Įkraunama...
Įkraunama...

Planavimas ir žindymas

Linkiu visoms nesulaukti mm 4u.gif 4u.gif
Man kai praėjo pilvo maudimas, tai viskas kaip ir po senovei, ramu, nieko nejaučiu. Po kelių savaičių vėl bandysiu eiti pas ginę, kaip tik bus citologinio atsakymas, gal ir exo padarytų blush2.gif
Mes laikinai sustabdėm smileysex.gif nes man ant lūpos kampo herpe išlindo unsure.gif
Atsakyti
et, vėl nepavyko doh.gif

man tikriausiai nesuderinama doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 02 02, 00:15)
et, vėl nepavyko doh.gif

man tikriausiai nesuderinama doh.gif  schmoll.gif

Uzjauciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As irgi pradedu galvot, kad nesuderinama, nes testas neigiamas, mm nera... verysad.gif uzknisa... kazin kiek cia dabar veluos g.gif

Pilva jau trecia diena maudzia, ankciau tik diena pries mm mausdavo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lokiukas: 02 vasario 2010 - 09:17
Sveikos,

aš tik nutraukus naktinius maitinimus pastojau, o prieš tai bandėm 4 mėnesius ir nieko. O nutraukus naktinius maitinimus, per pirmą ciklą pastojau. Buvau palikus tik du maitinimus, prieš pietų miegelį ir nakties miegelį. Taip kad galima pastoti maitinant, bet su tam tikrom išlygom.
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 02 02, 00:15)
et, vėl nepavyko doh.gif

man tikriausiai nesuderinama doh.gif  schmoll.gif

4u.gif 4u.gif Jums.
O negali būti, kaip čia gražiau pasakius, psichologinės bėdos? Per daug apie tai galvojate? Bet kaip gi negalvoti,jei vaikelio norisi doh.gif
Aš pradedu manyti, kad mmm neatsirastų jei ir visiškai nutraukčiau maitinimą doh.gif

QUOTE(Rivatakė @ 2010 02 02, 11:26)
Sveikos,

aš tik nutraukus naktinius maitinimus pastojau, o prieš tai bandėm 4 mėnesius ir nieko.  O nutraukus naktinius maitinimus, per pirmą ciklą pastojau. Buvau palikus tik du maitinimus, prieš pietų miegelį ir nakties miegelį. Taip kad galima pastoti maitinant, bet su tam tikrom išlygom.

Sveikinimai 4u.gif
Aš naktinius maitinus prieš mėnesį nutraukiau ir jau kaip savaitė maitinu tik 2 kartus per parą. Nei mmm, nei II unsure.gif Nesinori visiškai nutraukti maitinimo, kad pastotau. Nežinau, kokios dar turi būti išlygos g.gif
Atsakyti
Pagaliau!! Sulaukiau mmm!!! clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2010 02 03, 13:29)
Pagaliau!! Sulaukiau mmm!!!  clap.gif  clap.gif

4u.gif

...as vis dar laukiu g.gif

Atsakyti
QUOTE(Lokiukas @ 2010 02 03, 14:09)
4u.gif

...as vis dar laukiu  g.gif

Tai išvis smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2010 02 03, 14:29)
Pagaliau!! Sulaukiau mmm!!!  clap.gif  clap.gif

bigsmile.gif
aš irgi
Atsakyti
O aš nelaukiu mmm nuo 9 d. Bet, kad šiandien jau pilvą maudžia, tai neaišku kaip čia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 03, 15:21)
O aš nelaukiu mmm nuo 9 d. Bet, kad šiandien jau pilvą maudžia, tai neaišku kaip čia bus  g.gif

man irgi maude pilva kelios dienos iki mm, paskui maude kai turejo jau prasidet, o dabar tylu ramu g.gif o testas nieko nerodo, nu bandysiu savaitgali kartot, jei neprasides, o gal... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 02 03, 15:14)

Jums neturėjo ateiti mmm verysad.gif O aš džiaugiuosi,kad mano organizmas dirbti pradėjo ax.gif
QUOTE(Lokiukas @ 2010 02 03, 16:46)
man irgi maude pilva kelios dienos iki mm, paskui maude kai turejo jau prasidet, o dabar tylu ramu  g.gif  o testas nieko nerodo, nu bandysiu savaitgali kartot, jei neprasides, o gal...  nestuke.gif

lauksime gerų žinių 4u.gif
Atsakyti