man tai perfectil tinka ir patinka

QUOTE(Diamond'e @ 2010 10 21, 23:17)
Gėriau pora kartų, plaukučiams nepadėjo, bet gal tiesiog jiems reikėjo ir tebereikia kažko daugiau, bet va nagučiai tai abu kartus labai sustiprėjo

Dabar seimos vaistineje yra mot vitaminai GROZVITA, lenkiski, bet lietuviai importuoja. Dabar akcijine kaina iki men pab 14lt, o saip 18lt. Vitaminai- plaukams, nagams, odai. Nusipirkau, pabandysiu...tikiuosi kad plaukams pades, nes slenka labai labai...parasiau, gal kuri nores pabandyti...

Nakvisu aliejaus kapsules

Gal esate kuri nors vartojusi SoleSKIN? ar ką nors girdėjusios apie juos?

QUOTE(ewacka @ 2010 10 29, 00:24)
Dabar seimos vaistineje yra mot vitaminai GROZVITA, lenkiski, bet lietuviai importuoja. Dabar akcijine kaina iki men pab 14lt, o saip 18lt. Vitaminai- plaukams, nagams, odai. Nusipirkau, pabandysiu...tikiuosi kad plaukams pades, nes slenka labai labai...parasiau, gal kuri nores pabandyti... 

Man sitie vitaminai

QUOTE(wilike @ 2010 06 15, 21:53)
as tai kazkaip galvoju kad nakvisa plaukams nelabai koki poveiki turi, ji tik odai, taip moteriskom funkcijom gerinti

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 13, 22:43)
Galiu duot patarimą, kas labai GERAI paskatino plaukų augimą man
net pati to iškart nesupratau, bet pastebėjau, kad šį mėnesį labai greit ataugo šaknys per nepilną mėnesį. Ir poto suvedžiau viską - gydytoja paskyrė Neurorubino į raumenis 6 ampules, o ten grynas vitaminas B
tai vat, jei adatų ir skausmo nebijot, pirmyn 

Na gal kaip kam, gal jums ir siaip jo truko ar pan. as neurorubin leidausi ampules du kart o 10 ampuliu bet kazkaip nepastejau kad plaukams jis butu buves naudingas, kas liecia ju augima. bet skausmelis buvo...

QUOTE(Solemn still @ 2010 11 06, 22:46)
as geriau nakvisu alieju, plaukams man labai gerai buvo, nepastebejau, kad moteriskom gerai butu buve, o vat plaukam tai labai tiko

Kokioms odos problemoms esant patariama
gerti nakvišų aliejų?
Odos būklės pagerinimui;
Ilgai gyjančių žaizdų gydymui;
Odos atjauninimui (ir po plastinių operacijų);
Odos tamprumo išsaugojimui po staigaus svorio kritimo;
Gydant paprastuosius spuogus, ypatingai jeigu spuogai
išlenda prieš kiekvieną menstruacijų ciklą;
Slopinti alergines odos reakcijas, egzeminio pobūdžio
odos pakenkimus;
Gerinti estetinę odos išvaizdą.
http://www.nakvisual...-odai/index.php
gerti nakvišų aliejų?
Odos būklės pagerinimui;
Ilgai gyjančių žaizdų gydymui;
Odos atjauninimui (ir po plastinių operacijų);
Odos tamprumo išsaugojimui po staigaus svorio kritimo;
Gydant paprastuosius spuogus, ypatingai jeigu spuogai
išlenda prieš kiekvieną menstruacijų ciklą;
Slopinti alergines odos reakcijas, egzeminio pobūdžio
odos pakenkimus;
Gerinti estetinę odos išvaizdą.
http://www.nakvisual...-odai/index.php
Pradejau gerti Fitoval kapsules...ziuresim koks bus poveikis...
Dar geriu nakvisos alieju....bet cia daugiau del odos, bet ir plaukams nepamaisys....