Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartines (apvalutes) nuotakos

tinka suknios vapo formos, cia tose nuotraukose ju daug. Labai svarbus virsus, pavyzdziui daznai netinka atviras virsus. Iskrenta aplink pazastis viskas, todel gerai kai yra juosta per kakla. Nu manau supratot
Atsakyti
Man tai grazu sukneles su rankobytemis (cia keletas buvo tarp nuotrauku) - ypac, jeigu nuotaka pilna ne vien is krutines ar liemens, bet ir rankutes stambokos smile.gif
Atsakyti
Papidau, kad dvieju daliu man atrodo tikrai nelieknina, ypac jei maza krutine, o apacioje daugiau
Atsakyti
kad tik nebutu labai pusta nes tada dar stambesne atrodysi. manau yra labai daug variantu paprasciausiai ieskok matuokis ir matysi kas storina kas plonina smile.gif
Atsakyti
Man tai sitos sukneles dar labiau storina nuotakas kazkaip g.gif as irgi ne manekene, tai tokios kazkaip neuzsideciau.

Nors paskutine gal ir graziai tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salomeja: 02 birželio 2006 - 16:14
Manau kad tos sukneles kurios cia parodytos dauguma dar labiau storina ir nepaslepia visai to ka reiktu ax.gif mano atveju kaip jau rasiau,tekejau buvau 1.70 ir 75kg.. buvo korestas bet ne tas trumpas bet su V raide gale( kirpimo tokio) na v nesmaili bet suapvalinta ir jokio pilvo nesimate .. tada kaip jau minejau, rankas ir krutine maskuoja - veliumas iki juosmesn su ant veidu uzsimetancia dalimi - super atrodo bigsmile.gif grazu kai juostos ne petnesos bet juostos storesnes truputuka ir per kakla susisega.. jokios teslos tada nelenda laukan is po korseto prie pazastu mirksiukas.gif
jei kam bus idomu galiu i e-maila imesti savo foto nes cia negaliu ikelti mano fotofabrikas streikuoja fotki com taip pat doh.gif ir labai fainas salonas vilniuje yra,man per krutine buvo mazoka ir per pilva- tai kur reikejo prisiuvo medziagyte taip kad nieks net as nemaciau per kur biggrin.gif kur buvo per dau - na ilgi patrumpino,gala prailgino,virvutes irgi prailgino.. zodziu norint kad padarytu ir prisiutu kur ko reik .. tik i ta salona ir eiciau, beje ir kainos nesikandzioja - sukneles nuo 400 .. brangiausia 1200 arba jei uzsisakai is katalogo,siaip labai grazios suknutes ir ivariu ivariausios kaina apie 600-800 pana kuri ten dirba jei tik leisites patars kuri suknute labiau tiktu,kas maskuota tai ir tai.. o kas isryskintu .. na zodziu jei reik info galima per az nes i cia galiu pamirst tiesiog uzeit greitu laiku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 07 29, 09:20)
Manau kad tos sukneles kurios cia parodytos dauguma dar labiau storina ir nepaslepia visai to ka reiktu  ax.gif  mano atveju kaip jau rasiau,tekejau buvau 1.70 ir 75kg.. buvo korestas bet ne tas trumpas bet su V raide gale( kirpimo tokio) na  v nesmaili bet suapvalinta ir jokio pilvo nesimate .. tada kaip jau minejau, rankas ir krutine maskuoja  - veliumas  iki juosmesn su ant veidu uzsimetancia dalimi - super atrodo  bigsmile.gif  grazu kai juostos ne petnesos bet juostos storesnes truputuka ir per kakla susisega.. jokios teslos tada nelenda laukan is po korseto prie pazastu  mirksiukas.gif
jei kam bus idomu galiu i e-maila imesti savo foto nes cia negaliu ikelti mano fotofabrikas streikuoja fotki com taip pat  doh.gif  ir labai fainas salonas vilniuje yra,man per krutine buvo mazoka ir per pilva- tai kur reikejo prisiuvo  medziagyte taip kad nieks net as nemaciau per kur  biggrin.gif  kur buvo per dau - na ilgi patrumpino,gala prailgino,virvutes irgi prailgino.. zodziu norint kad padarytu ir prisiutu kur ko reik .. tik i ta salona ir eiciau, beje ir kainos nesikandzioja  - sukneles nuo 400 .. brangiausia 1200 arba jei uzsisakai is katalogo,siaip labai grazios suknutes ir ivariu ivariausios kaina apie 600-800 pana kuri ten dirba jei tik leisites patars kuri suknute labiau tiktu,kas maskuota tai ir tai.. o kas isryskintu .. na zodziu jei reik info galima per az nes  i cia galiu pamirst tiesiog uzeit greitu laiku  blush2.gif

Atsiusk man nuotraukyte, aciu 4u.gif grosas7@msn.com
Atsakyti
pagalvojau kad visom neprisiusiu i emailus tai cia idedu smile.gif mano ugis 1.70 o svoris tuo metu 75kg
user posted image
Atsakyti
tikrai sauniai atrodei drinks_cheers.gif
Idomu kaip as atrodysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 07 31, 21:51)
pagalvojau kad visom neprisiusiu i emailus tai cia idedu  smile.gif  mano ugis 1.70 o svoris tuo metu 75kg
user posted image

is tiesu labai graziai atrodei ir ta suknele tau tiko wub.gif
Atsakyti
Tikrai buvo proga isitikinti kad rubas gali kartais ojj kaip pakeisti vaizda.. aiksu ir nuom,etas bei sukuosena dare savo.. bet visgi... tada jauciaus nors ir putlute bet grazi ... lauksim ir jusu foto panos ... smile.gif
Atsakyti
o dar labai puikiai tinka puokste... kadangi dazniausiai beda buna pilvas, o puuokste panasiam lygi laikai, tai prisidengia siek tiek:))) as taip darysiu blush2.gif
Atsakyti