Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai/maisto papildai

Man nuo fitoval oda pagrazejo,ar bent jau susieju su tuo...aisku jie ne odai,bet kazkodel atrodo pagrazejus atgavus spalva.Dar nusipirkau trioplan beauty bus matyt ar bus koks rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2010 09 24, 12:46)
Aš vartoju WELLWOMAN Tricologic N60 tik kelios savaitės, tai dar rezultato per anksti tikėtis. Dermatologė patarė vitaminus plaukams gerti mažiausiai 3 mėn.

Būtų įdomu sužinoti rezultatus, kai baigsite kursą.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokios nuomones apie Tribestan Vita. Tribestan vitaminai tikrai labai geri vyram, bet yra skirti ir moterims. Bent jau facebooke taip raso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NoSmoking: 07 spalio 2010 - 12:18
Man nuo plauku slinkimo labai padejo vit. H arba Biotinas thumbup.gif
bet pas mus jo nera schmoll.gif uzsakynejau is UK
Geriau 3 men ir tikrai rezultatas buvo, bet kai nustojau po kokiu 1-2 men vel pradejo slenkti verysad.gif
Atsakyti
Man zinomas vienintelis Perfectil poveikis - pykinimas ir skrandzio skausmas..nesvarbu pavalgius ar ne gerciau.. ar rytas ar vakaras butu.. doh.gif
Tai vat - vitaminus reikia vartoti ilgai ir tada laukti rezultatu, o ne po menesi ar du ir tada sakyt kad nepadeda. smile.gif)

Perfectil-mane ir pykina,dar naudojau Merz special draze,sios visai nieko ax.gif
Atsakyti
Del plaukuciu pradejau gerti zaliaji alieju.
Siaip dar geriu saltalankiu alieju.
Nuo kitos savaites pradesiu gerti "Kalcis+magnis+cinkas" ir zuvu taukus.
Atsakyti
O kaip jums vitaminai live beauty? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 10 15, 10:55)
Man nuo plauku slinkimo labai padejo vit. H arba Biotinas  thumbup.gif
bet pas mus jo nera  schmoll.gif  uzsakynejau is UK
Geriau 3 men ir tikrai rezultatas buvo, bet kai nustojau po kokiu 1-2 men vel pradejo slenkti  verysad.gif

Aš dabar geriu biotiną, pirkau LT, Vilniuje Halės turgavietėje, paviljone kuriame prekiauja įvairiausiais papildais, kaina apie 15 LT.. (čia jei kas nori pagerti, bet nžn kur rasti) taip pat geriu dar ir cinką. Mano mamai labai slinko plaukai prieš kokius 10 metų tai gydytoja liepė gerti šiuos du papildus, tai tikrai plaukai lb atsigavo, bet gėrė tai gal apie metus laiko.. thumbup.gif tik va nežinia ar man padės.. g.gif Nors kažką sakyti dar per anksti, nes tik kokias 2 savaites geriu, bet prieš tai dar Multi B strong vitaminus geriau.. Tai nžn ar sutapimas ar savitaiga bet lyg ir mažiau slinkti pradėjo (bet čia dar galėjo prisidėti ir įvairiausios plaukų kaukės, ir aliejaus gėrimas).. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NoSmoking @ 2010 10 07, 13:18)
Kokios nuomones apie Tribestan Vita. Tribestan vitaminai tikrai labai geri vyram, bet yra skirti ir moterims. Bent jau facebooke taip raso.

Pasirodo visi Tribestan produktai panasiai kainuoja ~70 lt. Bet va moterims skirtas tikrai fainas, kelias dienas pageriau ir tiesiog ant kuno jauciu pokycius. Nuovargi zymiai geriau nuima.
Atsakyti
O kažin kas geriausia padėtų sustiprinti patį plauką? Plaukučių pas mane yra nemažai, bet plonumu tai plonesni nei voratinklio gijelė doh.gif Išplovus galvą net negula gerai, šiaušiasi, išplovusi plaukelius kelis kartus į dieną turiu aliejuku patepti, kad bent kažkoks kritimas būtų. Gal turit kokių idėjų kas? unsure.gif
Atsakyti
Jau ataugusio plauko tai jokie vitaminai nesustiprins, nes jis yra miręs, kaip ir ataugęs nagas. Galima tik dar augančius plaukus stiprinti, kol jie svogūnėliuose "gaminami"- B grupės vitaminais, ypač biotinu, dar cinku, riebiosiomis rūgštimis. Aš bent jau dabar geriu multivitaminus plaukams ir odai (realiai, tie patys multivitaminai, kaip ir paprasti, tik kai kurių elementų dozės didesnės ir biotino turi), tada nakvišos, žuvų taukai. Kai baigsiu multivitaminus gert, planuoju geriau atskirai cinko ir biotino nusipirkt, kiek skaičiau, taip geriau veikia, nei multivitaminuose.
Jei plaukai išsausinti, veliasi, reikia kirpti juos lauk, kad ir kaip gaila būtų, o tada bandyti teisingai prižiūrint atsiauginti sveikus, nes pažeisto plauko jau niekas neatstatys, galima tik laikinai užmaskuoti kosmetinėmis priemonėsmi, bet ne užgydyti. Aš pasiryžau nusirėžti savo ilgokus plauku, nes buvo išsausėję ir nušiurę, išretėję. Auginsiu iš naujo... Nes kitaip, jei plauko kutikulas jau pažeistas, jis toliau skyla nuo galiukų į viršų, taip tik dar labiau pažeidžiant plauką.
Atsakyti
himalaia ačiū už patarimus, va jau paklausiau ir pradėjau gerti biotiną, vitaminus B ir sėmenų aliejų, dar cinko reikia susiorganizuoti smile.gif Na ir apsišarvuoti kantrybe. Įtariu ir dėl sveikatos gali būti tokie nušepę, kraujas buvo kritęs kurį laiką, nors ir taip tie plaukai mano tai kaip pūkeliai verysad.gif Nusikirpti tai baisiai nenoriu, trumpi jie, tai čia vos ne visai trumpai reiktų nusikiprti. Gal ir taip geručiai ataugs jei prižiūrėsiu? Na biskelį pakirpsiu... Anksčiau dar plaut kasdien turėdavau nes baisiai riebaluodavosi, o dabar ir riebaluotis nustojo g.gif
Atsakyti