Įkraunama...
Įkraunama...

Planavimas ir žindymas

Teple, labai sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Teple, tai žiemop nusimato dar vienas gimtadienis?! bigsmile.gif Sveikinu!!! wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Kiek pamenu, nelabai planavot, ar ne? biggrin.gif
Ir tikrai, nenusiteik, kad būtinai pykins, o jei pykins, gal nebūtinai lakstyt į wc reikės 4u.gif
Atsakyti
antras nėštumas buvo klaikus: vėmimas begalinis, pirmagimė šalia, plius, mokslai, mano mylimieji biggrin.gif galvojau blogiau būti negali, bet gal ir gali, jeigu įstosiu į magistrą. vis tiek stosiu, jei praslysiu su pilvu per pokalbį. po to imsiu akademines: vis vieta garantuota.
nelabai planavom... tik šiaip užsuko pas mus trečio besilaukianti nėštukė pačiame gražume, tai vyras apako iš pasigėrėjimo. va ir rezultatas

P.S.:pas mus kyšių nėra schmoll.gif bent neteko girdėti. dėstytojai geranoriški, palaiko

data maždaug 2012 11 21 - graži bigsmile.gif

ryte supanikavus buvau. nuvariau pas dėstytoją, pakalbėjom darbiniais reikalais, paskui į bažnyčią, tai labai padėjo nurimti. dabar jau euforija. nežinau, kaip vyrui pranešt. praeitą sav. jis nukabino nosį, kad buvo neigiamas, aš džiaugiausi kartodama "tau bepigu, ne tau vemt reik keturis mėnesius". kaip tik tada buvau gavus nuo komisijos daug kritikos dėl diplominio, surimtėjau, kibau į darbus ir nusprendžiau, kad dar ne laikas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teplė: 13 kovo 2012 - 13:18
QUOTE(teplė @ 2012 03 13, 13:14)
antras nėštumas buvo klaikus: vėmimas begalinis, pirmagimė šalia, plius, mokslai, mano mylimieji biggrin.gif  galvojau blogiau būti negali, bet gal ir gali, jeigu įstosiu į magistrą. vis tiek stosiu, jei praslysiu su pilvu per pokalbį. po to imsiu akademines: vis vieta garantuota.
nelabai planavom... tik šiaip užsuko pas mus trečio besilaukianti nėštukė pačiame gražume, tai vyras apako iš pasigėrėjimo. va ir rezultatas

P.S.:pas mus kyšių nėra schmoll.gif  bent neteko girdėti. dėstytojai geranoriški, palaiko

data maždaug 2012 11 21 - graži bigsmile.gif

ryte supanikavus buvau. nuvariau pas dėstytoją, pakalbėjom darbiniais reikalais, paskui į bažnyčią, tai labai padėjo nurimti. dabar jau euforija. nežinau, kaip vyrui pranešt. praeitą sav. jis nukabino nosį, kad buvo neigiamas, aš džiaugiausi kartodama "tau bepigu, ne tau vemt reik keturis mėnesius". kaip tik tada buvau gavus nuo komisijos daug kritikos dėl diplominio, surimtėjau, kibau į darbus ir nusprendžiau, kad dar ne laikas...

ilgai delsi smile.gif maniškis žinojo kitą minutę- skambinau telefonu, nes šalia nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 03 13, 19:55)
ilgai delsi smile.gif maniškis žinojo kitą minutę- skambinau telefonu, nes šalia nebuvo smile.gif

o tik ne telefonu - man patinka pamatyti tokias jo akis wub.gif
šįryt pramigo svarbų susitikimą, lėkė kaip torpeda į vilnių, tad jam dar to būtų tetrūkę prie didžiulio streso.
šiaip žodžių nereikėjo. grįžo, apsikabinau, sako:"šūdų šūdas (dėl darbo)"
aš: "nieko. galiu paguost". va tada iš jo akių ir gilaus atodūsio supratau, kad viskas aišku wub.gif
geriausia, tai vyresnėlė valgo su mumis vakarienę ir sako:"noliu blolio. pagimdykit man bloli". aišku, MB pamanė, kad aš jai sakiau, bet iš tiesų nė žodžiu neužsiminiau. net iš konteksto trijų metų vaikas nieko negalėjo suprast.
smagu pagalvot dabar, kad galėsiu pavadinti norimu vardu. turiu nevieną gražų galvoj. mergytei visą sąrašą, berniukui mažiau, nes nesu rimtai mąsčiusi. būtų labai keista susilaukti berniuko biggrin.gif
Papildyta:
lyg ir norisi paplepėt su lapkritinukėm apie aktualijas, bet jau dukart nusvilau: nusivyliau liaudies bukumu. toli gražu, nekalbu apie kiekvieną SM narę, bet kvailių, su kuriomis nė neverta pradėti kalbėti, labai daug. sako, nesiginčyk su kvailiu, nes iš šono nesimatys tarp jūsų skirtumo. tai geriau nė nepradėt bendraut. nes tokiose temose, kur narius sieja tik data, o ne bendri interesai, man per sunku. prieš gerus metus įsivėliau į diskusiją, ar gali nėščioji nuspręsti, kad nė karto nežindys vaiko. tai tokios nuomonės buvo, kad net bloga prisiminti.
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 03 13, 21:23)
lyg ir norisi paplepėt su lapkritinukėm apie aktualijas, bet jau dukart nusvilau: nusivyliau liaudies bukumu. toli gražu, nekalbu apie kiekvieną SM narę, bet kvailių, su kuriomis nė neverta pradėti kalbėti, labai daug. sako, nesiginčyk su kvailiu, nes iš šono nesimatys tarp jūsų skirtumo. tai geriau nė nepradėt bendraut. nes tokiose temose, kur narius sieja tik data, o ne bendri interesai, man per sunku. prieš gerus metus įsivėliau į diskusiją, ar gali nėščioji nuspręsti, kad nė karto nežindys vaiko. tai tokios nuomonės buvo, kad net bloga prisiminti.

Man irgi taip buvo, visokių konfliktų sūkury teko pabuvoti ir netgi ašarą vieną kitą nuvarvinti. Žinoma, buvo kilęs didžiulis noras mesti tą temą ir neberašyti. Bet nuslūgus emocijoms padarydavau labai daug atradimų apie save ir apie kitus, kas kuo toliau tuo labiau padeda suprasti žmones ir bendrauti su jais. Ir net jei žmogus galvoja absoliučiai kitaip nei aš, dabar jau neskubu smerkti ir teisti, nes galbūt tas žmogus turi savų ir rimtų priežasčių taip manyti, galbūt jis ne savo noru iki to priėjo ir gal net pats to nesuvokia, dėl to jam yra be galo skaudu.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 03 13, 20:48)
Man irgi taip buvo, visokių konfliktų sūkury teko pabuvoti ir netgi ašarą vieną kitą nuvarvinti. Žinoma, buvo kilęs didžiulis noras mesti tą temą ir neberašyti. Bet nuslūgus emocijoms padarydavau labai daug atradimų apie save ir apie kitus, kas kuo toliau tuo labiau padeda suprasti žmones ir bendrauti su jais. Ir net jei žmogus galvoja absoliučiai kitaip nei aš, dabar jau neskubu smerkti ir teisti, nes galbūt tas žmogus turi savų ir rimtų priežasčių taip manyti, galbūt jis ne savo noru iki to priėjo ir gal net pats to nesuvokia, dėl to jam yra be galo skaudu.

na taip. bet ne mano charakteriui. aš kovinga tokia, dar mokyklos laikais kentėdavau, kad visada sakiau tą, ką galvoju. tuoj kas nors ima ir įsižeidžia, sau prisiskiria kokią nereikšmingą smulkmeną.
nesu abejinga ir vis ką nors patariu besiguodžiančiam. bet vieną kart zirzia dėl vieno, kitą kartą vėl susigalvoja kokią nesąmonę, taip ir užknisa "bijau, kad nesivystantis, bijau, kad nepykina, bijau, kad judesių dar nėra, bijau, kad judesių per mažai, bijau, kad per mažai svorio, o kai galiausiai nežmoniškai sunkiai pagimdo, paaiškėja, kad vaikas labai "sunkus", "ožiukus rodo nuo gimimo". taip rūpiniesi, pergyveni, paskui toks vampyras įgrista ir supranti, kiek energijos atidavei, kiek laiko sugaišai kokiai dėmesio ištroškusiai dalyvei, užuot atidavusį jį savo šeimai, neturiu tam jėgų ir kantrybės. svarbu, kad saviems būtų gana. todėl stengiuosi nelysti į pokalbius.
o šiaip SM man labai daug gero davė: supratimą apie gimdymą, žindymą, auklėjimą ir šiaip auginimą, sveikatą thumbup.gif patinka sutikti už save ir protingesnių, ir labiau patyrusių.
Atsakyti
Tai į tokius galima tiesiog nekreipti dėmesio ir bendrauti su tais, kurie neišsiurbia tavo energijos smile.gif Kaip ten bebūtų, neturiu jokio tikslo įkalbėti bendrauti lapkritinukuose biggrin.gif Nors paskaitinėjau truputį tik susikūrus tai temai ir pasirodė, kad ten būtų visai nemažai bendraminčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 03 13, 21:50)
Tai į tokius galima tiesiog nekreipti dėmesio ir bendrauti su tais, kurie neišsiurbia tavo energijos smile.gif Kaip ten bebūtų, neturiu jokio tikslo įkalbėti bendrauti lapkritinukuose biggrin.gif Nors paskaitinėjau truputį tik susikūrus tai temai ir pasirodė, kad ten būtų visai nemažai bendraminčių smile.gif

gali būti smile.gif
laukiu rytojaus. žiūrėsiu, ar NT nebuvo brokuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,

as cia visai ne i tema busiu, nes perskaiciau tik paskutinius jusu puslapius.is smalsumo blush2.gif man tiesiog labai idomu ka galvoja zindancios ir planuojancios.gal ir man dar taip teks kada blush2.gif
tai tik noreciau pakviest Teple tave pas mus i lapritinukus.sikart man irgi pasirode kad nera labai kategorisku zmoniu.bent jau kolkas.net dabar negera pasidaro prisiminus kokiu negatyviu ir ir tikraja to zodzio bukaprociu sutikau bendraudama pirmagimio temoje...Loveco irgi galetu pakomentuot kas ten daresi...bet nebesvarbu.
norisi man tokiu atviriau ir laisviau mastanciu zmoniu "savo" temuteje.
tad kvieciu nepasididziuot ir uzsukt 4u.gif
beje sveikinu! 4u.gif
as irgi svajoju apie 3 wub.gif
Atsakyti
duokit ir man virusiuka biggrin.gif noriu II biggrin.gif sveikinam Teple 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malmukas:) @ 2012 03 14, 15:59)
duokit ir man virusiuka biggrin.gif noriu II biggrin.gif  sveikinam Teple 4u.gif

galiu atsiųst paštu užkrėstą NT. dar juokavau su Loveco, kad bus su virusu. pasirodo, iš tikrųjų lotuliukas.gif
Atsakyti