Sveikos mamytės. Noriu dukrytei žieminukus prikti, patarkit kuris modelis geresnis mūsų orams, kurį jūs rinktumėtės: Nadia ar Powder??
QUOTE(*kakava* @ 2010 11 29, 21:45)
mano abu vaikai siuos nesioja
liuks nes lengvuciai,neperslampa
dedu tik ant pedkelniu arba tik ant kojines, ir musu kojos buna slapios
QUOTE(henika @ 2010 12 14, 21:39)
aš tai tokius galvoju dukrai nupirti. turime kamik sniego batus, bet su jais tik itin šaltu oru, o pati turiu žieminius kroksus, tai žiauriai gera. lengvi, kojai šilta ir neprakaituoja.
masciau irgi pirkti,bet turbut atsisakau sios minties.Daug atsiliepimu cia,SM,kad vaiko koja ir prakaituoja ir sala siame modelyje,ne viena ir pardavinejo del sios priezasties apynaujus siuos batus.Gal Nadia modelyje kitaip?
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 12 16, 12:56)
mano abu vaikai siuos nesioja
supratau ,kad prakaituoja vadinasi juose,tai nesiojam kas antra diena,nes kita diena dziuna ant radiatoriaus
o va maziuku neprakaituoja,gal del to kad jis nejuda o vezime sedi 
Ir liuks,ir ne liuks
Kas gi gero,jei kojos slapios
QUOTE(mano_svajone @ 2010 12 14, 14:01)
Kur nuneši, kad internetu pirkau
QUOTE(xde @ 2010 12 16, 16:06)
masciau irgi pirkti,bet turbut atsisakau sios minties.Daug atsiliepimu cia,SM,kad vaiko koja ir prakaituoja ir sala siame modelyje,ne viena ir pardavinejo del sios priezasties apynaujus siuos batus.Gal Nadia modelyje kitaip?
Ir liuks,ir ne liuks
Ir liuks,ir ne liuks
kad lengvi ir neperslampa
nesiosime,kai slabdriba bus
o kasdien ju nenesiojame , siek tiek gaila pinigu,nes pirkau abiem vaikam, o jau taip issireklamave jie, jau silti kokie, prie -15 tinka,
bet kai kojos dregsta,tai tik lygu ieskojimas
gerai,bent kad maziui kolkas nedregsta,nes sedi jis dar vezime
turiu vilties,kad ir per slabdriba bus gerai
antra karta jau tikrai nepirkciau
Šlamštų šlamšrtas šie batai. Nerealiai prakituoja kojytės dukrytei,o numovus kvapelis lyg kokio diedo kojos neplautos visą mėnesi
Pasiklausiau draugės patarimo
Gal jos vaikui ir gerai,bet tuose batuose jokio natūralumo.Teko pirkti vaikui naujus batus,tai gerai,kad pinigėlių yra,o ką daryti tiems tėveliams,kurie nuperka ir nelabai yra galimybės kelių porų batų pirkti.Tikrai patarimas mano,jų nepirkti. Galima uždėti tik retsykiais jei šlapia labai ir ėjimo atstumas labai trumpas. Nes kitaip galima kokį grybelį gauti kojų,nuo tokio siaubingo prakaitavimo
Kojos visiškai nekvėpuoja. Aišku,kažkam tinka,bet negali nuspėti pirkdamas,tad jei yra pinigėlių kelioms poroms batų prašom pirkti ir bandyti,o jei ne tai nupirkit normalisu žieminius batukus vaikui.
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 15, 09:06)
netikiu,kad bus silta iki -15
pati nesioju tariamus zieminius crocsus, koja nesala iki -5 max -7, bet kai dydesnis minusas,tai tikrai labai net koja sala
o buvau parduotuvei,tai pardavejai irgi tikino,kad su Nadia nesala kojos iki -20
siaubas... sako,kad tik sakyti..taip ir pasakiau i akis,sala tos kojos dar ir kaip
pati nesioju tariamus zieminius crocsus, koja nesala iki -5 max -7, bet kai dydesnis minusas,tai tikrai labai net koja sala
o buvau parduotuvei,tai pardavejai irgi tikino,kad su Nadia nesala kojos iki -20
Man praaejusia ziema, kai buvo -20, prabuvom lauke apie 2 val, kojos nesusalo su NAdia. Bet turiu i juos isidejusi stora vailokini padeli, is bobutes tturegelyje uz 2 lt pirkau, ir su vilnone kojine. O dydis tai dviem gal didesnis uz mano tikraji.
Per slapdriba tai is viso nerealus jie
Bandziau neoriginalius vasarinius, tai smirda koja po ju ir prakaituoja.
Nadia pirkau is crocs.com, is UK. Buvo tada 50 proc nuolaida, tai su siuntimu gavosi pigiau, nei cia, Lt.
QUOTE(ausrikeb @ 2010 10 22, 18:51)
Rudeniui tinka, kodel gi ne? as rugsejy su Nadia rgybavau, nes guminiu batu neturiu
Gal kas pirkote mergaitems, ar sau basutes? Idomu, kaip nesiojasi, ar patvarios?
Va tokios:
http://www.open24.lt...-...=all&lang=2
Atsiverčiau vieną psl atgal,na ir dar kartą įsitikinau,kad LT viską pardavinėja šlamštą. Vien žo...trečiarūšė šalis ir psio
Tai,kad ne tikr crocsai skiriasi ką nusiperki užsienį. Viskas iš eilės,ir pampersai ir avent produkciją ir mišinukai vaikams,kremai,dekoratyvinė kosmetiką ir daugybę kitų dalykų. Tikrai,kad gyvenant LT reikia ieškotis būdų viską siūstis iš užsienio. Tada tikrai gausi originalias prekes ir už mažesnę kainą.
QUOTE(heryte @ 2010 12 16, 21:33)
Kur nuneši, kad internetu pirkau
O vaikui juk batų reikia, nesėdės namie, kol naujus batus atsiųs. Sutvarkė batsiuvys nepriekaištingai.
Nu internetu perkant irigi garantija galioja
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 12 17, 15:50)
Šlamštų šlamšrtas šie batai. Nerealiai prakituoja kojytės dukrytei,o numovus kvapelis lyg kokio diedo kojos neplautos visą mėnesi
Pasiklausiau draugės patarimo
G
Mano vyras ilgai kreivai ziurejo i crocsus,kol paimiau ir uzsakiau.Ir ka,kojos visa vasara nei karto nebuvo issute ,o iki siol kiekviena vasara nuo prakaitavimo vis pasusdavo du tarpupirsciai.Liko patenkintas ir jau turi kita modeliuka pasikeitimui
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 12 17, 22:14)
Atsiverčiau vieną psl atgal,na ir dar kartą įsitikinau,kad LT viską pardavinėja šlamštą. Vien žo...trečiarūšė šalis ir psio
Tai,kad ne tikr crocsai skiriasi ką nusiperki užsienį. Viskas iš eilės,ir pampersai ir avent produkciją ir mišinukai vaikams,kremai,dekoratyvinė kosmetiką ir daugybę kitų dalykų. Tikrai,kad gyvenant LT reikia ieškotis būdų viską siūstis iš užsienio. Tada tikrai gausi originalias prekes ir už mažesnę kainą.
QUOTE(mano_svajone @ 2010 12 18, 01:07)
Nu internetu perkant irigi garantija galioja
Mano vyras ilgai kreivai ziurejo i crocsus,kol paimiau ir uzsakiau.Ir ka,kojos visa vasara nei karto nebuvo issute ,o iki siol kiekviena vasara nuo prakaitavimo vis pasusdavo du tarpupirsciai.Liko patenkintas ir jau turi kita modeliuka pasikeitimui
Gal ne originala isigijot 
Garantija dar ne viskas, nesiruošiu laukti poros savaičių, kol jie nuspręs, ar kas galioja ar ne, keisti, ar ne. Sumokėjau 3 Lt ir susiuvo, kaip niekur nieko
QUOTE(mano_svajone @ 2010 12 18, 03:07)
Pirkom originalą.
Pirkau crocsus sau, ne vaikui. Pirkau Lietuvoje, Mary Jane modeliuka. Tai galiu pasakyt kad nei koja prakaitavo, puikiai nesiojosi ir patogumas super - avejau darbe kur reikejo 8 val ant koju isbut. Kai paaugs dukryte turbut ir jai pirksiu, labai smagu vasara su jais, lengvuciai, patogus, lengvai valosi. Ypac prie juros ar sode/kaime super butu.