Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs avalynė vaikams

Maniskiui tai tik labai patiko pavadinimas "kroksai", o nesioti nemego, nebent koki pusvalanduka prie juros ir tai is jegos. Siemet net nepirkau nauju. Nors ir man nelabai patiko, pati turejau parsisiuntus, bet perleidau seseriai, nes kazkaip nepatogus jie man pasirode.
Atsakyti
Maniske nepripazysta kitu batuku, nesioja tik crocs ir namie ir lauke ax.gif
Atsakyti
maniskis sia visa vasara su crocsais pralakste.pavasari nupirkau dvejas basutes tai vienas taip ir isaugo net neuzsidejas doh.gif
Atsakyti
Mano mažajai laaabai patinka crocsiukai thumbup.gif ,nors šiaip tikrai labai atsirenka kas patogu,kas ne.O kitiems vaikučiams jei nepatinka-gal dydis ne tas,gal modelis g.gif ,o gal ir šiaip nepatinka smile.gif
Atsakyti
Manajam sia vasara croksiukai irgi nepamainomi buvo.Lakste visusr ir kas svarbiausia,pats galejo juos uzsideti.Basutes vasarines taip ir liko praktiskai naujos.
Dabar po namus dar su tais croksiukais vaiksto,vietoj tapkyciu,bet jau isaugti baigiam,tai teks turbut nauju dairytis. rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien kaip tik ortopedo klausiau apie crocsus, nes darželyje auklėtoja neleido su crocsiukais lakstyt, nes, tipo, pėdą gadina doh.gif Nors manyčiau, kad čia mano asmeninis reikalas, kuom vaiką aut.
TAi ortopedo atsakymas buvo, sveikos pėdutės tikrai nesugadins, o jei pėdutė problematiška, tai nė ortopediniai batai stebuklo nepadarys. Akivaizdu, kad crocsai neturi nei tvirto užkulnio, nei supinatoriaus, kad ir kaip gražiai reklamose rašytų, bet sveikai pėdai, tai ir nėra būtina.
Atsakyti
Mano vyresnelis visa vasara pralakste su ,,neoriginaliais"kroksai,net pirktos vasaros pradzioj superines basutes taip ir liko neavetos.Tad kita vasara tikrai nepagailesiu pinigeliu ir nupirksiu vyresneliui originalius kroksus.Jaunelis vos ne miegot bandydavo su kroksais lipt,nes tokie jam patogus buvo...Tad,jeigu vaikai mielai devi kroksiukus,tai jokia darzelio aukletoja neturi teises drausti aveti darzelyj kroksiukus.Juolab kad ir ortopedai neturi tvirtos nuomones...
Atsakyti
Mano aikas aip pat dėvėjo crocsiukus,ir labai patenkintas.Net ir dabar kartais kambaryje nori juos užsimauti,bet namie norisi kad su basutėmis būtų.darelyjėe taip pat neleido avėti crocsiukų.
Atsakyti
Darželyje crocsai, tai daugiau principinis reikalas. Tam pačiam daržely, vienoj grupėj vaiko laksto su crocsais, o vat kitoj grupėj - negalima doh.gif Ždožiu, čia jau nuo auklėtojos supratimo
Atsakyti
na cia gal ne i temute,bet pati turiu..cia Megoj mokejau 129lt, juodi klasikiniai- super..net dbr kambari vaikstau, ir baidariu plaukima atlaike, ir siaip...shopus smile.gif
o va airijoj nusipirkau zalus. tik uz 8 eur, (originalius! ) jega crocsai.noriu 'cebatu'.......
Atsakyti
Mano pana jau antra pora crocsu nesioja, labai patogi avalyne, ir jai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistija: 24 rugsėjo 2010 - 12:39
Pati turiu žieminius, praeitą žiemą vaikščiojau ir atsidžiaugti negalėjau, visai kojos nešalo, nors šiaip ir vasarą su vilnonėm kojinėm galėčiau vaikščiot doh.gif Ir visai nedrėko, neprakaitavo. Nupirkau dabar ir vaikui žieminukus, bus matyt ar nedrėks. Pernai turėjom iš columbia sniego batus, tai guma ten panaši. Pastebėjau, kad prie aukštesnės temperatūros kojytės padrėkdavo. Vadinasi, kuo plonesnę kojinę reikia mauti, jie labai gerai sulaiko kojos šilumą.
Vasarą mano sūnus irgi crocsų nepaleido ir dabar jei tik pamato, kambary vietoj šlepečių įsispiria. Man atrodo darželiui jie būtų labai tinkami, lengvi, lankstūs. Tik va kaip atrodys, vaikas su guminėm šlepkėm lotuliukas.gif kai kas nesupranta smile.gif
Atsakyti