Įkraunama...
Įkraunama...

Kefyras

QUOTE(bea @ 2005 10 31, 12:47)
tiesiog užverdi, kefyrą sutraukia, perkoši ir turi varškyte wink.gif

Na uzvirti tai tikrai nereikia!!! Jokiu budu! Pas mus kaime daro taip: i salta kefyra pila uzvirinta saldu piena, pamaiso, turi sutraukti , na ir paslegia. Gaunasi labai svelnaus skonio ir konsistensijos suris, nerugstus, tikrai labai skanus!!! O santykis tai 2 dalys rugpienio ir 1 dalis saldaus pieno... essen.gif

jo,tada jie iskyla, issipucia ir buna laabai skanuciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2005 10 31, 11:54)
jo,tada jie iskyla, issipucia ir buna laabai skanuciai thumbup.gif


Kad išsipūstų sodos reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2005 10 31, 12:53)
Kad išsipūstų sodos reikia  ax.gif

niekada niekur nenaudoju sodos. Blyneliai puikiai issipucia butent del kefyro 4u.gif
Atsakyti
Galima pasidaryti rikotos sūrį ir kepti sūrio pyragą. Kefyrą reikia tiesiog užšaldyti šald. kameroj, po to tą užšaldytą gabalą pakabinti marlėje nuvarvėti. Kai skystis išvarvės, gaunasi kažkas panašaus į rikotą. Norint pagaminti 0,5kg tokios kefyrinės rikotos reikia 2-2,5l kefyro.
Atsakyti
Kuris kefyras yra gyvas? Girdejau, kad daugumos gamintoju yra negyvas.
Atsakyti
Gal kas pacios gaminate kefyra su gyvaisiais grybeliais? ieskau bendraminciu smile.gif
Atsakyti
jau senokai skanaus kefyro neragavau
Atsakyti
Gyvas gyvas tikrai, labai paranojiski tie teiginiai, kad kefyre ar jogurte nera bakteriju, pabandykit ilgiau palaikyt, ojojoj kaip aprugstes biggrin.gif Na velgi, kiekvieno skonis skirtingas, bet man asmeniskai nera nieko geriau nei kefyras 'VISIEMS' melyname pakelyje
Atsakyti
man kefyras su bulvėmis labai skanu
Atsakyti