Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartines (apvalutes) nuotakos

QUOTE(murmt @ 2006 12 14, 05:11)
Man tos varpo formos suknelės irgi nepatinka, atrodo, kad merginos palapines apsivilkusios. Na, kur geriau mergina atrodo, čia:
user posted image

ar čia:

user posted image

nepykit, bet man čia tas merginos „apkūnumas“ nuotraukoje atrodo visai nenatūraliai, su Photoshopu padirbeta, veido forma, rankos, kaklas, pečiai - kūdos panelės kūno dalys, o toliau neaišku g.gif įdomu...
Papildyta:
svarbiausias dalykas apkūniom panelėm tai jog,reikia eiti daug matuotis ir žiūrėti, pasimatuoti ir A formos suknutę, gal tai įsitikinimas tiesiog, be to su šleifu suknutės turi savybę „pakūdinti,prailginti“, tad ir tokio stiliaus reik apsivilkti. Svarbiausia žiūrėti, gerai jaustis, gražiai atrodyti ir paimti kartu mamą ar geriausią draugę kad pasakytų kaip atrodai iš šono 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif veidai tai tikrai kudi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabriela :): 14 gruodžio 2006 - 20:50
QUOTE(katanelis @ 2006 12 14, 20:04)
nepykit, bet man čia tas merginos „apkūnumas“ nuotraukoje atrodo visai nenatūraliai, su Photoshopu padirbeta, veido forma, rankos, kaklas, pečiai - kūdos panelės kūno dalys, o toliau neaišku  g.gif įdomu...
Papildyta:
svarbiausias dalykas apkūniom panelėm tai jog,reikia eiti daug matuotis ir žiūrėti, pasimatuoti ir A formos suknutę, gal tai įsitikinimas tiesiog, be to su šleifu suknutės turi savybę „pakūdinti,prailginti“, tad ir tokio stiliaus reik apsivilkti. Svarbiausia žiūrėti, gerai jaustis, gražiai atrodyti ir paimti kartu mamą ar geriausią draugę kad pasakytų kaip atrodai iš šono  4u.gif

Na kodėl, rankos nebaisiai grakščios ir prie rankų virš korseto biškį matosi smile.gif Aš kaip tik panašaus sudėjimo, užtat būtent šitas nuotraukas ir žiūrėjau. Bo daugumą kitų"plus size" suknelių demonstruoja jau gerokai stambesnės merginos, tai negali palygint.

Aišku, kad reiks eit matuotis ir žiūrėt, kas tinka, betgi ne per šventes, o taip užpakalis dega suknelę išsirinkt biggrin.gif Antra vertus, kiek turiu suknelių - gražiausiai atrodau vis dėlto su laisvai prigludusiom, ne A formos... Užtat ir įsitikinimas toks smile.gif Tereikia nuo liemens 7 cm pamesti ir būsiu tiesiog tobulų proporcijų - 90-60-90... tik visur po 20 cm pridėt reik biggrin.gif
Atsakyti
Na, as irgi nesu is tu plonuju. Bet tokia proporcingai apvali visose apimtyse smile.gif Ir suknute issirinkau is dvieju daliu, varpo formos ir dar atviru virsum, nei rankoveliu, nei petneseliu. Niekada netikejau, kad tokia man gali tikti. Ir buvau isitikinus, kad tokios - niekada niekada schmoll.gif . Bet pameginimui apsirengiau ir..... nusprendziau, kad bus tik sita ir jokia kita smile.gif Kitos matuotos istisines suknutes nei is tolo neprilygo manajai. O ir sese rankom plojo, kad labai graziai atrodo. Ir daug lieknesne, nei esu is tikruju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jazminele @ 2007 01 14, 19:32)
Niekada netikejau, kad tokia man gali tikti. Ir buvau isitikinus, kad tokios - niekada niekada  schmoll.gif . Bet pameginimui apsirengiau ir..... nusprendziau, kad bus tik sita ir  jokia kita smile.gif  Kitos matuotos istisines suknutes nei is tolo neprilygo manajai. O ir sese rankom plojo, kad labai graziai atrodo. Ir daug lieknesne, nei esu is tikruju  blush2.gif

Sveikinu drinks_cheers.gif
nors šiaip tai dažnai girdžiu sakant būsimąsias nuotakas: "va, tokios galvojau nė už ką nesirinkti, bet pamačiau, ir išsirinkau". aš bijau, kad man pačiai taip nebūtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 14, 19:35)
Sveikinu  drinks_cheers.gif
nors šiaip tai dažnai girdžiu sakant būsimąsias nuotakas: "va, tokios galvojau nė už ką nesirinkti, bet pamačiau, ir išsirinkau". aš bijau, kad man pačiai taip nebūtų  doh.gif

Aciu! blush2.gif Siaip manau, kad visada bus girianciu, visada bus peikianciu. Bet juk svarbiausia, kad pati sau grazi butum. Ypac tokia svarbia diena smile.gif
Atsakyti
Jetau kaip tragiskai atrodo... doh.gif as geriau turbut pries vestuves neesciau vopse nei taip atrodyciau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 04 13, 02:18)
Jetau kaip tragiskai atrodo... doh.gif  as geriau turbut pries vestuves neesciau vopse nei taip atrodyciau... blink.gif

O ka daryt jei zmogus toks jau yra? g.gif valgyk nevalgius vistiek stamboka..o badauti kol mirsi nuo anoreksijos tai nemanau kad iseitis...

Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 04 13, 09:05)
O ka daryt jei zmogus toks jau yra?  g.gif valgyk nevalgius vistiek stamboka..o badauti kol mirsi nuo anoreksijos tai nemanau kad iseitis...

as irgi manau, kad badas ne iseitis.
O siaip del grozio - tai ir stambesnei mergaitei galima ka grazaus rasti. As asmeniskai maciau 60 dydzio suknute, kuri visai neatrode kaip koks maisas, su dailiais peciukais, paraukimais ant pilvuko, pasiuvineta. Ir ta nuotaka, kuri matavosi, visai neatrode tragiskai. Aisku, kai esi 38 dydzio, gali sau daugiau leisti (tiesiog pasirinkimas tai leidzia), bet ir jei apimtis nera standartines, neverta nusiminti. Man tai is vis susidare ispudis, kad salonai dirba stambesnem mergynom, o tokiom, kaip as tenka paskui siaurinti (kas man patiko, viskas buvo 50 ir dydesnio dydzio).
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 04 13, 04:18)
Jetau kaip tragiskai atrodo... doh.gif  as geriau turbut pries vestuves neesciau vopse nei taip atrodyciau... blink.gif

Tai jos visada taip apvaliai atrodo, ne tik per vestuves biggrin.gif O tu turbūt bandytum mesti svorį net nesiruošdama vestuvėms mirksiukas.gif Yra juk apvalių merginų ir jos irgi teka- o rūbas vienas ar kitas gal paslepia kokius 3-5 kg, bet esmės tai nekeičia.
Aš nesu linkusi kritiškai vertinti merginų jų vestuvių dieną. Man jos visos gražios smile.gif O, kad sulieknėti yra gera ir gražu- pritariu ax.gif
Atsakyti
Juk visokių figūrų esama, ir modelį prisitaikyti, tai kas tinka, manau galima tik renkantis.. Gera kritikuoti toms, kurios yr manekeniškos figūros...
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 04 13, 11:12)
as irgi manau, kad badas ne iseitis.
O siaip del grozio - tai ir stambesnei mergaitei galima ka grazaus rasti. As asmeniskai maciau 60 dydzio suknute, kuri visai neatrode kaip koks maisas, su dailiais peciukais, paraukimais ant pilvuko, pasiuvineta. Ir ta nuotaka, kuri matavosi, visai neatrode tragiskai. Aisku, kai esi 38 dydzio, gali sau daugiau leisti (tiesiog pasirinkimas tai leidzia), bet ir jei apimtis nera standartines, neverta nusiminti. Man tai is vis susidare ispudis, kad salonai dirba stambesnem mergynom, o tokiom, kaip as tenka paskui siaurinti (kas man patiko, viskas buvo 50 ir dydesnio dydzio).

o tai kur cia taip matavaisi, kur buvo didesniu dydziu nemazai?
Atsakyti