Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašina

Siuvime, masinėje gamyboje vertinamos "Brothers" siuvimo mašinos. Jos patvarios ir labai "minkštai" dirba.
Atsakyti
QUOTE(janone @ 2006 05 05, 12:10)
O as neseniai nusipirkau Brother Ls2101 berods, nesiskundziu, gera masina. Tik ja sureguliuoti reikia, nes siulu apacioje buna privelia. Nezinau kaip. Naudojimo instrukcija yra bet tik vokieciu kalboje. O as vokiskai ne bum bum  blush2.gif

as irgi turiu Brother buitine siuv masina.pirkau del zigzago,kilpu siuvimo,nes turiu ir pramonine tiesiasiule.bet tikrai jokiu problemu dar nebuvo schmoll.gif nors buna,kad visa diena siuvineju zigzagu(masiskai).su caika nepalyginsi nors ilga laika su ja kilpas dariau.as pirakau is Eurozovitos,bet yra nebrangiu buitiniu ir brangiu mirksiukas.gif pramoniniu salone priesais Akropoli.as ten perku adatas,pigiau nei gariunuose,pedeles...zodziu viska ko reikia siuvimui.
Atsakyti
pramoniniu salone priesais Akropoli.as ten perku adatas,pigiau nei gariunuose,pedeles...zodziu viska ko reikia siuvimui.
[/quote]
O ką ten nepramoninėms priedai skirti?
Atsakyti
as ten perku pramoninem viska,nes buitine darau tik kilpas ir siuvineju.ten yra buitiniu masinu pirkt,bet del pedeliu nezinau.mano vaikas man buvo bajeri padares,ismete pedele,kur kilpas daryt( buitines).puse Vilniaus apskambinau doh.gif radau tik vienoj pard.uzsiprase 50lt.uz plastmases gabaleli blink.gif bet radau Gariunuose uz 12lt mirksiukas.gif .galiu duoti tel.nr.to vyro,is kurio pirkau.jis ir masinom prekiauja.
Atsakyti
Uzvakar, Kaune prie stoties turgaus kur yra ta bazyte ir ten yra dalmeta, prieshais dalmeta tokie kiuskai. o uz tu kiosku yra sandeliai, kur kairej ir deshinej pusej yra taip pat pigus rubai.Tai va smile.gif kairej pusej pardavineja dar supakuota pfaff buitine siuvimo mashina, sake atlieka 45 operacijas, kaina 700 lt.Jei kam reikia ir idomu nueikit paziuret, gal ir pati pirkciau bet pinigu nera tam sad.gif Jei dar nieks nenupirko smile.gif
Atsakyti
Aš greitu laiku žadu pirkti siuvimo mašiną. Iš visų modelių išsirinkau PFAFF Select 1548. Buvau Burda salone - kaina jos gan didelė. Vyras nuderėjo šimtą litų....... Gal žinote kur galima įsigyti pigiau? Gal žinote kontaktus žmonių, kurie prekiauja?

Norėjau paklausti dėl Janome siuvimo mašinų - mamos čia labai jas giria.Gal galit kokią nuorodą įmest, kur galėčiau pasiskaityti apie jų funkcijas ir kainas. Noriu truputį pasidomėt prieš pirkdama: vis kankina abejonės... O gal galit savo įspūdžiais pasidalinti, kas turit Janome, kas Pfaff.
Atsakyti
Turiu Janome overloka pirkau I6 vyro, kuris Kaune gyvena ir u=siima ma6in7 prekybą. Skelbiasi jis NORIU laikraštuke. Nežinaau, tik ar tas pats čia minėtas Artūras, nes telefonas nesutampa. Šiaip Janome visai patenkinta esu kol kas ir mama mano senai jau turi overloką janome, tai net kilimus apsiuvinėjo, nors to daryti nepatartina. Apie tas mašinas pasieiškok russiškuose tinklalapiuose per Rambler.ru. o šiaip yra angliškas www.janome.com. Tai pirmoji Japonijos siuvimo mašinų kompanija. Net kai kuriuos Pfaff modelius surinkinėja Janome gamyklose.
Atsakyti
ačiū už info. Aš jau užsisakiau Pfaff select 1548. Laukiu dabar kol parveš. Ir bus 550lt pigiau nei burda salone clap.gif Prie pfaff labiau linkau dėl pilno apsisukim šaudyklės kaip pramoninėse siuvimo mašinose, viršutinio audinio stumtuvo, dėl to kad surinkta Europoje. Ir geri vartotojų atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(buzhiukas @ 2006 06 16, 22:51)
Aš jau užsisakiau Pfaff select 1548.

Na Pfatt tai jau blogas nebus. Jei ne paslaptis, kiek gi kainavo tas stebukliukas?
Atsakyti
QUOTE(Lijundra @ 2006 06 18, 14:22)
Na Pfatt tai jau blogas nebus. Jei ne paslaptis, kiek gi kainavo tas stebukliukas?

sutarėm už 2150lt, burda salone 2699lt.
Atsakyti
NA toks tikriausiai jau daug ką daro? Darbas su juo - malonumas. Ne tik zigzagą ir keletą dekoratyvinių siūlyčio daro? O kokios jame įpatingos ir reikalingos funkcijos gali būti?
Atsakyti
Šis modelis aprašytas čia:
http://www.lapka.ru/...ts/big1757.html
http://sewing-machin...f_1548-full.htm
Kažkokių mandrų funkcijų aš iš jos nesitikiu smile.gif Tikiuosi kad per artimiausius 10 (o gal 20) metų nereiks jos išmesti kaip beviltiškai sugedusios smile.gif Operacijų 40, daug dekoratyvinių siūlių (gal daugiausiai iš visų elektromechaninių mašinų). Nuorodose viskas išvardinta.

O čia šiaip gal kam bus naudingas straipsnelis renkantis siuvimo mašiną.
http://www.sewing-wo...ines/index.html

Žmogus pas kurį perku dar turi 1525 ar tai 1526 modelį Vilniuje, jei dar nepardavė. Prašė 1500lt, kaina manau nebloga.
Atsakyti