Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybės

Apklausa: Kaip manote kokia priklausomybės forma labiausiai paplitusi Lietuvoje? (74 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2009 11 13, 16:32)

Ką su tais saldumynais daryt? unsure.gif

Prisivalgyk tiek kad isbertu siaubingais baisias spuogais-pamatysi kaip dings priklausomybe biggrin.gif
o as rami del saldumynu,man ju galetu nebuti...torto gabalelis i metus karta ir man per akis doh.gif
o va zuvis ir visi kiti la mari tuti fruti doh.gif man kaip oras notworthy.gif
Atsakyti
priklausomybe nuo nikotino ir saldumynu doh.gif
Atsakyti
Kaip tik bandau atsikratyt priklausomybės nikotinui-tai tokia irzli net per pms nebūnu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Breta6 @ 2009 11 13, 19:05)
Kaip tik bandau atsikratyt priklausomybės nikotinui-tai tokia irzli net per pms nebūnu doh.gif

"Lomkes" ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 13, 18:16)
Prisivalgyk tiek kad isbertu siaubingais baisias spuogais-pamatysi kaip dings priklausomybe  biggrin.gif
o as rami del saldumynu,man ju galetu nebuti...torto gabalelis i metus karta ir man per akis  doh.gif
o va zuvis ir visi kiti la mari tuti fruti  doh.gif man kaip oras  notworthy.gif

Neee, nedings schmoll.gif Išgysiu ir vėl iš naujo...šokoladai pokoladai , ledai ir pyragėliai... blush2.gif
Atsakyti
As (bent jau MB taip sako lotuliukas.gif pati nevisada prisipazistu) turiu priklausomybe internetui ir sokoladui biggrin.gif

QUOTE(arktis @ 2009 11 12, 22:28)
kur priklausomybe nuo valgymo?  essen.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Breta6 @ 2009 11 13, 18:05)

Dabar jau yra ne tik knyga, bet ir filmas "Lengvas budas mesti rukyti" thumbup.gif Labai idomus, kai kur juokas iki asaru smile.gif Kam padeda, kam, nes bet paziureti verta thumbup.gif
Atsakyti
Oho narkomanų ir azartinių lošėjų pas mus Lietuvoj maža thumbup.gif
Atsakyti
isvardintos tik labiausiai paplitusios,populiarios.ju yra netoli 1000.pati turiu dvi:)
Atsakyti
labiausiai Lietuvoj yra paplitusi priklausomybė nuo alkoholio. Užtenka pasižiūrėt į suvartojamus kiekius. ir tai yra labai liūdna.
aš pati šiuo metu, manau, kad nuo nieko nesu priklausoma.
Atsakyti
manyciau nikotinas.turim kazkokia kekvienas,tik jei ji nesukelia nei paciai,nei aplinkiniams problemu,tai ir ok
Atsakyti
cigaretes doh.gif
Atsakyti
Mano priklausomybė internetas/sm, saldumynai, žurnalai, papuošalai ir pirkinių manija šiokia tokia, taip pat skambutis mamai, kažkaip negaliu išvert nė dienos nepaskambinus doh.gif Ir be vyro negaliu, trūksta man jo labai, kai šalia nėra blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavute: 08 gruodžio 2009 - 19:58