QUOTE(Loveco @ 2012 03 13, 19:55)
ilgai delsi

maniškis žinojo kitą minutę- skambinau telefonu, nes šalia nebuvo
o tik ne telefonu - man patinka pamatyti tokias jo akis
šįryt pramigo svarbų susitikimą, lėkė kaip torpeda į vilnių, tad jam dar to būtų tetrūkę prie didžiulio streso.
šiaip žodžių nereikėjo. grįžo, apsikabinau, sako:"šūdų šūdas (dėl darbo)"
aš: "nieko. galiu paguost". va tada iš jo akių ir gilaus atodūsio supratau, kad viskas aišku
geriausia, tai vyresnėlė valgo su mumis vakarienę ir sako:"noliu blolio. pagimdykit man bloli". aišku, MB pamanė, kad aš jai sakiau, bet iš tiesų nė žodžiu neužsiminiau. net iš konteksto trijų metų vaikas nieko negalėjo suprast.
smagu pagalvot dabar, kad galėsiu pavadinti norimu vardu. turiu nevieną gražų galvoj. mergytei visą sąrašą, berniukui mažiau, nes nesu rimtai mąsčiusi. būtų labai keista susilaukti berniuko
Papildyta:
lyg ir norisi paplepėt su lapkritinukėm apie aktualijas, bet jau dukart nusvilau: nusivyliau liaudies bukumu. toli gražu, nekalbu apie kiekvieną SM narę, bet kvailių, su kuriomis nė neverta pradėti kalbėti, labai daug. sako, nesiginčyk su kvailiu, nes iš šono nesimatys tarp jūsų skirtumo. tai geriau nė nepradėt bendraut. nes tokiose temose, kur narius sieja tik data, o ne bendri interesai, man per sunku. prieš gerus metus įsivėliau į diskusiją, ar gali nėščioji nuspręsti, kad nė karto nežindys vaiko. tai tokios nuomonės buvo, kad net bloga prisiminti.