Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai/maisto papildai

QUOTE(apolonas @ 2011 10 24, 17:42)
Neblogas daigtas, tačiau biotino galėtų būti ne 50mcg, o keliolika kartų daugiau. Vis ko nors nedadeda biggrin.gif Tačiau ir kaina 150lt už 60 kapsulių nemaža, tuo labiau kad vartoti reikia po 2-3. Tikrai pigiau gautųsi atskirai visas reikiamas dalis susirinkti.

Pigiau gautųsi ir parsisiųst iš užsienio.. g.gif biggrin.gif

Anzelikangell, lauksim atsiliepimų po 3 mėn. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o jeigu as gersiu Original silicea balsama ir dar Biotino kapsules (5mg.)? Ar nebus per daug plaukams?
Labai slenka plaukai, norisi kazkaip padeti ir juos pastiprinti...
Atsakyti
As siandien gal labai negatyvi, bet vartoju FUTURA SILICA papildus jau bene 4 menesius, o rezultato jokio, tiesa pries menesi pradejo slinkti plaukai (nurasau tai rudeniniam serimuisi biggrin.gif o patys plaukai nusiuro ir trupa. Tai anokia is tu papildu nauda g.gif
Atsakyti
QUOTE(so.am.i @ 2011 10 25, 23:29)
As siandien gal labai negatyvi, bet vartoju FUTURA SILICA papildus jau bene 4 menesius, o rezultato jokio, tiesa pries menesi pradejo slinkti plaukai (nurasau tai rudeniniam serimuisi  biggrin.gif o patys plaukai nusiuro ir trupa. Tai anokia is tu papildu nauda  g.gif

Rezultatas ir neturi matytis ant plaukų galiukų, juk galiukas jau negyvas. Dėl silicio tai kiek žinau/skaičiau plaukai turi "gauti" apimties, ta prasme patapti kažkiek storesni. biggrin.gif taigi, rezultatas turi matytis kuo arčiau šaknų, o pačiam plaukui galima padėti visokiom kaukėm, aliejukais ir pan. 4u.gif
O daugiau jokių negeriat vitaminų? ax.gif
Atsakyti
Gal jau isbandete sia naujiena? bigsmile.gif
vitaminai kunui ir plaukams

user posted image

Atsakyti
Man tinka PRIORIN vitaminai. Poveikis po 3 sav. nustoja slinkt plaukai, greiciau auga, atsiranda sveikas blyzgesys Tiesa, brangu, bet efektas tikrai geras.
120 kaps apie 30 EUR (daugiau nei menesio kursas) Siunciuos is Vokietijos.
Kiti kiek bandziau ar alergizuoja, ar nera reikiamo efekto.
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 10 24, 19:27)
Pigiau gautųsi ir parsisiųst iš užsienio.. g.gif  biggrin.gif

Anzelikangell, lauksim atsiliepimų po 3 mėn. 4u.gif

Aš užsisakiau tokių, žiūrėsiu, kokie rezultatai bus. g.gif

Atsakyti
Baigiu sugerti ir dedu dili pliusa thumbup.gif man po antibijotiku kurso labai padejo plaukai atsigavo ,nagai nesilupa odai poveikis yra sioks toks minimalus bet man svarbiausia buvo nagai ir plaukai smile.gif gal kam pagelbes...ir dar jokiu pykinimu
http://www.hollandan...o...d=179&sid=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tukiuke: 17 gruodžio 2011 - 21:08
Man irgi Priorin visai nieko, bet Pantogar tai visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Na va jau antras menesiukas mano vitaminu gerimo. Wellwoman tricologic. Slinkimas sumazejo perpus, bet neisnyko visiskai, dar traukiu plaukus is sepecio. Bet kas liecia naujus plaukus ir plauku augima, tai ohoho! Susirisusi plaukus i uodegyte, atrodau vis tiek susisiausus, nes auga begales nauju plauku, o jie tokie trumpi, nesugula. Ir esami plaukai auga tikrai greiciau, nes turiu zilu, matau kaip greit jie man atauga, dazyti turiu dbr kas menesi, kur anksciau isbudavau 1.5 men be kirpyklos. Nesakau, kad sie vitaminai super super, tiesiog jie matyt tiko mano organizmui smile.gif kitu priemoniu nebandziau, pasiklioviau kaina: daugiau sumoki - geresnis rezultatas. Tikiu, kad tai galioja tikrai ne viskam smile.gif
Atsakyti
aš esu gėrusi nakvišų tabletes, bet man jos visiškai nepadėjo schmoll.gif
po kiek laiko pabandžiau Fitoval kapsules (vartojau 3 mėnesius) slinkimą sustabdė, aišku iškrisdavo keli plaukai. prieš naudojant fitoval plaukų buvo visur pilna, mėtydavosi po visą kambarį doh.gif bet baigiantis kursui nuo Fitoval man pasidarydavo blogą g.gif aj dar vieną mėnesį naudojau Fitoval šampūną, bet jis pasirodė neįspūdingas, netiko mano plaukams.
Atsakyti
Plaukais nesiskundziu, bet nervu sistemai stiprinti pradejau vartoti Your Life B-50 Time Release ir dabar plauku saknis turiu dazytis kas 3sav bigsmile.gif ir oda susitvarke labai biggrin.gif o siu dvieju pasekoje - ir nervai biggrin.gif
Atsakyti