Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartines (apvalutes) nuotakos

"Nors 10 kg"-

Manau, kad cia LABAI daug.

Man nuo nervu nukrito savaime apie 4-5 kg. Paskui jie sekmingai grizo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 11 17, 14:55)
"Nors 10 kg"-

Manau, kad cia LABAI daug.

Man nuo nervu nukrito savaime apie 4-5 kg. Paskui jie sekmingai grizo biggrin.gif

O jei nuo nervu svoris tik auga, ka tada daryti??
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2009 11 17, 19:59)

Svoris iš niekur neaugs. Vadinasi, kai nervinatės valgote. Sumažinkite porcijas, pasiskaičiuokite kalorijas ir bus matyt rezultatas. Jei nuo dabar iki birželio tai tikrai. Be to, jei taip norite mesti svorį, mažinkite apetitą, tablečių gerti nepatariu, tačiau juoda arbata su pienu, puikus dalykas mirksiukas.gif Padėjo ne vienai merginai/moteriai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai daug buvau priaugus,netoli 100kg sveriau unsure.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nifer @ 2009 11 17, 20:13)
Labai daug buvau priaugus,netoli 100kg sveriau  unsure.gif

Atrodėt tikrai gražiai. smile.gif Labai graži medžiaga ir gražiai krentanti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2009 11 17, 20:59)

Iki skausmo pazistama problema. kadangi as esu emocine valgytoja, tai man amzinai tos problmos su svoriu ir jo jo efektas. Kratais pavyksta save suimti i rankas, kartais ne. O pries vestuves svoris pradejo kristi likus kokioms 2 savaitems, nes visu pirma kazkiek apribojau saldumynus, antras dalykas, buvo daug lakstymu, per kurios praleisdavau vakariene..vat taip ir gavosi..

Dabar atsakant i Jusu klausima, kaip nesustoreti.. Dieter teisingai sneka viska. Nuo saves galiu papildyti - daugiau judekite-nebutinai sportuokite, as pvz. nekenciu sporto, bet man kranta svoris kai padidinu savo judruuma, pvz. vaikscioju pesciomis i darba, vietoj lifto laiptai, darbe specialiai uzlipu i trecia auksta arbatos, nors galeciau atsigerti ir pirmame.. Na, principa supratote smile.gif ir dar - gerti daug negazuoto vandens, butinai pusryciauti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2009 11 17, 21:18)
Atrodėt tikrai gražiai. smile.gif Labai graži medžiaga ir gražiai krentanti. thumbup.gif

Dar vienas irodymas, kadd svoris visai netrugdo buti graziai ir laimingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nifer @ 2009 11 17, 20:13)
user posted image
user posted image
user posted image

nu sakyciau labai sauniai atrodei!!!

Pas mane biski kitokia situacija, turiu istikro dailu liemeni ir grazia krutine... ir didelius klubus, kadangi sedimas darbas ir nuo vaikystes apsileista.

Vakar uzsidejau sia suknele http://vjencanice-ha...-draped-182.jpg

atrodziau is tikro ispudingai... smile.gif gaila kad nepavyks jos gauti pas kiniecius nes cia gan senas modelis 2008, o nuomuoti labai brangu, kaip uz kelis kartus jau deveta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 18 lapkričio 2009 - 11:40
QUOTE(Nifer @ 2009 11 17, 21:13)

Jei jau taip atvirai, tikėjausi stambesnę moterytę išvyst bigsmile.gif

turiu pasakyt, kad tikrai labai gražiai atrodei ir tavos stambumas man į akis nekrito gal del to, kad pilvukas labai puošė.

Graži nuotaka buvot, sveikinu su dviguba švente ir motinyste ir vestuvėmis 4u.gif
Atsakyti
Daugiau kazkaip tu nuotaku nenori pasirodyti, tik viena isdriso.. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 11 17, 21:06)
tačiau juoda arbata su pienu, puikus dalykas mirksiukas.gif Padėjo ne vienai merginai/moteriai mirksiukas.gif

gal ne i tema, bet aciu.. isbandysim 4u.gif
Atsakyti
ech parodysiu ir save ax.gif zodziu kol nerpradejau ruostis vestuvem figura dar turejau puse bedos, bet kuo toliau tuo tragiskiau ,net badavau jau bet visteik svoris augo... ejau i sporto klubus viska bet pasirodo stresas ka nori ta daro....http://public.fotki.com/roberta86/musu-vestuves/ slaptazodis vestuves 4u.gif labai jau neispeikit skausmingai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikiene Puikiene: 22 sausio 2010 - 02:07
QUOTE(Zuikiene Puikiene @ 2010 01 22, 03:05)
ech parodysiu ir save  ax.gif  zodziu kol nerpradejau ruostis vestuvem figura dar turejau puse bedos, bet kuo toliau tuo tragiskiau ,net badavau jau bet visteik  svoris augo... ejau i sporto klubus viska bet pasirodo stresas ka nori ta daro....http://public.fotki.com/roberta86/musu-vestuves/  slaptazodis vestuves  4u.gif  labai jau neispeikit skausmingai biggrin.gif

Man labai graži paskutinė fotografija.
Ir jūs pati labai graži
Atsakyti