QUOTE(eglieska @ 2008 10 12, 20:25)
nesu labai stambi, bet pastebejau, kad jei ties liemeniu yra kokie papuosimai ar paraukimai- storina. geriausiai, kai korsetas iki pat klubu apacios ar net daugiau yra vientisas( gali buti siuvinetas), bet tik nerauktas. visi pauosimai tebunie ant sijono
visiskai nesutinku

Sveikutes
nesu ir as is lieknuju, bet savo suknele buvau labai patenkinta, nes lieknino
Siuvausi ja

Kadra, LABAI GRAZU

QUOTE(Kadra @ 2008 12 10, 17:37)
Sveikutes
Siuvausi ja 

Super atrodei

Aciu, mergaites
kai ejau siutis suknele, tai sakiau, kad noriu dengti rankas, bet kazkaip dizaineris paise paise, sako nereikia tu ranku dengti... Nors man atrode kitaip, bet nusprendziau su profesionalu nesigincyti
Bet kaip tycia musu vestuviu diena buvo labai salta, tai apsigaubiau skraiste, kuri ir pridenge rankas daugumoje nuotrauku

kai ejau siutis suknele, tai sakiau, kad noriu dengti rankas, bet kazkaip dizaineris paise paise, sako nereikia tu ranku dengti... Nors man atrode kitaip, bet nusprendziau su profesionalu nesigincyti

QUOTE(Kadra @ 2008 12 10, 18:37)
Sveikutes
Siuvausi ja 

labai grazi suknele

Aciu
mano nuomone, tai ir stambesnio sudejimo moterims galima rasti labai graziu vestuviniu sukneliu, kurios paryskintu privalumus, bet pasleptu trukumus. Tik reikia gerai savo figura pazinti, zinoti kas tinka - kas ne ir viskas.
As asmeniskai nenorejau tradiciskai korseto ir nuo liemens platejancio sijono. Iisvaizdavau, kad tik tai mano figurai gales pasiulyti nuomos salonai. Todel nusprendziau siutis. Ir nesigailiu visai

mano nuomone, tai ir stambesnio sudejimo moterims galima rasti labai graziu vestuviniu sukneliu, kurios paryskintu privalumus, bet pasleptu trukumus. Tik reikia gerai savo figura pazinti, zinoti kas tinka - kas ne ir viskas.
As asmeniskai nenorejau tradiciskai korseto ir nuo liemens platejancio sijono. Iisvaizdavau, kad tik tai mano figurai gales pasiulyti nuomos salonai. Todel nusprendziau siutis. Ir nesigailiu visai

Asmeniskai man liemens srityje taip pat netinka jokie raukinukai, todel isirinkau idomu modeliuka, pagal kuri siuvausi savo vestuviu suknele. Ir tikrai pataikiau, atrodziau super
Nes tik mes pacios zinom, kas mums geriausiai tinka

QUOTE(Kadra @ 2008 12 10, 16:37)
Sveikutes
Siuvausi ja 

man gražu

QUOTE(aaSTaa @ 2008 12 30, 15:30)
gal galima pamatyti?

galima, jei i az man atsiusi savo pasta. Nenoriu viesinti

QUOTE(aaSTaa @ 2008 12 31, 08:32)
pupsikaz@gmail.com
ačiukaz