Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartines (apvalutes) nuotakos

bet kaip gauti pasimatuoti keleta modeliu, juk salonai retai kas turi didesniu dydziu... siulo atvezti, bet kaip tu zmogus gali uzsakineti jei nezinai kaip atrodysi... schmoll.gif
Atsakyti
As taip pat ne is smulkiuju, taciau rinkausi vos vos pusta suknele su virsutine dalimi, kuri labai graziai priglunda ir pabrezia tik grazias linijas. Man patiko mano sukneleje tai, kad ji tik paryskino, bet neispute krutine ir optimaliai atrodziau kur kas lieknesne su suknia, nei be jos. Stai foto kaip atrodziau: http://www.skelbiu.lt/694835.html
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2005 09 21, 19:52)
kadangi esu dirbusi toje srityje,tai patarciau rinktis suknele su duriu po krutine,vieni ja vadini princeses kirpimo,taprasme sukneles apatine dalis is sesiu daliu ir graziai isplatejanti i apacia,jei nori pridengti rankas rinkis triumpa svarkeli su didesne apykakle ir triju ketvirciu rankovemis.jokiu butu nesidek ilgu pirstinaiciu,rankos atrodys kai desros.

as irgi, kiek maciau nuotrauku, tai tos sukneles su duriais po krutine labai thumbup.gif wub.gif . Ir lieknina, ir krutine isryskina. Tik dar - man graziausia nuogais peciais (g.b. su svarkeliu). Nors nzn, jei krutine didele, ar patogu, ar laikosi ir t.t. geriausia matuotis, tik siaip itariu, kad istisinis variantas tau tiks labiausiai.
Atsakyti
beje... "stambesne" tai irgi reliatyvus palyginimas... mirksiukas.gif galbut tu tikrai "eiline" normali panele ... g.gif blush2.gif Tokiu atveju tau tiks belekokia tau patinkanti suknele... ax.gif
Atsakyti
na as kai tekejau buvau 1.70 ir 75kg tai manau gana apkuni buvau, bet tie lasinukai daugf mas proporcingai buvo issideste blush2.gif tai vat ir man labai graziai atrode su korsetuir ne sleikutes o kur spec pritaiko kad uz kaklo uzsisegtu( sleikutes bet ne per pecius bet abi uz kalklo uzsisega) o sijonas toks pakankamai pustas be ne kaip "tortas" o toks platejantis variantas ir dar plius tempesi zeme is paskos sleifas - atrode super! thumbup.gif siaip jei petnesu nenorit tai grazu veliumas bet jis turetu buti ilgesnis tiktai jau ne iki alkuniu, bent iki liemens - man veliumas labai maskavo pecius ir stambesnes rankas ax.gif o vln labai gerai man patare ir paplatino kiek reikejo tiesiog dasiuvo Savanoriu pr esntciame salone Evelinta ar pan., tikrai ten yra neblogu sukniu ir kaina normali( mano kainavo 600) ir spalvu ir ko tik nori pasirinkimas tikrai nemazas ax.gif tiesa, mum dar veliuma padovanojo ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi mastau, kad stambi stambiai nelygu... mirksiukas.gif Ir reikia matuotis ir ziureti, kaip sau patinki. Aisku, Butikani eiti su kazkuo, kurio nuomone pasitiki ir kas moka ir kritikuoti, ir matyti, kas gerai... cool.gif Bent as tai visur tempiausi mama ir sese, nes salonu darbuotojomis nelabai pasitikiu, nors nepataikiau ant tokiu, kur per daug girtu, nes as zinojau, ko noriu. g.gif
Manau, jog biski stambesnei svarbiausia isryskinti, kas grazu, o siaip tai tos sukneles lasinukus suspaudzia ir jie bent jau neatrodo kaip gelbejimo ratai.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2005 10 26, 12:42)
na as kai tekejau buvau 1.70 ir 75kg tai manau gana apkuni buvau, bet tie lasinukai daugf mas proporcingai buvo issideste blush2.gif  tai vat ir man labai graziai atrode su korsetuir ne sleikutes o kur spec pritaiko kad uz kaklo uzsisegtu( sleikutes bet ne per pecius bet abi  uz kalklo uzsisega) o sijonas toks pakankamai pustas be ne kaip "tortas" o toks platejantis variantas ir dar plius tempesi zeme is paskos sleifas - atrode super! thumbup.gif  siaip jei petnesu nenorit tai grazu veliumas bet jis turetu buti ilgesnis tiktai jau ne iki alkuniu, bent iki liemens - man veliumas labai maskavo pecius ir stambesnes rankas ax.gif  o vln labai gerai man patare ir paplatino kiek reikejo tiesiog dasiuvo Savanoriu pr esntciame salone Evelinta ar pan., tikrai ten yra neblogu sukniu ir kaina normali( mano kainavo 600) ir spalvu ir ko tik nori pasirinkimas tikrai nemazas ax.gif tiesa, mum dar veliuma padovanojo  ax.gif  thumbup.gif

vat vat mano variantas su figura mirksiukas.gif ir kaip tik as galvoju, kad korsetas turetu buti su sleikutem ant kaklo ir iskirpte V formos, bent jau as visada stengiuosi deveti drabuzius su V formos iskirpte, tuomet krutine neatrodo tokia didele ir labiau lieknina
Atsakyti
Šita suknutė gražiai žiūrisi
Atsakyti
Dar pora smile.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
As manau kad stambesnes moterys neturetu rinktis pustu sukneliu nes tokios nuotakos vadinamos tortais. as galvoju kad tokios moterys turetu rinktis megztas sukneles, jeigu nera galimybiu tai tada neplacias kuklias. cia yra mano nuomone. nors gal tu net nesi stambi kaip tau atrodo. svarbaiusia kai rinksiesi suknele, ziurek kad tau butu patogu ir patiktu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
SEKMES ISSIRINKTI SUKNELE thumbup.gif
Atsakyti
As galvoju, kad stambesnem nereiketu pustu, nes dar labaiu jas ispucia.Bet zinai galvoji kad esi stambi, bet kai uzsidesi savo suknele, tai pamatysi kad visai tu nestambi.Ir labai graziai atrodai.
Atsakyti