Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs avalynė vaikams

Vakar sūnui kaip tik Crocs sniego batus nupirkau, iš pirmo žvilgsnio labai super thumbup.gif Lengvi, šilti, neperšlampami, užsisega lipukais - darželyje bus pats tas, nes lengvai apsiaunami smile.gif

Va tokius:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zachara: 02 spalio 2010 - 21:17
QUOTE(Zachara @ 2010 10 02, 21:16)
Vakar sūnui kaip tik Crocs sniego batus nupirkau, iš pirmo žvilgsnio labai super thumbup.gif  Lengvi, šilti, neperšlampami, užsisega lipukais - darželyje bus pats tas, nes lengvai apsiaunami smile.gif

Va tokius:
user posted image

ar viduje apacioi turi kazoki kailiuka ar pasiltinima? ax.gif

nes paritu metu tai sniego batai buvo nevyke
o su Nadia moteriskais,man koja siaubingai salo

bet kai lauke nera salta ziema apie 0-5, tai superiniai batai,lengvuciai labai patogus wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 02, 23:01)
ar viduje apacioi turi kazoki kailiuka ar pasiltinima?  ax.gif

o su  Nadia moteriskais,man koja siaubingai salo

bet kai lauke nera salta ziema apie 0-5, tai superiniai batai,lengvuciai labai patogus  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Pardavėja aiškino, kad iki minus 20 šitie batai g.gif
Viduje dėtas pašiltinimas ir medvilninis pamušalas smile.gif

Žodžiu, išbandysim, galėsim daugiau papasakoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 02, 22:01)
ar viduje apacioi turi kazoki kailiuka ar pasiltinima?  ax.gif

o su  Nadia moteriskais,man koja siaubingai salo

bet kai lauke nera salta ziema apie 0-5, tai superiniai batai,lengvuciai labai patogus  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Šitų vaikiškų batų viduje medvilnė. Oficialiai skelbiama, kad tinkami prie -15 laipsnių temperatūros.
Cituoju: "CROCS Lietuvoje: naujieji vaikiški žieminiai Crocband Gust Boot batai viduje turi medvilninį pamušalą. Dėl stebuklingų Croslite'o savybių (netraukia šalčio, sulaiko kūno šilumą bato viduje) kojytei nebus šalta ir prie -15."
Mano nuomone vaikams tik tokius reikia pirkti, kad garantuotai koja neperšlaptų. O su odiniais vis tiek rizika, jei vienus teturi, tai gali ilgokai laukti kol išdžius smile.gif
Pati nešiojau Nadia visą žiemą ir koja visai nešalo, nors esu išbandžius galybę brangių žieminių batų būtent dėl kojų šalimo. Tiesa, su Nadia visada nešiojau tik vilnonę kojinę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 03 spalio 2010 - 12:12
QUOTE(Zachara @ 2010 10 03, 09:22)
Pardavėja aiškino, kad iki minus 20 šitie batai g.gif
Viduje dėtas pašiltinimas ir medvilninis pamušalas smile.gif

Žodžiu, išbandysim, galėsim daugiau papasakoti smile.gif

lauksime atsiliepimu smile.gif
QUOTE(heryte @ 2010 10 03, 12:06)
Šitų vaikiškų batų viduje medvilnė. Oficialiai skelbiama, kad tinkami prie -15 laipsnių temperatūros.
Cituoju: "CROCS Lietuvoje: naujieji vaikiški žieminiai Crocband Gust Boot batai viduje turi medvilninį pamušalą. Dėl stebuklingų Croslite'o savybių (netraukia šalčio, sulaiko kūno šilumą bato viduje) kojytei nebus šalta ir prie -15."
Mano nuomone vaikams tik tokius reikia pirkti, kad garantuotai koja neperšlaptų. O su odiniais vis tiek rizika, jei vienus teturi, tai gali ilgokai laukti kol išdžius smile.gif
Pati nešiojau Nadia visą žiemą ir koja visai nešalo, nors esu išbandžius galybę brangių žieminių batų būtent dėl kojų šalimo. Tiesa, su Nadia visada nešiojau tik vilnonę kojinę.

na as kai ana salta ziema isbandziau Nadia,tai vaikui noras zieminius crocus pirkti atsoko ..
nes su nadia salta nebuvo tik iki -7 -iki -10laipsniu, jau kai buvo tie dydeli salciai,tai pamenu i trugu uzsidejau nadia su stora kojine,tai teko gristi namo,galvojau pirstu galus teks amputuoti doh.gif kosmaras tuo metu apsidziaugiau,kad visgi vaikui nepirkau

vaikam manau yra geresniu sniego batu, crocs labiau tinka pliusiniai temperaturai arba arti nulio,kai lauke slapias sniegas,bet tikrai ne per dydesnius salcius

dydesniem salciam yra labiau pritaikyti sniego batai,kaip columbia, ar sniego batai viduje su vilna

o man paciai nadia superiniai, siais metais vel nesiosiu juos wub.gif nes pati mazai bunu lauke,tai iki masinos nueiti super wub.gif labai patogus jie

siemet net bulves kasiau su Nadia biggrin.gif vienu zodziu superiniai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 03, 15:54)

vaikam manau yra geresniu sniego batu, crocs labiau tinka pliusiniai temperaturai arba arti nulio,kai lauke slapias sniegas,bet tikrai ne per dydesnius salcius

dydesniem salciam yra labiau pritaikyti sniego batai,kaip columbia, ar sniego batai viduje su vilna
o man paciai nadia superiniai, siais metais vel nesiosiu juos  wub.gif nes pati mazai bunu lauke,tai iki masinos nueiti super  wub.gif labai patogus jie

Pernai turėjom Columbia, šiemet crocs, tai palyginsim biggrin.gif
Nors prie didelio šalčio ilgiau užsibuvus ir su columbia kojytės būdavo vėsokos. Ten viduje irgi ne kailis, o audinys (peliuko medžiaga). Visa esmė gumoje.
Atsakyti
QUOTE(Zachara @ 2010 10 02, 21:16)
Vakar sūnui kaip tik Crocs sniego batus nupirkau, iš pirmo žvilgsnio labai super thumbup.gif  Lengvi, šilti, neperšlampami, užsisega lipukais - darželyje bus pats tas, nes lengvai apsiaunami smile.gif

Va tokius:
user posted image

šituos aš irgi žiūrėjau, tai labai patiko bigsmile.gif tik kažin kaip su šiltumu g.gif
turėjom pernai Columbia, tai nepasakyčiau, kad vaiko kojos būtų buvę labai šiltos schmoll.gif nors rašo berods iki -30 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2010 10 04, 10:20)
Pernai turėjom Columbia, šiemet crocs, tai palyginsim biggrin.gif
Nors prie didelio šalčio ilgiau užsibuvus ir su columbia kojytės būdavo vėsokos. Ten viduje irgi ne kailis, o audinys (peliuko medžiaga). Visa esmė gumoje.

as manau,kad ne tik gumoje esme ax.gif o kas ir viduje

QUOTE(Kesari @ 2010 10 04, 13:02)
šituos aš irgi žiūrėjau, tai labai patiko  bigsmile.gif tik kažin kaip su šiltumu  g.gif
turėjom pernai Columbia, tai nepasakyčiau, kad vaiko kojos būtų buvę labai šiltos  schmoll.gif nors rašo berods iki -30  doh.gif

oho,as galvojau su columbia neturetu salti jau tikrai g.gif
nes pvz su demar batukais,tai nerealiai silta, ju viduje vilna
bet is columbia tikejausi irgi labai siltu ax.gif visgi nepygus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 04, 13:26)
as manau,kad ne tik gumoje esme ax.gif o kas ir viduje
oho,as galvojau su columbia neturetu salti jau tikrai g.gif
nes pvz su demar batukais,tai nerealiai silta, ju viduje vilna
bet  is columbia tikejausi irgi labai siltu  ax.gif visgi nepygus rolleyes.gif

aš irgi galvojau, kad bus geriau unsure.gif gal jei būtų tas vilnonis įdėklas, būtų geriau, dabar tik ta guma.
Atsakyti
O kaip manot, ar situ crocsiuku tas pamusaliukas issiima? g.gif Nes atrodo, kad taip...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limpopooo: 08 spalio 2010 - 18:44
QUOTE(limpopooo @ 2010 10 08, 18:43)
O kaip manot, ar situ crocsiuku tas pamusaliukas issiima? g.gif Nes atrodo, kad taip...

user posted image

Prisijunkite prie open24.lt ir išsiklausinėsite visko, kas jus domina. Bent jau mus labai maloniai informavo ir dydį padėjo išsirinkti.
Atsakyti
Mamytės, o jūs aunate vasarinius crocsiukus savo vaikams, jei jiems net paprastuose 100% odiniuose batukuose ar basutėse prakaituoja kojytės? g.gif
Jau kuris laikas noriu nupirkti crocsiukus bent vasarai, bet bijau, kad vaikas nebūtų amžinai šlapiomis kojomis doh.gif
Atsakyti