada pastojau, kada O buvo. buvau padarius išvadą, kad jos išvis nebuvo ir ciklas dingo dėl dygstančių dantukų ir dažno žindymo. bus 1m 10mėn mažesnei, ir beveik 4 metai vyresnėlei, kai gims.
daug rūpesčio kelio diplominis, kurį reik užbaigt iki gegužės pirmos. o, kad nevemčiau šįkart... (naivuolė).
kažin, ką valgyt, kad sustiprėčiau, dar iki vėmimo? špinatus graužt gal

reik greičiau sėt ant palangės
mano vyriausiajai bus 3m 2 mėn, kitam - 1m 9 mėn, kai gims trečiasis. Tai sakyčiau panašiai

Dėl diplominio nežinau nei ką pasakyt, aš su magistrantūra "rišau", ne tik dėl vaikų, sveikatos, bet ir dėl kyšių reikalavimo- moralė neatlaikė. Ajna jie...pagalvojau. Ir dabar nebematau tikslo ją kada nors pabaigt

o ir galimybių jokių nematau
dėl vėmimo, nu manęs su antru visai nepykino, dabar jau 6 sav bus už kelių dienų, o irgi jokių požymių

visda pasidžiaugiu, kad tas tragiškai sunkus nėštumas vis dėlto buvo pirmas, o ne paskesnis. Nes būtų liūdna buvę... o tada tik gulėjau gulėjau su kibiru išsekusi- gerai, kad pametinukai šalia nesisukinėjo

taip kad gali tavęs visai net ir nepykinti

jei šiandien 12 dpo, tai skaičiavai, kada terminas? Man 2012 11 08. Bet garantuoju, kad gims anksčiau bent 2 sav
Papildyta:
kokią taurelę?
mes tai planavom nuo tada, kai sūnui buvo 4,5 mėn, t.y. kai atsinaujino mmm. Gi ir užkibo iškart, bet pabėgo po poros dienų tada. Nu o va neseniai nuėjau rentgeno pasidaryti (kitą dieną po O sutapo). Nes lapkritį kritau ant stuburo, gavau traumą, vis dar skaudėjo... nebuvo kaip pas gydytojus lakstyt kai sirgom visi su vaikais. Tai nuėjau, paskui pas chirurgą (jau buvo 4 DPO). Anas ir sako: lordozė ir beprasidedanti diskozė. Sakau, tai man dabar nelabai galima planuoti trečią? Gydytojas šyptelėjo ir tvirtai pasakė: "nu tikrai kad ne"

Galvoju, nu jo, gerai pasakei, 4 dienom vėliau... Nuverkiau grįžusi, kad nebegalėsiu planuoti kurį laiką, bet susitaikiau, kad įniksim į statybas, gal kaip tik gerai čia viskas...
na ir po 6 dienų II