Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartines (apvalutes) nuotakos

GAL YRA PANELIU ISMANANCIU APIE VESTUVINES SUKNELES?KA GALETUMET PATART STAMBESNIAI NUOTAKAI?NORIU ATRODYTI GRAZIAI O NE PANASI I PRIPUSTA ORO BALIONA.PRASAU PATARKIT,VESTUVES NE UZ KALNU... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa.k @ 2005 03 22, 17:42)
GAL YRA PANELIU ISMANANCIU APIE VESTUVINES SUKNELES?KA GALETUMET PATART STAMBESNIAI NUOTAKAI?NORIU ATRODYTI GRAZIAI O NE PANASI I PRIPUSTA ORO BALIONA.PRASAU PATARKIT,VESTUVES NE UZ KALNU... verysad.gif

Patarciau nesidet labai pustos suknios nes ji tave dar labaiu storins(ypac jeigu sijonas bus tokios medziagos kaip veliumas)maciau nuotraukas kur viena stambi mergina tokia suknia buvo uzsidejusi doh.gif ziauriai atrode
taigi tau gal tiktu tiesaus modelio suknute.Nors ziurint ka tu noretum palept ar virsu ar apaciaar viska is karto,jug visokiu odeliuku yra wink.gif
Atsakyti
Na kai kurioms tikrai tinka pūsti sijonai, esu šiek tiek stambesne ir matawaus wienam salone kaip tik pūsta sijoną su korsetu, na atrode tai thumbup.gif net mamai mano patiko, kas retai būna
Atsakyti
pirmiausiai, kad tokiu klausimu patarimą galima būtų duoti, reikia bent maždaug žinoti figūros tipą - stambesnė apatinė dalis ("kriaušė"), viršutinė (rankos ir pilvukas) ar viskas proporcingai, tada galima taikyti modeliuką maskuojantį trūkumus ir išryškinantį privalumus, jei viršutinė dalis normali, o apatinė stambesnė, pūsti sijonai gali tikti, mat taip maskuosųsi stambesni klubai (na priklauso koks liemuo dar). Šiaip stambesnėms labai patartina vientisas sukneles rinktis, o ne su gorsetu. Jei rankytės stambokos geriau rinktis sukneles su stambesnėm šleikutėm arba kurios ant pečių užeina, arba išvis su rankovytėm trumpom, nes siauros petnešėlės dar labiau išryškintų tai ko nenorime tikriausiai smile.gif Geriau, kad suknelės medžiagikė nebūtų blizganti, nes priešingu atveju iškilimai labiau matomi. taip pat darant šukuoseną patartina sukelti plaukučius, kaip nors ne palaidai, derinant prie veiduko formos, kas vizualiai kiek padidina ūgį ir šiaip suteikia gracijos. tinka ir koks elegantiškas švarkiukas, pvz. 3/4 rankovytėm, atidengiantis krūtinė, ta prasme priekio beveik ir nedengiantis, pastatytas kalnieriukas irgi suteikia gracijos. Na nežinau ką dar pasakyti, bet tikiuos, kad kažkas iš mano rašliavos visgi pritiks ir bus naudinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudinga tikrai, nes pati isbandziau - man netinka dvieju daliu o tik istisines. Atrodau lieknesne keliais dydziais - tap, kad busit grazios
Atsakyti
Aš irgi kai sau suknutę rinkausi tai man labaiu tiko ištėsine nes su gorsetu suknelė mane storino doh.gif buvau kaip balionas (čia aš apie pilvą) biggrin.gif
Atsakyti
Na o man tiko su korsetu kuo puikiausiai, tiesa gražiai ir wientisa atrodė. Tai wat kad geriausiai eiti ir matuotis o tuomet jau matysi kas geriausiai tinka. Nes as prisiklausiau kad man netiks korsetai, netiks pūsti sijonai. Bet paneigiau wisus šiuos "dėsnius", tiko ir net labai gražiai atrodė. Nors dėl petnešėliu tai sutinku, jei rankos stambesnės atrodo tikrai negražiai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 03 23, 20:18)
Aš irgi kai sau suknutę rinkausi tai man labaiu tiko ištėsine nes su gorsetu suknelė mane storino doh.gif buvau kaip balionas (čia aš apie pilvą) biggrin.gif

na esu is stambesniu, bet auksta. pasimatavau suknuciu isties daug. pirmiausiai tai mano klubai siauresni uz pecius, kadangi plaukioju daug. taigi tokiai figurai netinka atviri peciai, juos reikia maskuoti keletu plonu sleikuciu arba maikutes formos petneselemis. kita butinai reikia paryskinti liemeni, taigi ji geriausiai isryskina dvieju daliu suknute. beje suknute turi buti ganetinai pusta, nes prigludusi isryskintu figuros trukumus dar labiau. (tiesiog aprasyk savo figura, ir pabandyiu patarti, o salia manes sia savaite bus mano geriausia drauge dizainere, kuri taip pat tau gales patarti).
o siaip tai siulau eiti per salonus ir ten (kai kuriuose) dirba isties geros siuvejos ir matys ko tau reikia. biggrin.gif
tad sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2005 03 24, 12:07)
na esu is stambesniu, bet auksta. pasimatavau suknuciu isties daug. pirmiausiai tai mano klubai siauresni uz pecius, kadangi plaukioju daug. taigi tokiai figurai netinka atviri peciai, juos reikia maskuoti keletu plonu sleikuciu arba maikutes formos petneselemis. kita butinai reikia paryskinti liemeni, taigi ji geriausiai isryskina dvieju daliu suknute. beje suknute turi buti ganetinai pusta, nes prigludusi isryskintu figuros trukumus dar labiau. (tiesiog aprasyk savo figura, ir pabandyiu patarti, o salia manes sia savaite bus mano geriausia drauge dizainere, kuri taip pat tau gales patarti).
o siaip tai siulau eiti per salonus ir ten (kai kuriuose) dirba isties geros siuvejos ir matys ko tau reikia. biggrin.gif
tad sekmes thumbup.gif

Tu čia ne man turbut norejai parašyt nes man tai su suknele viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa.k @ 2005 03 22, 16:41)

As tai patarciau nepusta labai., gali but platejanti, bet tik ne pusta. Gal ne visai balta, o kokia dramblio kaulo ar sampanine... As baiminausi del atviru peciu ir krutines dideles, bet veltuj, viska patvarke, ten taip padaryta, kad viskas laikosi pakelta, super.As irgi stambi, bet kai ten viska taip suspaudzia, aptempia, tai dvigubai plonesne atrodai thumbup.gif patarciau tiesiai eiti i salona Ieva Vilniuj (gal siulau, nes man ten taip puikiai pritaike, tiesiog jega, pati pamaciau, kad tik ta suknele graziausiai tinka, is kokio trecio varianto!),ir pades parinkti be vargo, ten tikrai tas svoris ne kliutis, yra ivairiu modeliu, tik nedelsk! O pasisiuti tai rizika, nes nematai galutinio rezultato!
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2005 03 22, 17:41)

kadangi esu dirbusi toje srityje,tai patarciau rinktis suknele su duriu po krutine,vieni ja vadini princeses kirpimo,taprasme sukneles apatine dalis is sesiu daliu ir graziai isplatejanti i apacia,jei nori pridengti rankas rinkis triumpa svarkeli su didesne apykakle ir triju ketvirciu rankovemis.jokiu butu nesidek ilgu pirstinaiciu,rankos atrodys kai desros.
Atsakyti
neaukstom labiau tinka istisine suknele. Dvieju daliu suknute dar labiau pastorina...
Atsakyti