Įkraunama...
Įkraunama...

M.K. Čiurlionio menų gimnazija

QUOTE(mititėja @ 2012 10 19, 19:13)
Ponia, aš nesityčioju ir nežeminu. Jūs pati save pateikiate tokiame lygyje, kokiame pateikiate.
Labai gaila, kad negėda. Būtų gėda, būtų suprantama, nes - ne šventieji puodus žiedžia, visi klystam. Bet vieni visai nesididžiuoja beraštyste ir neišprusimu, kiti didžiuojasi.

Didžiuojuosi jūsų išprusimu visuose galuose biggrin.gif Man matyt nelemta doh.gif blush2.gif

O šiaip tai manau, kad tokiom rašliavom mes čia tik temą gadiname, metas apsiraminti ir pagalvoti, ar verta kaskart čia užklysti vien tik tam, kad eilinį kartą išlieti buvusias nuoskaudas, kas buvo, jau buvo, ar ne taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 19 spalio 2012 - 20:11
QUOTE(Baltupyte @ 2012 10 19, 21:04)
Didžiuojuosi jūsų išprusimu visuose galuose biggrin.gif  Man matyt nelemta doh.gif  blush2.gif
Hmmm, iki šiol galvojau, kad didžiuojamasi kažkuo, prie ko pats esi bent kažkiek prisidėjęs. Kuo jūs prisidėjot prie mano išprusimo ar neišprusimo, niekaip nesugalvoju. schmoll.gif

QUOTE(Baltupyte @ 2012 10 19, 21:04)
O šiaip tai manau, kad tokiom rašliavom mes čia tik temą gadiname, metas apsiraminti ir pagalvoti, ar verta kaskart čia užklysti vien tik tam, kad eilinį kartą išlieti buvusias nuoskaudas, kas buvo, jau buvo, ar ne taip?
Jeigu taikot man, tai tik dar kartą parodot, kad visiškai nesuprantat, kas parašyta: aš MKČ neturėjau ir neturiu jokių nuoskaudų. lotuliukas.gif
Savo ruožtu pasakysiu, kad jeigu jaučiate, kad "temą gadinate", tai negadinkite ir tiek žinių. biggrin.gif Taip pat galite pagalvoti, ar verta užklysti tik tam, kad liaupsintumėt realybės neatitinkančius mitus. 4u.gif
Atsakyti
Mititėja, tai aš nesuprantu, turit jūs ką nors bendra su šia mokykla, ar tik šiaip vaikštot po temas ir kiršinat visus, be abejo, kai žmogus daugiau neturi kuo gyvenime pasidžiaugti, tai kaip kitaip save patenkinti, aišku, lieka tik kitų menkinimas...

Aš ant jūsų dedu ignorą, negadinsiu sau nervų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2012 10 20, 13:11)
Mititėja, tai aš nesuprantu, turit jūs ką nors bendra su šia mokykla, ar tik šiaip vaikštot po temas ir kiršinat visus, be abejo, kai žmogus daugiau neturi kuo gyvenime pasidžiaugti, tai kaip kitaip save patenkinti, aišku, lieka tik kitų menkinimas...
O norint turėti nuomonę, privalome turėti "kažką bendro"? Tarkim aš turiu nuomonę apie atominę elektrinę Lietuvoje, nors nieko nieko su ja bendro neturiu. Ir apie pilietinį karą Sirijoje turiu nuomonę, nors bendro anei nieko neturiu.
Jeigu jūs kiršinatės ir nervinatės dėl mano pasisakymų, tai - jūsų, o ne mano problema. Ir dar didesnė, jeigu jaučiatės sumenkinta foruminiame bendravime. Sorry, niekuo negalėsiu padėt, nes diskusija ir yra dalinimasis skirtingomis nuomonėmis, ne tik pritarimas jūsų nuomonei.

QUOTE(Baltupyte @ 2012 10 20, 13:11)
Aš ant jūsų dedu ignorą, negadinsiu sau nervų  smile.gif
Tai jau sakėt prieš berods dvejus metus, kai putojot apie muzikos mokyklų uždarymą/griovimą ir kažkokių slaptų žinių turėjimą. lotuliukas.gif
Atsakyti
Yra visko, kaip ir visur. Muzikantų vaikams mokytis lengviau, nes vieni kitus pažįsta, žino kas ir kaip, gali pasirinkti pedagogą. Gali pagelbėti specialybėje, ir kitose muz. disciplinose. O taip pat - gali laiku pamatyti, atpažinti, ar vaikas turi reikalingus duomenis, ar geriau nesikankint.
Kadangi mes su Baltupuyte (ir ne tik..) atstovaujam tėvų muzikų frontą, tai mūsų vaikai bet kuriuo atveju neprapuls smile.gif O tie, kurie patys neturi jokio ryšio su menu, šiuo atveju - konkrečiai muzika, tai taip, jų vaikai rizikuoja labiau.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 10 20, 13:33)
Kadangi mes su Baltupuyte (ir ne tik..) atstovaujam tėvų muzikų frontą, tai mūsų vaikai bet kuriuo atveju neprapuls smile.gif
Oi, flight flight, kad tik nereikėtų suvalgyti jums šių savo žodžių. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 10 20, 21:32)
Oi, flight flight, kad tik nereikėtų suvalgyti jums šių savo žodžių.  unsure.gif

Tikiuosi, nereikės, jei kalba eina apie muziką.
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2012 10 18, 15:09)
Kartu  mirksiukas.gif
NERAVARDO - ačiū už info  4u.gif  o kaip bendrų dalykų lygis? ar nėra palaida bala?  g.gif

Jei ką - eisiu rytoj į MKČ darbo reikalais - jei bus naujienų - raportuosiu  mirksiukas.gif

Ar gavote atsakymus i rupimus klausimus? As tai kankinama abejoniu, ar vaika atsiimit po 8 klasiu ir perkelti i"normalia" mokykla, ar palikti cia. Pliusu matau nemazai: mokylos bendruomene tikrai aukstesnio nei vidutinio lygio, vaikai su dideliu kruviu ishmoksta planuoti, organizuoti savo veikla, didelis uzimtumas. Bet gi pati diziausia dilema - o kas, jei jis po 12 klasiu vistik uzsigeis studijuoti medicina, ekonomika, biologija? Ar tikrai ten geras akademinis paruosimas? Ga kuri zinote sekmes istoriju, kaip pvz vaikas sekmingai istojo i liceju ar jezuituus po MKC ? Arba i uzsienio univerte studijuoti NE menu?
Atsakyti
QUOTE(ingute555 @ 2012 10 21, 10:35)
Ar gavote atsakymus i rupimus klausimus? As tai kankinama abejoniu, ar vaika atsiimit po 8 klasiu ir perkelti i"normalia" mokykla, ar palikti cia. Pliusu matau nemazai: mokylos bendruomene tikrai aukstesnio nei vidutinio lygio, vaikai su dideliu kruviu ishmoksta planuoti, organizuoti savo veikla, didelis uzimtumas. Bet gi pati diziausia dilema - o kas, jei jis po 12 klasiu vistik uzsigeis studijuoti medicina, ekonomika, biologija? Ar tikrai ten geras akademinis paruosimas? Ga kuri zinote sekmes istoriju, kaip pvz vaikas sekmingai  istojo i liceju ar jezuituus po MKC ? Arba i uzsienio univerte studijuoti NE menu?

per paskutini visuotini susirinkima, kuriame dalyvavau (spalio 17d.), bendrojo lavinimo dalyku pavaduotoja (ar kaip tos pareigos tiksliai vadinasi), garantavo, kad (neprisimenu kurioje klaseje) yra sudarytos visos galimybes mokiniams mokytis tu dalyku, kuriu jiems prireiks stojamiesiems: istorijos, biologijos, chemijos ir kaip suprantu visu kitu mokomuju dalyku. Cia salia pagrindiniu egzaminu.
Sekmes Istoriju papasakoti negaliu, nes nesimokiau sioje mokykloje, zinoma esu girdejusi, kad ju yra.
Atsakyti
Ingute,o kaip vaikui sekasi specialybiniai dalykai? Vien del uzintumo ir laiko planavimo tikrai neleiscia i mkc,tam yra daugybe bureliu...
Atsakyti
QUOTE(ingute555 @ 2012 10 21, 10:35)
Ar gavote atsakymus i rupimus klausimus? As tai kankinama abejoniu, ar vaika atsiimit po 8 klasiu ir perkelti i"normalia" mokykla, ar palikti cia. Pliusu matau nemazai: mokylos bendruomene tikrai aukstesnio nei vidutinio lygio, vaikai su dideliu kruviu ishmoksta planuoti, organizuoti savo veikla, didelis uzimtumas. Bet gi pati diziausia dilema - o kas, jei jis po 12 klasiu vistik uzsigeis studijuoti medicina, ekonomika, biologija? Ar tikrai ten geras akademinis paruosimas? Ga kuri zinote sekmes istoriju, kaip pvz vaikas sekmingai  istojo i liceju ar jezuituus po MKC ? Arba i uzsienio univerte studijuoti NE menu?

Yra sėkmės istorijų, bet jos labai skirtingos. Iš mano klasiokų keli pasuko kitais keliais, bet rimtus (kitų specializacijų - pvz. teisės) mokslus tada galėjo rinktis tik PAPILDOMAI mokydamiesi. Prieš 20 m. tikrai bendras lavinimas buvo susilpnintas.
Kai jau dirbau mokytoja, buvo keli labai stiprūs VISUOSE moksluose vaikai - išėjo po 8 kl. ne tik kad į licėjų, bet ir į bakalaureato klasę, dirba dabar sėkmingai Kanadoje, daug pasiekė moksle 4u.gif Buvo sesutės, kurios po pradinės išėjo į Jėzuitus, o va dabar sukasi tame pačiame pramogų versle ir nieko doro (moksle mirksiukas.gif ) nepasiekė 4u.gif
Taip kad čia labai individualu - reikia žiūrėti į vaiką ir jam stengtis padėti atrasti save.

Klausimų į atsakymus neradau - tik dar labai susimaišiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 21 spalio 2012 - 10:00
Sekasi tikrai gerai. Solfedis 10 irgi ,irji stirpiusiuju grupej. Atsirado ir meile muzikai, nereikia versti groti. specialybes mokytoja labai giria. Bet po 8 eisim i kita mokykla. I kokia nors stipria gimnazija. Viduriks 9,6.
Atsakyti