Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai/maisto papildai

QUOTE(meshkiukass @ 2013 09 25, 21:23)
Na pvz kad netyčia prekės nepasiektų jūsų smile.gif

kadangi ateina neregistruotu pastu, tokia tikimybe yra, esu gavusi apie 60 siuntiniu beveik per du metus, nei vienas nedingo, aisku tfu tfu tfu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 09 23, 19:42)
geriausi vitaminai plaukams! http://silicea.se.pr...ilicea_prod.jpg
plaukai taip greit paaugo, sustiprejo, ir toki sveiki dabar o tik savaite praejo! rekomenduoju mergaites! thumbup.gif

Yra moksliskai irodyta, ir jau senokai, kad silicis neturi JOKIO poveikio plaukams. 4u.gif Kai turesiu laiko, pabandysiu atkasti saltinius cool.gif

QUOTE(meshkiukass @ 2013 09 24, 21:58)
Sveikos. O iš iherb sakantis nebuvo niekada jokių problemų?

Man niekad nebuvo nesklandumu, o va draugei buvo- neatkeliavo siuntinukas. Bet as manau, nieko jus nebijokite ir drasiai uzsisakinekite mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, neseniai ieskodama internete priemoniu nuo plauku slinkimo radau kazka tokio- tabletes follixin: http://www.follixin.lt/ - kaip manote ar tai veikia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingute@: 26 rugsėjo 2013 - 08:36
user posted image
gal galite pagelbeti ir patarti jei zinote per kur galima uztikrintai ir saugiai atsisiusti si biotina i svedija? labai labai reikia ;(
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 10 01, 14:09)
user posted image
gal galite pagelbeti ir patarti jei zinote per kur galima uztikrintai ir saugiai atsisiusti si biotina i svedija? labai labai reikia ;(

user posted image
gal kas esate bande? 4u.gif Stipriklis plaukų augimą skatinantis su astressin-B Spectral.F7 60ml
Atsakyti
Nusipirkau SIlicea oroginal balsam nes nuolaidos eurovaistinėj. Nors geriu Merz Spezial, ir jau kelias savaites geriu - neberia, apmažėjo plaukų slinkimas (nežinau, ar nuo vitmainų, ar nuo ko kito). Ar padariau klaidą? Nebus epr daug?... Ot durna aš 4u.gif
Atsakyti
Tai kad gal ne, aš tai dabar žuvų taukus pradėjau vartoti, taip pat nusižiūrėjau silicea euro vaistinėj ( meldžiaus, kad šį mėn. būtų nuolaida biggrin.gif ) ir dar laukiu kol parveš Maxi hair
Atsakyti
QUOTE(meshkiukass @ 2013 10 01, 21:26)
Tai kad gal ne, aš tai dabar žuvų taukus pradėjau vartoti, taip pat nusižiūrėjau silicea euro vaistinėj ( meldžiaus, kad šį mėn. būtų nuolaida biggrin.gif ) ir dar laukiu kol parveš Maxi hair

Benu vaistinėj buvo rugsėjį geresnė akcija siliciui doh.gif pražiopsojau ir aš ją,pirmiau nusipirkau euro vaistinėj pilna kaina,paskui tik pamačiau,kad benų vaistinėj tik 35lt buvo ax.gif tai antrą buteliuką žadu pirktis su šio mėnesio nuolaida euro vaistinėj,o trečia kur pirksiu nežinau jau biggrin.gif gal po 3 mėnesių naudojimo jau bus rezultatas g.gif ar reiktų naudot bent pusmetį?
Atsakyti
Na šito tai nežinau, tikriausiai naudosiu kol rasiu akcijas vaistinėj... biggrin.gif Naudojusios, gal papasakotumėt po kiek laiko tikrai poveikį pajautėt?
Atsakyti
Bet kaip jūs nebijot vartoti to silicio? doh.gif Jei jis toks stiprus, tai jaučiu plaukai augs kur reikia ir kur nereikia... o jei dar ant veido blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 10 02, 21:58)
Bet kaip jūs nebijot vartoti to silicio?  doh.gif Jei jis toks stiprus, tai jaučiu plaukai augs kur reikia ir kur nereikia... o jei dar ant veido  blink.gif

Aha,apželsim,meškutės būsim wub.gif

Baikit juokus biggrin.gif veidas neapžels,nugara irgi biggrin.gif
Atsakyti
Cia kalbate apie tabletes ar miltelius? jei apie miltelius, gal galite papasakoti kaip juos naudoti thumbup.gif
Atsakyti