Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai/maisto papildai

As taip pat geriau Biotina smile.gif pries metus. Man labai padejo plaukam kai slinko, ir plaukai nemazai paaugo. Dabar vel pradejau gerti, bet pas mane Biotinas yra 1 mg. Parasyta gerti viena tablete i diena g.gif galvoju gal mazoka, gal reiktu gerti kokias 4 tabletes i diena? g.gif
Kai geriau pries metus tai Biotinas buvo 5mg.
Atsakyti
Dorinda, o kur pirkote si biotina 5mg ir 1 mg? Ar jie su mielemis?
As pries kuri laika geriau ta suniukams skirta biotina, tai tikrai plaukai nustojo slinkti, nauju priaugo. Gaila, kad tas papildas su mielemis, man ju nereikia del candidos sad.gif todel ieskau be mieliu biotino, jauciu si kart reiks siustis sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elitute: 30 kovo 2011 - 07:25
As biotina is ebay pirkau, pas sita pardaveja: http://health-beauty...6.c0.m270.l1313
Su drauge dviese pirkom, pirmos prekes siuntimas kainuoja 5 svarai, sekanciu kitu po 1 svara, tad mums gavos Biotinas 5000 mcg=5mg 120 tab po 55 lt su siuntimu jau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 03 30, 13:55)
As biotina is ebay pirkau, pas sita pardaveja: http://health-beauty...6.c0.m270.l1313
Su drauge dviese pirkom, pirmos prekes siuntimas kainuoja 5 svarai, sekanciu kitu po 1 svara, tad mums gavos Biotinas 5000 mcg=5mg 120 tab po 55 lt su siuntimu jau wink.gif

Aš taip pat iš čia užsisakinejau Biotiną. Vieną buteliuką jau esu išgėrus šių vitaminų, dabar antrą geriu.
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2011 03 29, 22:19)
Dorinda, o kur pirkote si biotina 5mg ir 1 mg? Ar jie su mielemis?
As pries kuri laika geriau ta suniukams skirta biotina, tai tikrai plaukai nustojo slinkti, nauju priaugo. Gaila, kad tas papildas su mielemis, man ju nereikia del candidos sad.gif todel ieskau be mieliu biotino, jauciu si kart reiks siustis sad.gif

As gyvenu Jav tai pirkau vaistinej. Jame nera mieliu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet siuos? Butu idomus atsiliepimai, ketinu pirkti.
user posted image
Atsakyti
user posted image
Neseniai baigiau kursa (3pak.)siu, puikus, buvo pradeje slinkt pries juos, visiskai sustabde slinkima ir paaugo gerokai smile.gif
Atsakyti
Aš jau berods buvau rašiusi apie savo vartotą Biotin'ą, štai šį:
user posted image
Ant buteliuko rašo, kad ...
"Contains NO dairy, egg, peanut, tree nut, fish, shelfish, soy, wheat, gluten or yeast" [kitaip sakant, nėra dažniausiai pasitaikančių alergenų].
Aš užsisakau iš čia, efektu esu patenkinta, ypač dėl plaukų ir nagų, nes nagai sustiprėjo, o plaukų daug naujų pradėjo augti, jie sustorėjo [užsisakant pirmą kartą su kodu PAZ656 suteikiama $5 nuolaida].

O kodėl jūs šuniukams skirtą Biotiną geriat? unsure.gif
Atsakyti
Gal kas paaiškins, bet radau internete informaciją, kad papildomai biotino gerti nereikia, nes pats organizmas jį pagamina. g.gif
Papildyta:
QUOTE(myth @ 2011 03 30, 23:54)
O kodėl jūs šuniukams skirtą Biotiną geriat?  unsure.gif

Nėra gryno biotino Lietuvos vaistinėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulu: 31 kovo 2011 - 10:31
Tai musu organizmas daug ka pasigamina pats, bet laikui begant kiekiai mazeja, tad norint palaikyt normalu kieki reikia pagert papildomai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 03 31, 11:47)
Tai musu organizmas daug ka pasigamina pats, bet laikui begant kiekiai mazeja, tad norint palaikyt normalu kieki reikia pagert papildomai smile.gif

Galbūt, svarbu, kad padeda.

Perskaičiau,kad nemažai biotino yra lazdyno riešutuose, kaip tik dabar ir kramsnoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 01 30, 10:57)
Dilgelyte - seniai pirkau - nepamenu, tiesiog visur ieškojau to biotino, radau keletą straipsnių (ir juos perskaičiau : ), keletą žmogiškų maisto papildų su biotino dulkėmis lotuliukas.gif Gerai vienas sąžiningas vaistininkas kalbėjo - jei neturit kur dėt pinigų - gerkit... Niekas net netikrina ar ten tikrai yra įdėta to, kas rašoma sudėtyje doh.gif

Man rodos, kad gali būti, jog pirkau iš petpro.lt, nes atminty yra įstrigusi nuolaida lotuliukas.gif
Bent jau maniškiai papildai tokie, gal galima rast ir pigiau...
http://www.petpro.lt...

Kaip matom - tabletėj net 5000mcg biotino, kai grožio papilduose, kaip sakiau tik koks 150, be to, to papildo sudėtis: mielių fermentai, pieno mielės. Kvapas nėra malonus (man nepatinka ir paprastos mielių tabletės ar šlapios mielės....)

5000mcg juk yra 5mg ( ar klystu?) taigi kaip ir eiliniu zmonem skirtu biotino papildu, o jei dar kaip saket lauzydavot tabele i keturias dalis tai isvis labai maza kieki isgerdavote.
Atsakyti