QUOTE(Kaliausele @ 2009 11 25, 19:28)
Brigitauskai, pasipasakok kaip tau psicho.. man vakar pusetinai
Saulaite, o manau kad man psicho kazkiek padejo, ir gal net geriau nei vaistai, gal pabandyk pas kita gydytoja
Asese, brigitauskai ir as leliuko noriu, ale kad net nera kam jo padaryti, islaikyti, ir dar ta busena tokia, jeigu ir vaikas kaip as isterikas
noriu leliuko vistiek, savo pacios argumentai neitikino

pastebejau, kad daugumai prie depresijos pasireiskia sirdies, ritmo, ar pulso sutrikimai, na budavo ir man aukstas spaudimas AD sutvarke, bet va blogiausia su virskinimu
man vakar atsauke psichoterapija, tai net asara nuriedejo, kai pasake, kad negales pravesti senso, nes blogai jauciais pati psichoterapeute. dar vakar pirmakart nuejau i joga, galvoju, pradesiu ja lankyti, pades susikoncentruoti, islikti ramiai. ale ne velnio ji man nepatiko zinokit, kazkokia "sekta"
man ten. ir aplamai man tie smilkalai nepatinka, ir tie visokie ju ommmmmmmmmmmmm ir dar kazkokie kalbejimai. vienu zodziu supratau, akd cia ne man. ir ohoho kaip ten sunku issilaknkstyti. velniop daugiau neisiu, ma ngeriau jau atsipalaidavimui treniruokliai

sian saviajauta jau pusetina, nu aisku, nes geriu tranxene o nakciai lorafena, bet jau sian vakare imsiu tik 1mg, o tranksena dar pagersiu kokia savaitele, paskui nutrauksiu ir ziuresiu kas bus. jeigu vel bloges, su psichiatru sutarem kad grisim prie cipralex

ir leliuko planavimas atsides minimum dar metus
Papildyta:
QUOTE(buciukas @ 2009 11 25, 21:16)
Ziuriu panos mes visos cia su tom paciom bedom

su nerimais, vaistais ir svajonemis apie

tikiu kad mum kada nors pasiseks, kitaip negali buti
Sia savaite buvau pas savo gydytoja, pasakiau kad jau noriu mesti AD, nes noriu

, tai ta man sako, tai kai busi

tada ir mesi, tai as akis ispuciau

kazkaip neitikino manes
man irgi visi sako, kad nebijociau tapti

, tipo vat tada taip persitvarko hormonai, kad buna labai gera gera, nebent po gimdymo pabloges. zinociau, kad nebus nerimo tuos devynis menesius jau dabar daryciau, bet man vistiek baisu, as galvoju, kad cia visi tik guodzia

ir va taip delsiu delsiu.
as girdejau, kad gera grupine terapija, idomu, gal zinot kur ja kas gerai veda ir nebrangiai. sako ten susirenka zmones us panasiom baimem, nerimais ir pasakojasi, vieni is kitu juokiais, ramina. nes pamato, kad vienas kakzo labai bijo, o kitas ne, ir vat brneda pamazu is to , matydamai, akd tirkai nesamone nerimauti