Įkraunama...
Įkraunama...

Akių problemos, priežiūra ir pan.

Vaižgante, prie ko čia kosmetine operacija akims, jei jau darai korekcija, tai čia jau ne kosmetinis dalykas, tikrai, kartais kai kas nieko niešmano, o nori pasireikšt. Čia tau ne akies lešiuką spalvotą įsidėt biggrin.gif
O del krūtų inplantų, tai darosi tik tokios moterys, kurios nesugeba savęs mylėt.
Atsakyti
QUOTE(barbora666 @ 2010 06 18, 11:47)
Vaižgante, prie ko čia kosmetine operacija akims, jei jau  darai korekcija, tai čia jau ne kosmetinis dalykas, tikrai, kartais kai kas nieko niešmano, o nori pasireikšt. Čia tau ne akies lešiuką spalvotą įsidėt biggrin.gif
O del krūtų inplantų, tai darosi tik tokios moterys, kurios nesugeba savęs mylėt.

Kad tai yra kosmetinė operacija, man sakė gydytojas Gutauskas, kai jo paklausiau, kodėl jis pats su akiniais.
Atsakyti
Ir as paskutiniu metu nerimauju del regejimo. JAu nuo 3 klases turiu trumparegyste,bet pradejus nesioti kontaktinius lesius man buvo sustiprejes regejimas nuo -4,75 iki -3,75. Kokius 5 metus toks ir laikesi.
Taciau dabar va po gimdymo ir vel buvo -4,75 ir jauciu, kad dar silpneja regejimas verysad.gif Net neramu jau darosi.
Del tu visu liaudisku priemoniu pritariu, akd jos vargu ar pagerina regejima, bet gal galetu pristabdyti jo blogejima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 18, 13:08)
Kad tai yra kosmetinė operacija, man sakė gydytojas Gutauskas, kai jo paklausiau, kodėl jis pats su akiniais.

taip tiesa, tai vadinama kosmetine operacija, nes ji nepakeicia akies "ligos", bukle lieka ta pati, tik "kosmetiskai" pakeiciamas tinklaines isgaubtumas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 15, 16:03)
Barbora, nes tai yra tik kosmetinė operacija. Priežasčių ji nepašalina. O argi visi darosi kosmetines operacijas? Ar visoms moterims, pvz., reikalingi krūtų inplantai?

Siūlyčiau, jei ko nors neišmanai, nerašyk, kad tai yra nesąmonė...Gali praeiti tik koks pusmetis ir sužinoti, kad tai visiškai sąmonė smile.gif

Nu čia tai visai į lankas... doh.gif sulygino atsiprašant.. Priežasčių nepasalina... Nereikia čia filosofuoti ne į tema. N metu nesiojau akinius, lesius, pastoviai tampydavausi konteineriuja, lesiu skysti ir akinius, kur nebūčiau vargdavau, o be jų tai isvis akla kaip kurmis. Ir man vienodai ar pašalins priežastį ar ne, rezultatas tas pats - puikus regejimas po korekcijos. Jau metai esu laiminga ir spalvos patikekite daug ryškesnės, jokie akiniai ar lesiai tiek nepadedavo!
O dėl gydytoju tai žinau kas yra pasidare korekcija, žinau ir tokiu kurie norėjo bet jiems negalima, buna ir taip tad nereikia interpretuoti..
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 04, 19:52)
Siūlyčiau nesižavėti akių operacijomis...Pasidariau ją prieš dvejus metus. Gruodį pasitikrinau akis ir sužinojau, kad dešinioji blogėja- -1.25. Dabar darau pratimus pagal Beitso sistemą. (Tiesa, po operacijos gavau astigmatizmą, kurio iki tol neturėjau.)
Pažįstu keletą moterų, kurios pasidarė operaciją ir po metų kitų regėjimas pradėjo blogėti.
Yra nekenkiantis sveikatai būdas- pratimai pagal Beitso sistemą. Galit nusipirkti M.Norbekovo knygą (tikrai yra visuose knygynuose). Aišku, prie akių pratimų teks priprasti kaip prie dantų valymo, bet juk tai geriau nei, pasak Norbekovo, du unitazai ant nosies smile.gif

Sveiki, norėjau paklausti, ar jums padeda nors kiek tie pratimai? Aš taip pat jau tris mėnesius darau pratimus pagal Beitso sistemą, bet kažkaip pagerėjimo nejaučiu (mano regėjimas -7). Tiesa, ten rekomenduojama visiškai atsisakyti akinių arba nešioti žymiai silpnesnius, o aš nešioju tik viena dioptrija silpnesnius blush2.gif Bet vis tiek esu pasiryžusi tęsti tiek, kiek reikės, kad regėjimas nors kiek pagerėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dekoratyvine @ 2010 07 05, 18:32)
Sveiki, norėjau paklausti, ar jums padeda nors kiek tie pratimai? Aš taip pat jau tris mėnesius darau pratimus pagal Beitso sistemą, bet kažkaip pagerėjimo nejaučiu (mano regėjimas -7). Tiesa,  ten rekomenduojama visiškai atsisakyti akinių arba nešioti žymiai silpnesnius, o aš nešioju tik viena dioptrija silpnesnius  blush2.gif  Bet vis tiek esu pasiryžusi tęsti tiek, kiek reikės, kad regėjimas nors kiek pagerėtų  smile.gif

Man padeda. Vien pratimų neužtenka, reikia keiūsti žiūrėjimo į pasaulį būdą. Galiu duoti draugės, kurios taip pat buvo -7, tel nr konsultacijai. Ji gyvena Valkininkuose, dirba Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 07 10, 18:05)
Man padeda. Vien pratimų neužtenka, reikia keiūsti žiūrėjimo į pasaulį būdą. Galiu duoti draugės, kurios taip pat buvo -7, tel nr konsultacijai. Ji gyvena Valkininkuose, dirba Vilniuje.

Na aš turiu 17 valandų Ždanovo paskaitų įrašus apie regėjimo gerinimą, ten pakankamai to "smegenų plovimo". Į regėjimo gerinimą įeina ir apskritai fizinė sveikata, t.y.sportas, sveika mityba, visiškas alkoholio atsisakymas ir t.t. Kadangi aš užsispyrusi, eisiu iki galo biggrin.gif . O dėl draugės, tai gaila, kad aš iš Šiaulių.
Atsakyti
QUOTE(dekoratyvine @ 2010 07 10, 20:19)
Na aš turiu 17 valandų Ždanovo paskaitų įrašus apie regėjimo gerinimą, ten pakankamai to "smegenų plovimo". Į regėjimo gerinimą įeina ir apskritai fizinė sveikata, t.y.sportas, sveika mityba, visiškas alkoholio atsisakymas ir t.t. Kadangi aš užsispyrusi, eisiu iki galo  biggrin.gif . O dėl draugės, tai gaila, kad aš iš Šiaulių.

Tai nėra smegenų plovimas. Jeigu nori gerai matyti, pirmiausiai turi labai gerai žinoti, ko nori iš gyvenimo, kuriuo keliu eini, ką nori pasiekti...Jei viso to tvirtai nežinai, gero regėjimo neturėsi...
Atsakyti
pas mane atsitiko beda tokia keista ;D Kai tik issiplaunu galva, panaudoju duso zele arba zele plaukams ima man skaudeti akis visa diena, akys raudonos, asaroja, labai negraziai atrodo. Nezinau nei ka manyti, taip trunka jau menesi ir ar gali nuo tu kvapu taip buti? lasinu vaistukus, bet jie nepadeda verysad.gif Gal kas tuejo panasia beda? pas gydytoja tik po menesio, o tiek daug svenciu, noris graziai atrodyt, o ne kaip verkianciai blush2.gif
Atsakyti

Ai ir dar tiesa pries akis retkarciais ima vaidentis toks mazas juodas slankiojentis taskelis, gal kas zinote kas cia per biesas?

tas juodas taškelis buvo sukėlęs daug problemų, daug lašalinių ir švirkštų tiesiai į akį, taip kad, nejuokaukit g.gif
Atsakyti
Gal žinot ar daro Lietuvoj stiklakūnio operacijas,su tikslu pašalinti drumzles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 23 rugpjūčio 2010 - 20:25