Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartines (apvalutes) nuotakos

nesu labai stambi, bet pastebejau, kad jei ties liemeniu yra kokie papuosimai ar paraukimai- storina. geriausiai, kai korsetas iki pat klubu apacios ar net daugiau yra vientisas( gali buti siuvinetas), bet tik nerauktas. visi pauosimai tebunie ant sijono
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 10 12, 20:25)
nesu labai stambi, bet pastebejau, kad jei ties liemeniu yra kokie papuosimai ar paraukimai- storina. geriausiai, kai korsetas iki pat klubu apacios ar net daugiau yra vientisas( gali buti siuvinetas), bet tik nerauktas. visi pauosimai tebunie ant sijono

visiskai nesutinku smile.gif turbut kievienai asmeniskai..mane tai pvz plonino raukiniai liemems srityje tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif nesu ir as is lieknuju, bet savo suknele buvau labai patenkinta, nes lieknino thumbup.gif Siuvausi ja ax.gif
Atsakyti
Kadra, LABAI GRAZU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadra @ 2008 12 10, 17:37)
Sveikutes  4u.gif  nesu ir as is lieknuju, bet savo suknele buvau labai patenkinta, nes lieknino  thumbup.gif Siuvausi ja  ax.gif

Super atrodei thumbup.gif labai gražu wub.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites blush2.gif 4u.gif

kai ejau siutis suknele, tai sakiau, kad noriu dengti rankas, bet kazkaip dizaineris paise paise, sako nereikia tu ranku dengti... Nors man atrode kitaip, bet nusprendziau su profesionalu nesigincyti biggrin.gif Bet kaip tycia musu vestuviu diena buvo labai salta, tai apsigaubiau skraiste, kuri ir pridenge rankas daugumoje nuotrauku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadra @ 2008 12 10, 18:37)
Sveikutes  4u.gif  nesu ir as is lieknuju, bet savo suknele buvau labai patenkinta, nes lieknino  thumbup.gif Siuvausi ja  ax.gif

labai grazi suknele wub.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
mano nuomone, tai ir stambesnio sudejimo moterims galima rasti labai graziu vestuviniu sukneliu, kurios paryskintu privalumus, bet pasleptu trukumus. Tik reikia gerai savo figura pazinti, zinoti kas tinka - kas ne ir viskas.
As asmeniskai nenorejau tradiciskai korseto ir nuo liemens platejancio sijono. Iisvaizdavau, kad tik tai mano figurai gales pasiulyti nuomos salonai. Todel nusprendziau siutis. Ir nesigailiu visai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Asmeniskai man liemens srityje taip pat netinka jokie raukinukai, todel isirinkau idomu modeliuka, pagal kuri siuvausi savo vestuviu suknele. Ir tikrai pataikiau, atrodziau super wub.gif Nes tik mes pacios zinom, kas mums geriausiai tinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaSTaa: 30 gruodžio 2008 - 15:33
QUOTE(Kadra @ 2008 12 10, 16:37)

man gražu wub.gif

QUOTE(aaSTaa @ 2008 12 30, 15:30)
Ir tikrai pataikiau, atrodziau super  wub.gif

gal galima pamatyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
galima, jei i az man atsiusi savo pasta. Nenoriu viesinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaSTaa @ 2008 12 31, 08:32)
galima, jei i az man atsiusi savo pasta. Nenoriu viesinti blush2.gif

pupsikaz@gmail.com

ačiukaz 4u.gif
Atsakyti