Įkraunama...
Įkraunama...

Akių problemos, priežiūra ir pan.

akys gali rausti del kruvio akims (pvz. skaitymas, kompas ir pan), taip pat neigiavai akis veikia kondicioneriai. kai ilgiau ziurima i viena taska, na pvz, kai skaitom, tai zyyymiai reciau mirksime, tad isdziusta akies baltymas. tokiu atveju reiketu dirbtiniu asaru smile.gif ju yra kiekvienoje vaistineje, kainuoja mzd 15-20lt. ju reiketu ir nesiojantiems kontaktinius lesius

akies erozija (pazeidimus, ibrezimus) geriausiai gydo Hydrokortizon tepaliukas, dabar LT neparduodamas, jo yra Rusijoje, Baltarusijoje. atsivezu sau, jis daro stebuklus. krykstateviui buvo saka idurus akis- isgyde per 2 naktis.

dar gerai padeda Tobradex, bet cia jau antibiotikai. yra vaistinese, berods kokiu 20lt kainuoja. be cia irgi geriau akies pazeidimams, ne lengviems paraudimams rolleyes.gif
Atsakyti
O ka daryti jeigu man akis labai daznai niesti? 4u.gif pastoviai trinu ir trinu, vos ne iki asaru....
Atsakyti
QUOTE(asare123 @ 2007 05 16, 12:10)
O ka daryti jeigu man akis labai daznai niesti? 4u.gif  pastoviai trinu ir trinu, vos ne iki asaru....

cia matyt tik pas gydytoja unsure.gif
bet irgi gali dirbtines asaras pabandyti, man akis niezti kai padziusta
Atsakyti
QUOTE(choi @ 2007 03 18, 23:14)
pavadinimas:OCULOHEEL, buna tokiose labai mazose tiutelese.na kaip tu supranti ta pabalima? esu pastebejusi, kad vienu zmoniu baltymai geltoni, o kitu labai balti.manau cia jau genai lemia g.gif.vartojant siuos lasiukus raudonos kraujagysles isnyksta, na gal ne visai visos, bet tikrai akys atrodo pastebimai sveikesnes ir gyvesnes. perku euro vaistineje, bet manau, kad yra visose vaistinese. ax.gif

Ar negrauzia jis akiu? man grauze. siaubingai perstejo ilasinus, apsiasarodavau kiekviena karta, su asaromis ir ispaludavau, ka ilasindavau, poveikio taip ir nesupratau..... doh.gif
Atsakyti
aj, mergaites, dar yra vienas labai geras" lasalas", homeopatinis.
ten tokiom pipetem parduoda, EuroVaistinese kainuoja vienas apie 1,25ct. vienos pipetes uztenka vienam ar dviem kartams. bet geriau per viena karta sulasinti, nes kai atidarysi, tai neuzsuksi. ji ir ant lesiu galima lasinti
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 05 16, 16:12)
aj, mergaites, dar yra vienas labai geras" lasalas", homeopatinis.
ten tokiom pipetem parduoda, EuroVaistinese kainuoja vienas apie 1,25ct. vienos pipetes uztenka vienam ar dviem kartams. bet geriau per viena karta sulasinti, nes kai atidarysi, tai neuzsuksi. ji ir ant lesiu galima lasinti

tai cia tie patys lasiukai apie kuriuos as sakiau.man atrodo, kad homeopatiniai tai vieninteliai jie ir yra, nes vaistineje paprasau homeopatiniu ir visada man ju duoda, pavadinimo net neklausia. niu man jie super, tikrai.bet universaliu patarimu nera, kitoms gali netikti, bet pabandyti verta, juk kainuoja viena tiutele tikrai nedaug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2004 03 09, 01:10)
Visine yra pats didziausias gaidis... aciprashau.. Prie kompiuterio reiktu (bent mano akiu gydytoja rekomendavo) Oculoheel (parsiduoda po vienakartine pipete, acidarai ir lashinies sededama prie kompo kas pusvalandi kazkur), vienas vnt kainuoja virsh lito.

Vakar jų pirkau, 1.25 vnt kainuoja, Lašinausi vakare, ryte ir dar liko kai iš darbo grįšiu iš to spačios pipetės (nors jos tipo vienkartinės, bet visi taip daro doh.gif ). Kolkas ypatingo poveikio nejaučiu, bet juk tik pradėjau naudoti. O šiaip bendradarbės tai labai jį giria, o Visines irgi peikia, kad tik reklama išpūstas ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 06 07, 13:32)
Vakar jų pirkau, 1.25 vnt kainuoja, Lašinausi vakare, ryte ir dar liko kai iš darbo grįšiu iš to spačios pipetės (nors jos tipo vienkartinės, bet visi taip daro doh.gif ). Kolkas ypatingo poveikio nejaučiu, bet juk tik pradėjau naudoti. O šiaip bendradarbės tai labai jį giria, o Visines irgi peikia, kad tik reklama išpūstas ir viskas.

Sie lasai yra homeopatiniai, tai is karto poveikio ir nesitikekit, nes reikia palasint kuri laika. Bet tikrai veiksmingi.
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 06 07, 13:32)

Man gydytoja, kai rekomendavo Oculoheel pasilašint, tai pabrėžė, kad atidarytą pipetę BŪTINA laikyt šaldytuve ir kad ilgiau nei vieną dieną atidarius daugiau nebenaudoti 4u.gif
Atsakyti
Labas cia as,ocia jums:4u: taigi net nezinau nuo ko ir pradeti.is tikruju tai viskas susiveda i "tas akis"gyvenimas be gero regejimo tikrai nemielas ir mes visi tai zinome. net nezinau kodel tap yra ,kad kiti ziuri tie daug teliko,sedi prie kompo,oju akys geros gal...mano akis -4k,-3.5d.cia jus tiek daug visko isbandete o rezultatai daugiau girdimi apie 15%gereja arba pagerejo,o kita 85%very sad.kodel taip yra?aciu uz nuosirdu atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Cerlina @ 2007 02 15, 08:48)
Aš irgi ruošiausi pradėti panašią temą 4u.gif Labai pavargsta akys nuo ilgo sėdėjimo prie kompiuterio (dirbu, o ne vien forumuose lankausi  ax.gif ). Domina ne tik vitaminai, bet ir lašiukai akims...

pažystama vaistininkė rekomendavo lašiukų pavidalo vitaminus akims. šiap jie yra gydantys, bet galima ir profilaktiškai dideli krūviai akims tenka. Vita-lodurol vadinasi. vyras, mama lašinasi- labai patenkinti. Sakiau kada ir aš prisiminus pavartosiu.
Atsakyti
vaistus lasinausi gal daugiau nei pris 20 metuku.tiesa apie tai nedaug ka zinojau,sake kad tai pades nustatyti koks reggejima pagal akies dugna zmogus turi.siuo metu gyvenu uk ir to kazkaip nepradedu..,tesiant ta tema del sipnu akiu..nezinau kaip ten jums su tais "akiniais" bet man tai TIKRAS lisnas svoris,tiesa budavo tokiu dienu ,kai jie buvo ant nosies ir ju ieskodavau po visa kambari ha-ha.
Atsakyti