Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs avalynė vaikams

QUOTE(jurkone @ 2010 11 19, 11:43)
Laba diena. Turiu vaikiškus žieminius kroksus iš šios žiemos kolekcijos. Berniukiški, tamsiai mėlyni, C10/C11 atitinka 27-28 europinį. Maniškiui didoki smile.gif 110 lt.

Skelbimą dėkite čia http://www.supermama...?...crocs&st=96
Atsakyti
Labai patinka crocsai. Vasarai idealu, žieminių dar neturėjom, Vasariniai lengvi, patogūs, lengva išplauti, apsimauti.
Atsakyti
Nors Kroksai groziu nepasizymi, bet nerealus batai visiems metu laikams. Patogu, neprakaituoja koja net mazyliui, o jis linkes i tai. Su paprastom zieminem tapkem galima ant ledo valanda stovet ir koja silta. Liuks batus sukure. Nesioju zieminius dabar be jokiu pasiltinimu, tai lauke silta, o parduotuveje net per karsta. Vaikai nesiskundzia taip pat wub.gif
Atsakyti
na, kaip per šalčius nešiojasi šie batukai?
user posted image
ar nešąla kojytės?
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2010 11 29, 21:45)
na, kaip per šalčius nešiojasi šie batukai?
user posted image
ar nešąla kojytės?

dar domintu,ar patartumete vaikui ieskoti tokiu,ar crocs Nadia?Idomu butu,jei kuri domejosi ir sulygintu,parasytu savo pamastymus.
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2010 10 21, 14:00)
o as net nesiulau lietuvoje pirkti aplamai kokius nors crocsus g.gif nes kokybe skiriasiai ziauriai  doh.gif as pati pirkau lietuvoje caiman,tai kojos prakaitavo nutryne...  doh.gif  o kai parsisiunciau baya,tai tokia patenkinta,nes kokybe skiriasi gumos ziauriai  thumbup.gif  jokiu problemu nera  thumbup.gif  lietuvoje fufla pardavineja velniai zino kokiom kosminem kainom ir dar irodyneja,kad orginalas....  blink.gif dukrai pasiunciau nemazai crocsu,tai su zieminiais negaliu atsidziaugti thumbup.gif nuejus i crocs skyriu megoje,kaune pastebejau,kad skiriasi guma g.gif stai vat situ ir smirda man jie kazkokia deginta guma
user posted image

p.s.mes jau juos isbandeme thumbup.gif buvome norvegijos siaureje tromse,kur salciai jau gan ne mazoki,tai kojos buvo siltut siltuteles thumbup.gif

thumbup.gif pritariu.
Atsakyti
Na susinervinusi ir supykus esu ant crocs, kad LT tikrai daugiau nebepirksiu. Taigi mums, po mėnesio dėvėjimo ėmė ir suplyšo medžiaga šitų batukų, pačioj išorėj ties siūle iširo, vidine medvilnė nusiburbuliavo doh.gif user posted image
Na dabar jau tikrai pradedu galvoti, kad LT pardavinėja antrarūšius... Kiek teko pirkti, patys kokybiškiausi atrodo mano Crocs Nadia - prieš 2 metus parsisųsti iš JAV.
Atsakyti
Gal kas turejot tokius panasius i crocs australiskus www.aussiesoles.com. Tokie Snuggs?
Atsakyti
ieskome tokiu batuku gal kas jau isaugo ? gali buti melini arba pilki viduje gali buti apie 17- 18 cm

user posted image

tik i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai iš kur siunčiatės, jeigu perkate ne LT? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2010 12 03, 17:18)
Na susinervinusi ir supykus esu ant crocs, kad LT tikrai daugiau nebepirksiu. Taigi mums, po mėnesio dėvėjimo ėmė ir suplyšo medžiaga šitų batukų, pačioj išorėj ties siūle iširo, vidine medvilnė nusiburbuliavo doh.gif user posted image
Na dabar jau tikrai pradedu galvoti, kad LT pardavinėja antrarūšius... Kiek teko pirkti, patys kokybiškiausi atrodo mano Crocs Nadia - prieš 2 metus parsisųsti iš JAV.

Nesk atgal,taigi garantija yra mirksiukas.gif

QUOTE(henika @ 2010 12 12, 15:40)
o tai iš kur siunčiatės, jeigu perkate ne LT? 4u.gif

Is Jav arba UK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2010 12 03, 17:18)

na šiaip jie taiko 2 metų garantiją gamykliniam brokui. kai paklausiau kas tai yra, tai paaiškino, kad siūlių iširimas vienas iš jų. dar visoks padų sulūžimas ir pnš.

aš tai tokius galvoju dukrai nupirti. turime kamik sniego batus, bet su jais tik itin šaltu oru, o pati turiu žieminius kroksus, tai žiauriai gera. lengvi, kojai šilta ir neprakaituoja.
Atsakyti