Įkraunama...
Įkraunama...

Akių problemos, priežiūra ir pan.

QUOTE(arun_fileo @ 2007 07 05, 23:22)
gerai skamba akys pripranta...o .kai prireiks nauju akiniu aisku stipresniu nes senesni mazai ka pades kas labai idomu ,kad kai darai ak.gymnastika pasikartoja tas pats akis pripranta..ir pradedi galvot ,kad nelabai ka padeda ir daugelis meta bet kas isstovi po kurio laiko mato TIKRAI geriau.

Cia buvo kalbama tik apie pacius akinius... O siaip taigi nesakau, kad tai yra normalu. Is tiesu daug "dirbu" tam, kad yda neprogresuotu, jeigu nesidomeciau sitais dalykais, tai ir nerasineciau sioje temoje.
Atsakyti
kas dirba prie kompo ,tai tikrai akytes stipriai vargsta.daktariuksciai nebegali padeti niekuo,isskyrus israsyti naujasnius stipresnius akinius,o tai nera gera naujiena.as tik noreciau patarti kiek imanoma daugiau mirkset,jeigalima po pusv-val.pamasazuokite akis savo pirstu galiukais.uzmerkite akis ir pasukite ratus :5 i viena puse ratukai ir tas pats kita akimi,apsiplaukite akis SALTU vandeniu(neprauskite saltu vandeniu viso veido ipac nosies pasigausite sloga)tik akutes apslakstykite 10 kartu.nuobodu bet akys pasiilsi,o paskui vel prie kompo.sekmes ir geru rezultatu
Atsakyti
Ufff....o aš galvojau kad mano regėjimas labai prastas...akiniai nepamenu ar 3 ar 3.5 bet tiek jau laikosi senokai.Mano mamos bendradarbės dukra (12metų) turėjo -10 o dabar (po 1.5 metų) jos regėjimas yra tobulas.Ji darė tokius pratimus kuriuos jai tėvai parvežė iš baltarusijos.Po kokios savaitės ir aš juos pradėsiu daryt.Labai noriu turėti idealią regą ir atsikratyti akinių. 4u.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2007 07 11, 23:12)
Mano mamos bendradarbės dukra (12metų) turėjo -10 o dabar (po 1.5 metų) jos regėjimas yra tobulas.Ji darė tokius pratimus kuriuos jai tėvai parvežė iš baltarusijos.

nu vos ne iš fantastikos srities g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2007 07 11, 23:12)
Ufff....o aš galvojau kad mano regėjimas labai prastas...akiniai nepamenu ar 3 ar 3.5 bet tiek jau laikosi senokai.Mano mamos bendradarbės dukra (12metų) turėjo -10 o dabar (po 1.5 metų) jos regėjimas yra tobulas.Ji darė tokius pratimus kuriuos jai tėvai parvežė iš baltarusijos.Po kokios savaitės ir aš juos pradėsiu daryt.Labai noriu turėti idealią regą ir atsikratyti akinių. 4u.gif  biggrin.gif  ax.gif

Nu nors imkit ir nusaukit mane, netikiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Nu kad is kokio -1,5 ar -2 gal ir gali itakoti pratimai, bet kad is -10 pasidarys rega tobula hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif - NETIKIU
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 07 13, 10:09)
Nu nors imkit ir nusaukit mane, netikiu schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Nu kad is kokio -1,5 ar -2 gal ir gali itakoti pratimai, bet kad is -10 pasidarys rega tobula hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif - NETIKIU

čia galėtų būti nebent stebuklas, kai vaikas išauga iš ligos
bet vis tiek nelabai tikiu schmoll.gif
Atsakyti
esu ir aš girdėjusi, kad kažkokie iš baltarusiški pratimai yra, tipo, metai ar du ir regėjimas tobulas...bullshit...tikiu, kad pratimai padeda, bet kad ant tiek schmoll.gif
Atsakyti
siaip nelabai tam yra vaistu,pratimai irgi nelabai padeda,itakoja ir genai,ligos.tuomet akis reik tausot neziet teliko patamsej,rasyti ne prie stalo lempos,maziau prie kompo sedet ir ttt
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif ,

Turiu problema - vyra doh.gif lotuliukas.gif kuri vis istinka kokios nors bedos, o gydytis jis nelabai megsta. naujausia beda- kazkas atsitiko akiai. sake, kad prausiantis pateko sampuno, o dar pries tai kelis kartus pateko cigaro dumu ir nemaloniai griauze. ta jo akis ir siaip nesveika, ateity reiks operacijos, ji visada truputi primerkta ir bijo ryskios sviesos. esme tame, kad pas gydytoja, kol nemirstame, mes neiname, nes kainuoja labai brangiai blush2.gif zodziu, simptomai tokie: akis paraudonavusi, ryte istinsta, daug daug gelsvu isskyru yra. ir taip jau keleta dienu tesiasi. be to, jis daznai sedi prie kompo ir pasiunta, kai sakau, kad tai kenkia akiai!!! tuoj susprogsiu is nevilties, nu kaip ji atvesti i prota? tiesa, lasinasi kazkokius savo lasus, kazkada paskirtus gydytojo, bet as galvoju, gal kokiu kompresiuku padaryt? gal ramuneliu pvz?

sorry jei as ne visai i tema pataikiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tYnkaMP: 07 rugpjūčio 2007 - 16:43
gal kuri zino del ko akys labai traiskanoja? mano vyrui pastoviai pilnos akys traiskanu, o jeigu is pirties grizta - tai isviso doh.gif
kas cia galetu buti ir kas pagelbetu? lasiukai kaip suprantu yra,kai persti arba kai sausos akys.... ar ne?
Atsakyti
Aš irgi turiu didelę trumparegystę (dioptrijos apie -10). Deja patinka skaityti knygas, plius dar darbas prie kompiuterio. Žinau, kad man reikia dienos režimo akims, kad daugiau jas galėčiau pailsinti.

Pratimai kiek esu girdėjusi ir susidūrusi iš tiesų padeda, tik bėda, kad juos reikia nuolat daryti... Aš galvoju pradėti gerti papildą kokį nors akims stiprinti pvz Liuberin, daug esu girdėjusi, kad labai padeda.
Atsakyti
Mano regejimas "sugedo", kai buvau 10-toj klasej, iki universiteto buvo stabilus, poto sparciai pradejo blogeti. Dabar laukiuosi, ir bijau kad vaikelis nepaveldetu mano blogo regejimo. guodzia tik tai, kad as akis pati susigadinau, o ne paveldejau
Atsakyti