Na aš astigmatizmą turu nuo vaikystės, ir man jį visur nustato kur tikrinuos karts nuo karto. Tik kartą poliklinikoj okulistė ciocia tokia pareiškė, kad mano regėjimas idealus ir man nieko nereik... į tą popierių su raidėm pabaksnojus.

O aš tą astigmatizmą jaučiu, šiaip man jis gyvenime nemaišo.. vienos akies. Ja šiektiek per miglą tarsi viskas matos.
Ieškojau temos, nes pati pirmadienį einu į optiką pasitikrint, nes jau seniai tai dariau, akinius turiu, ale juos tai naudoju, tai pamirštu... priklausomai nuo diskonforto lygio skaitant. Visada šiek tiek toliaregystę turiu. Bet turiu įtarimą, kad kaip visada su vienu okulistu neapsieisiu

O gal kas žinot kokią nepriklausomą akių kliniką Vilniuj, kuri nebūtų perdėm brangi? Bet jaučiu nebūna tokių

Papildyta:
QUOTE(Traleliushke @ 2010 05 05, 11:05)
Man kadangi astigmatizma randa nuo pat vaikystes ir visiskai nesusijusiose vietose, tad pagrindo netiketi neturiu
O konsultuojantis del akiu operacijos ir sake kad pirma koreguotu astigmatizma, tik tada regejimo gerinimo operacija galima. Hmmm, oi vargelis su tom akytem..

o tai jum astigmatizmą operacijos būdu koreguos?

kartais pagalvoju, bet baisu man prie akių lyst