QUOTE(Elzbieta @ 2014 01 23, 00:42)
Tik tuo atveju, jei vaikas tikrai turi gabumu ir noro mokytis vieno is siu dalyku. Kitu atveju - vis tiek keisite mokykla, anksciau ar veliau iseisite, jei nei noro nei gabumu nebus.
Cia 100%. O pradinukai - apkrauti daugiau nei paprastoje mokykloje - pamokos baigiasi ne pirma val, kaip kitur, o kokia trecia ir veliau.
Bendrieji dalykai - kaip ir kitur, priklauso pas kokia mokytoja papulsite. Viena garsiausiu siuo metu baleto sokeju pora savo vaika atsieme berods po metu, ar tai ipusejus antriesiems... Labai buvo nusivyle prastu mokytoju darbu, nerupestingumu, susitelkimu vien i specializacijos dalyka, ir pervede vaika i paprasta mokykla.
p.s. o ekskursijos - visose mokyklose priklauso pagal ugdymo plana, vienodai. Tik vieni jomis giriasi, o kiti gal ne?
Mokytojai per metus privalo pravesti tam tikra kieki ekskursiju.
Cia 100%. O pradinukai - apkrauti daugiau nei paprastoje mokykloje - pamokos baigiasi ne pirma val, kaip kitur, o kokia trecia ir veliau.
Bendrieji dalykai - kaip ir kitur, priklauso pas kokia mokytoja papulsite. Viena garsiausiu siuo metu baleto sokeju pora savo vaika atsieme berods po metu, ar tai ipusejus antriesiems... Labai buvo nusivyle prastu mokytoju darbu, nerupestingumu, susitelkimu vien i specializacijos dalyka, ir pervede vaika i paprasta mokykla.

p.s. o ekskursijos - visose mokyklose priklauso pagal ugdymo plana, vienodai. Tik vieni jomis giriasi, o kiti gal ne?

Apie gabumus ir nora as suprantu. Pati mokiausi Ciurlionio mokykloje, tad del to, jog veliau gali tekti pervesti i kita mokykla ir pan man viskas aisku. Beda tame, kad visos diskusijos forume tik apie specialybinius dalykus. O man norisi suzinot ir apie bendra issilavinima, butent atsakymus i iskeltus klausimus.
Kadangi mano vaikas bandytu stot i daile, tai kaip as suprantu pagal mokytoju sarasa ir tai, kad dailiokai patenka i klase c, mokytoja butu Aurelija. Deja, apie ja as nieko nezinau

Ekskursiju, kad yra privalomu tai aisku. Bet gal cia 2 ekskursijos per metus, kai kitur karta per savaite vaikai pramogauja ir pan.
Muzikoje tai aisku, kad praleidzia ilgiau. O dailes mokiniai irgi iki 3val mokosi? Nuo 8val ar nuo kada?