Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai/maisto papildai

QUOTE(kavannha @ 2013 09 23, 18:42)
geriausi vitaminai plaukams! http://silicea.se.pr...ilicea_prod.jpg
plaukai taip greit paaugo, sustiprejo, ir toki sveiki dabar o tik savaite praejo! rekomenduoju mergaites! thumbup.gif

Po savaitės matosi rezultatai? Placebas blush2.gif
Atsakyti
na jei nepabandysi - nesuzinosi:) beto pries tuos vitaminus kuriuos minejau naudojau kitus, na turiu omenyje jog cia ne pirmieji vitaminai, tad man tikrai padejo netgi po savaites:)
Atsakyti
Gydytoja sakė, kad reikia vitaminus vartoti mažiausiai 3 mėnesius, kad pasijaustų efektas. Man taip ir buvo - tik panašiai po 3 mėnesių pamačiau rezultatą.
Atsakyti
na matai jei kalbant apskritai as vitaminus naudoju jau pora menesiu, tad galbut pradejus naudoti situosius viskas tiesiog pagreitejo, ir man tikrai padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 09 23, 19:54)
na matai jei kalbant apskritai as vitaminus naudoju jau pora menesiu, tad galbut pradejus naudoti situosius viskas tiesiog pagreitejo, ir man tikrai padeda smile.gif

As tai tavim tikiu ir jokio stebuklo cia nematau. Greiciausiai tai buvo butent tie vitaminai, kuriu ir reikejo tavo plaukams. Man paciai taip nutiko, kad tik po menesio vartojimo pastebejau rysku pagerejima. Kiekvienos organizmas skirtingai sureaguoja - vienu greiciau, kitu leciau.
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2013 01 14, 14:00)
Aš geriu PRIORIN. Plaukai pastaruosius mėnesius slenka kuokštais, bijau plika palikti... Išbandžiau kone viską: ampules, šampūnus, losjonus, čemeryčių vandenį, žibalą. Dabar beliko vitaminai. Geriu apie savaitę, tai vėliau galėsiu pasakyti kažką konkrečiau 4u.gif

o is kur perkate PRIORIN?
Atsakyti
As vartoju Merz Spezial drazetes. Noriu isbandyt biotina, vis tiek, paisalina su slapimu perteklius, blgoiau nebus. Ir lauksiu nauju, graziu plaukuciu.
Ka jus patariat, ar prie spezial merz pirkti tiesiog biotina 5000mcg ar pirkti geriau http://www.hiperfarm...2479-1a17e300ed ? Nes cia ir to bitoino, ir dar papildomai kitu gerybiu. Tik va bijau kad nebutu per daug, hipervitaminoze. Ka patariat? Berods buvau radus kad prie spezial merz negalima kitu gert vitaminu kur A, E butu. Bet nerandu dabar 4u.gif Gal pirkkt vien biotina?.. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(hospes @ 2013 09 24, 12:50)
As vartoju Merz Spezial drazetes. Noriu isbandyt biotina, vis tiek, paisalina su slapimu perteklius, blgoiau nebus. Ir lauksiu nauju, graziu plaukuciu.
Ka jus patariat, ar prie spezial merz pirkti tiesiog biotina 5000mcg ar pirkti geriau http://www.hiperfarm...2479-1a17e300ed ? Nes cia ir to bitoino, ir dar papildomai kitu gerybiu. Tik va bijau kad nebutu per daug, hipervitaminoze. Ka patariat? Berods buvau radus kad prie spezial merz negalima kitu gert vitaminu kur A, E butu. Bet nerandu dabar 4u.gif Gal pirkkt vien biotina?.. unsure.gif  unsure.gif

as patarciau pirkti tik biotina:)
Papildyta:
QUOTE(Flossy Lady @ 2013 09 23, 22:13)
As tai tavim tikiu ir jokio stebuklo cia nematau. Greiciausiai tai buvo butent tie vitaminai, kuriu ir reikejo tavo plaukams. Man paciai taip nutiko, kad tik po menesio vartojimo pastebejau rysku pagerejima. Kiekvienos organizmas skirtingai sureaguoja - vienu greiciau, kitu leciau.

na taip smile.gif juk ne visiem viskas tinka mirksiukas.gif bet va mano pazistamos kurios naudoja siuos vitaminus yra labai patenkintos, o ipac as kai pamatau ju plaukus smile.gif toki tankus, stori, ir ilgi bei sveiki! cool.gif tik va mastau kad reikia uzsisakyti Biotina ir MSM nes cia kur gyvenu ju pirkti nera;((( doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavannha: 24 rugsėjo 2013 - 12:57
Dekui uz patarima, ir as sitaip galvoju smile.gif Nors A, E tuose kompleksiniuose plaukams ir nera, bet kartojasi kitos medziagos, kad nebutu kurios netyciomis per daug g.gif
Atsakyti
Sveikos. O iš iherb sakantis nebuvo niekada jokių problemų?
Atsakyti
QUOTE(meshkiukass @ 2013 09 24, 20:58)
Sveikos. O iš iherb sakantis nebuvo niekada jokių problemų?

o kokiu galejo buti?
Atsakyti
Na pvz kad netyčia prekės nepasiektų jūsų smile.gif
Atsakyti