Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašina

smile.gif Sveikos...Peržiūrėjau visas temas ir nieko nepavyko rasti apie siuvimo mašinas. Labai norečiau įsigyti, nes megstu siūti, o ir šiaip butyje pravers.
Gal kas turite nusipirkusios kažka iš dabartinių siuvimo mašinų? Kaip išsirinkti optimaliausią varianta?
Dekui iš anksto smile.gif
Atsakyti
Aš ilgai ieškojus nupirkau savo mamai firmos "brothers". Vilniuje, Vilniaus gatvėje jų parduotuvė, netoli "žinijos". Tiesiog geras kainos ir kokybės santykis. Jei labai kokybiškos nori, yra "pfaf", jos brangios. nuoroda: www.burda.lt
Šiaip Vilniuje, Ibrahimo parduotuvėje, Kalvarijų g. 24A antrame aukšte yra siuvimo mašinų pasirinkimas. Lysk pardavėjoms į akis, tegu aiškina nuodugniai.
Atsakyti
Pardavėjos lieka pardavėjom,nevisos pasako to ko reikia,jos juk pardavinėje preke blush2.gif

Bet vat norėtusi siuvėjėlių nuomenes išgirsti,su kuo siuva...
Norėčiau aš savo į nauja pakeisti,bet nežinau kokia pirkti pvz."pfaf", girdėjau kad neverta tokius pinigus mokėti g.gif
Atsakyti
Echm... blush2.gif gal kas pirkote siuvimo mašiną, tiksliau mašinytę, iš Maximos? Tokia maža, kainuoja apie 40 Lt? Kaip ji? Aišku, verslo su tokia nepadarysi, bet kai siūti tenka retai gal tiktų?
Atsakyti
QUOTE(Yo-yo @ 2006 01 20, 16:07)
Echm... blush2.gif gal kas pirkote siuvimo mašiną, tiksliau mašinytę, iš Maximos? Tokia maža, kainuoja apie 40 Lt? Kaip ji? Aišku, verslo su tokia nepadarysi, bet kai siūti tenka retai gal tiktų?

Radau štai čia temele apie siuvimo mašinas,yra paminėta ir ta už 40lt,jei tokia turi mintį mirksiukas.gif
http://www.supermama...topic=918&st=60
Atsakyti
Kažkada "brothers"buvo laaaabai nepigi,prieš 7metus tokią pirkau-nesigailiu.Jei dabar perki,tai siulau pasižiūrėti,kad būtų funkcija"kilpų automatinis apsiuvimas",pas mane tokia yra thumbup.gif .Įstatai saga ir mašina pati tą kilputę išsiuva,nereikia audinio sukiot-labai patogu smile.gif
Atsakyti
Jei tik savo malonumui mašinos reikia, ne verslui pradėti, pirmiausiai išsiaiškinkit ko Jūs iš jos norite. Jei neplanuojate atskirai pirkti mėtymo mašinos, bet svajojete sau ar vaikams ką nors nešiojamo pasiūti - ieškokite tokios, kuri daro kažką panašaus į mėtymą (nors krašto ji nepjauna ir tikrai taip gerai kaip su " overloku" apmėtyta neatrodo). Taip pat prymigtinai rekomenduoju pirkti su kilpų siouvimo f-ija. Jei labai ką nors puošnaus siūtumėt, kad nesugadinti, rekomenduočiau į ateljė nunešti, kad kilpas išsiūtų. Bet jei pagalvės užvalkalą, vaikui rūbelį, ar sau į kelnes vieną kilpelę, tai ta f-ija nepamainoma. Jau turbūt 15 metų siuvu, o kilpų iš akies nemoku gražiai padaryti. Tiesa ten dar ir pėdelė speciali yra, tai siūlau nepagailėti pinigėlių.
Ir dar, jei niekada nesiuvinėjot, tai dėl to, kad gal kadanors sugalvosit tikrai nerekomenduočiau permokėt už siuvinėjimo f-ciją. nes jei tam neturėjot potraukio, tai greičiausiai jis ir neatsiras.
Už 40 lt. jokiu būdu nepirkčiau - bus pinigai balon išmesti.
Pati turiu Pfafą, labai patenkinta. Bet, kadangi prieš tai turėjau Veritą, tai kaip ir nelabai turiu daugaiu su kuo lyginti, todėl kokią firmą rinktis negaliu patarti.
Tiek žinau apie siuvimo mašinas, nes esu profesionali siuvėja biggrin.gif
Atsakyti
Aš labai norėčiau įsigyti overloką, gal kas gali patarti kokį pirkti. gal kas turi ir siuva su Janome. Kokie Jūsų atsiliepimai. Žinau, kad ši technika pigesnė negu Pfaf. O vienoj parduotuvėj man pasakė, kad Pfaf net neturi, nes neapsimoka - niekas neperka.
[COLOR=orange]
Atsakyti
Galiu pasakyti tik tai, kad salonuose ta pati siuvimo technika kainuoja brangiau nei pas smulkius verslininkus. Ten permokate 1000-500 LT. As radau telefonu Alio reklamoje ir šiame portale - vakar aplankiau viena parduotuvele.

Papildyta:
kaip vienam rusiškam tinlapį radau parašyta 150 dolerių mokate už mašiną ir dar 70 už tai, kad ant jos parašyta Pfaf
Papildyta:
QUOTE(papalike @ 2005 10 27, 08:16)
smile.gif Sveikos...Peržiūrėjau visas temas ir nieko nepavyko rasti apie siuvimo mašinas. Labai norečiau įsigyti, nes megstu siūti, o ir šiaip butyje pravers.
Gal kas turite nusipirkusios kažka iš dabartinių siuvimo mašinų? Kaip išsirinkti optimaliausią varianta?
Dekui iš anksto  smile.gif

vakar buvau Fabijoniškių 22a, tai ten yra ir panaudotų nebrangių užsienietiškų mašinų.
Atsakyti

Pagalbos šauksmas schmoll.gif
Tai jau važiuoju pirkt buitinio overloko, o vis dar nežinau, ką išsisrinkti. Kokios firmos ir modeliai geriausi (jau neskaitant Pfaff). Ar apsimoka namuose turėti penkiasiūlį overloką.
Va pardavėjų dėmėsiui, jei būčiau žinojusi, ką pirkti - būčiau anksčiau įsigijusi, norisi gi kokybiško daikto. rolleyes.gif
Gal kas iš tiesų turite ką nors gero ir siuvate, bei galėtumete parekomenduoti?
Atsakyti
sveiki 4u.gif
noriu ir as nupirkti siuvimo masina,tik irgi nezinau kokia.norisi kad jau nebutu labai brangi,bet gera.
o ar kas esat girdeje,gal kas ir turit,vokieciu g-bos, firma FIF,mod902.kaip si masina?
Atsakyti
O as neseniai nusipirkau Brother Ls2101 berods, nesiskundziu, gera masina. Tik ja sureguliuoti reikia, nes siulu apacioje buna privelia. Nezinau kaip. Naudojimo instrukcija yra bet tik vokieciu kalboje. O as vokiskai ne bum bum blush2.gif
Atsakyti