Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašina

QUOTE(egzotiska lele @ 2010 03 12, 18:56)
Labas ,ka manote apie sia siuvimo masina  JUKI HZL25Z  ? smile.gif

Gal ir visai nieko, bet aš tai rinkčiausi geriau kokį nors variantą iš VERITAS siuvimo mašinų. Nesenai buvau susidurus, tai ir kaina ir kokybė labai priimtina.
JUKI kiek aš žinau yra labai populiarios pramoninės mašinos, o buitinės nelabai...
Atsakyti
Labas smile.gif

Ką gero ir blogo galit papasakoti apie šitą mašiną:
JANOME IT1018
Akcija labai viliojanti ax.gif

Elektromechaninė buitinė siuvimo mašina, 52dygsnių funkcijos;
ši siuvimo mašina puikiai tinka: skiautiniavimui, rūbų siuvimui, namų dekoravimui;
12 operacijų,
trikotažo siuvimo operacijos,
sagų prisiuvimas,
siuvimas su dviguba adata,
4-ių žingsnių kilpos apsiuvimas,
siuvimo greitis reguliuojasi pedalu,
dygsnio ilgio reguliavimas,
vertikali šaudyklė,
adatų plokštelėje yra siuvimo liniuotė mm ir inch,
vientisas metalinis rėmas,
atbulinis siuvimas,
nuimama rankovė,
minkštas uždangalas.

KOMPLEKTACIJA
siuvimui zig-zagu pėdelė
kilpos apsiuvimo pėdelė
užtrauktuko įsiuvimo pėdelė
pėdelė su ribotuvu
3 špulės
adatų komplektas 5vnt.
ardiklis
2 atsuktuvai
silikoninis tepalas

Kas tas 4-ių žingsnių kilpos apsiuvimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2010 03 14, 10:34)

1.Pati mašina nėra bloga, bet jos galimybės pardavėjo yra šiek tiek išpūstos, o pats aprašymas-klaidinantis (sviestas sviestuotas). Mašina nors ir turi elastinės siūlės funkciją, bet yra pritaikyta vidutinio storumo audiniams (tik ne mezginiams) siūti. Bet koks su šia mašina susiūtas mezginys, tuoj pat praras savo formą ir iširs. Mezginiams (trikotažui) siūti naudojamos grandininio dygsnio siuvimo mašinos (apie tai esu rasiąs).
2.Paprastos sagų kilpos formavimas susideda iš 4 veiksmų: kairiojo kilpos krašto apsiuvimas>užtvirtinimas>dešiniojo kilpos krašto apsiuvimas>užtvirtinimas. Visi šie veiksmai, priklausomai nuo siuvimo mašinos tipo, gali būti atlikti automatiškai (vienu nustatymu, be tarpinių perjungimų), arba kiekvienas atskirai. Abu variantai turi savo pliusų ir minusų.
Atsakyti
Sveiki,

Reikia patarimo dėl paprasto buitinio overloko. Aš siuvanti tik savo reikmėms, bet žiūriu, kad overloko tikai reikia.
Gal yra kokių nuomonių apie lenkiškus ARKA RADOM
http://www.arkaagd.pl/gbl4.php
arba
http://www.arkaagd.pl/700d.php
Atsakyti
LAbas, rašau norėdama jūsų paklausti, gal kuri kartais turi pfaff hobbylock 4764 vartotojo instrukciją. Ji gali būti tiek angliška, o geriau lietuviška arba gal žinot iš kur būtų galima parsisiųsti. Labi dėkoju už atsakymą..
Atsakyti
Norėčiau įsigyti siuvimo mašiną smulkiems buities darbeliams, nesu siuvėja profesionalė, todėl norėčiau nebrangios siuvamosios... ax.gif
Kiek žiūrinėjau internete, tai krito į akį Janome 639X ir Janome IT 1018. Jei kas esate su šiais modeliais susidūrę, būtų malonu išgirsti Jūsų nuomonę blush2.gif
Atsakyti
Mielosios, patarkit smile.gif siusiu trikotaza ivaru, arba greitai irstancia sintetika, taip pat reikia, kad butu gera krastu apmetymo funkcija, tai man overloko dairytis turbut, nes siuvimo masina siu funkciju neatliks? g.gif
Atsakyti
Skyrelyje *Siuvimas, siuvinėjimas* yra analogiška tema - Siuvimo mašinos ir viskas apie jas - prašome bendrauti ten 4u.gif
Atsakyti