Įkraunama...
Įkraunama...

Planavimas ir žindymas

QUOTE(Vitoria @ 2010 02 09, 13:04)

Aš laukiu kol man mmm pasibaigs, o tada irgi nebelauksiu  ax.gif  Jau visą savaitė, bet kad pabaigos dar nematyti, čia tikriausiai kompensacija už visus 19 mėnesių  doh.gif

QUOTE(Neraitė @ 2010 02 09, 13:09)
Man už 17 mėn. irgi neblogai kompensavo per vieną kartą, maniau sausa liksiu  lotuliukas.gif

Tas tai tiesa, pamenu visa savaite "smagumai" truko... doh.gif
O pas gydytoja einu penktadieni, idomu ka ji man pasakys g.gif
Atsakyti
Na va,kažkaip keistai staigiai mėnkės pasibaigė thumbup.gif
Kai planavome pirmąjį vaikelį, tai buvo viskas aišku, praėjus savaitei po mmm prasidėdavo vaisingos dienos. O dabar aš pasimetusi, kaip čia dabar g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
na noriu pasidziaugt tyliai, bet kartu su jumis, NT-dvi juosteles.. MM kazkaip si men normaliai nepasirode,velavo,testa dariau neigiamas buvo...bet pries 5 d.pasijutau blogai,lyg pykino,karstis ismustavo,temp.3d. ryte ir vakare rode 37.2...va tada ir itariau,kad galiu but nestuke.gif ...
Dziaugiames su vyru,bet tyliai,nes dar tikrai mazai laiko ir pas gyd.gal po 2-3savaiciu tik eisiu(ir butinai jums pranesiu).
Pastojau tada ,kai maziaus nebemaitinau,naktimis,o tik ryte (6-7)ir vakarais einant miegot ax.gif
Sekmes ir jums merginos 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
maado09, tyliai džiaugiuos ir aš dėl jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maado09 @ 2010 02 11, 14:59)
Sveikutes,
na noriu pasidziaugt tyliai, bet kartu su jumis, NT-dvi juosteles.. MM kazkaip si men normaliai nepasirode,velavo,testa dariau neigiamas buvo...bet pries 5 d.pasijutau blogai,lyg pykino,karstis ismustavo,temp.3d. ryte ir vakare rode 37.2...va tada ir itariau,kad galiu but  nestuke.gif ...
Dziaugiames su vyru,bet tyliai,nes dar tikrai mazai laiko ir pas gyd.gal po 2-3savaiciu tik eisiu(ir butinai jums pranesiu).
Pastojau tada ,kai maziaus nebemaitinau,naktimis,o tik ryte (6-7)ir vakarais einant miegot ax.gif
Sekmes ir jums merginos 4u.gif  nestuke.gif

Tyliai tyliai ir as jus sveikinu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
na noriu pasidziaugt tyliai, bet kartu su jumis, NT-dvi juosteles.. MM kazkaip si men normaliai nepasirode,velavo,testa dariau neigiamas buvo...bet pries 5 d.pasijutau blogai,lyg pykino,karstis ismustavo,temp.3d. ryte ir vakare rode 37.2...va tada ir itariau,kad galiu but  nestuke.gif ...

tyliai tyliai sveikinam 4u.gif sveikatytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maado09 @ 2010 02 11, 15:59)
Sveikutes,
na noriu pasidziaugt tyliai, bet kartu su jumis, NT-dvi juosteles..

mmm wub.gif prisidedu ir as prie tyliu sveikinimu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
...

maado09 , norejau paklausti, ar sunkiai pavyko atpratinti nuo naktiniu valgymu ar ne? ka duodavai, kai nakti pabusdavo - misinuko ar vandens? gal dabar visai naktimis nebeatsikelia valgyt? ax.gif bigsmile.gif

Noreciau, ir as pabandyt atpratint nuo naktinio zindimo, bet vis nesiryztu, kai pagalvoju apie savo reksniuke... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maado09 @ 2010 02 11, 15:59)
Sveikutes,
na noriu pasidziaugt tyliai, bet kartu su jumis, NT-dvi juosteles..

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Lokiukas @ 2010 02 12, 14:10)
maado09 , norejau paklausti, ar sunkiai pavyko atpratinti nuo naktiniu valgymu ar ne? ka duodavai, kai nakti pabusdavo - misinuko ar vandens? gal dabar visai naktimis nebeatsikelia valgyt?  ax.gif  bigsmile.gif

Noreciau, ir as pabandyt atpratint nuo naktinio zindimo, bet vis nesiryztu, kai pagalvoju apie savo reksniuke...  doh.gif

Mano sūnelis tai naktim labai retai keliasi. Aš duodu sulčių arba arbatėlės, bet tas veikia tik jei paduodu iškarto vos pradėjus jam zirzenti, nes jei jau išsibudina ir atsistoja lovytėj, jau tada tik MP smile.gif

Man mmm vėluoja, NT rodė tik I verysad.gif
Taip atsibodo, jei nepastojau tai nors mmm prasidėtų, o dabar vaikščioju nežinodama kas ir kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lokiukas @ 2010 02 12, 15:10)
maado09 , norejau paklausti, ar sunkiai pavyko atpratinti nuo naktiniu valgymu ar ne? ka duodavai, kai nakti pabusdavo - misinuko ar vandens? gal dabar visai naktimis nebeatsikelia valgyt?  ax.gif  bigsmile.gif

Noreciau, ir as pabandyt atpratint nuo naktinio zindimo, bet vis nesiryztu, kai pagalvoju apie savo reksniuke...  doh.gif

Sveika,pirmiausia nuemiau palaipsniu dieninius maitinimus,paskui mazinau naktinius maitinimus ,duodu vandenuka arba arbatele,bet baisiai pyksta ir negeria, pradzioje labai stipriai vekdavo,ateina is lovytes (groteles nuimtos)ir ieskodavo, lipdavo ant manes,as ji apsikabinu gulanti ir supu,taip po truputi prabudimai reteja(pirmas buna apie 3-4val),tai dabar ateina min pazyzia,sakau naktis visi miega, jei verki eik i lovyte ir iseina ir uzmiega.kadangi arbateles negeria tai ir nebesiulau,padejau prie lovytes tai ryte pats pasiima kai nori.. pirmos naktys sunkios, svarbiausia paciai reikia nusiteikt.. sekmes ax.gif 4u.gif
Papildyta:
blush2.gif nestuke.gif nedekosiu dar merginos uz sveikinimus ax.gif
Atsakyti
Aciu maado09 4u.gif
Mano mergyte irgi dienom jau nebegeria pienuko, tik vakare, nakti pora kartu ir ryte. Suprantu, kad reikia pasiryzti ir viskas, bet vis kazkaip bijau... rolleyes.gif

Na ka, buvau pas savo gine, paziurejo echo, padare hCg kraujuka, nesilaukiu kol kas... Sake, pagal gimdos gleivines vaizda tai ant dienu turetu prasideti mm, tai lauksiu dabar, o tai jau 12 dienu veluoja doh.gif unsure.gif

Tikiuosi pasirodys nelabosios siom dienom. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 12, 13:48)

Man mmm vėluoja, NT rodė tik I  verysad.gif
Taip atsibodo, jei nepastojau tai nors mmm prasidėtų, o dabar vaikščioju nežinodama kas ir kaip  doh.gif

O gal po poros dieneliu bus II ... 4u.gif Labai linkiu nesulaukti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tylu... ramu... cia kazkaip... Gal dar Valentino diena svencia planiukes ar blynus po Uzgaveniu uzsilikusius valgo... g.gif biggrin.gif

As tai vis dar laukiu mm...

Paryciais mazgei pradejau duot misinuka, kuri visai noriai geria, tai ta proga ismiegam be papuliu tampymo iki 9-10 val. O tada jau keliames ir einam pusryciaut thumbup.gif Ryskiai ryte pritrukdavo jai pienuko, nes anksciau tokiu metu zysdavo istisai doh.gif

MP dabar geria tik vakare (ne visada),migdantis nakciai, o nakti keliasi 1 karta. Jauciuosi atsigavusi rolleyes.gif

Tikiuosi organizmas sureaguos i tai, ir mm ciklas atsinaujins, nes itariu, kad mazoji su savo nesibaigianciais zindimais paryciais ji stabde... nu, ziuresiu kaip cia bus... ax.gif

Atsakyti