Įkraunama...
Įkraunama...

M.K. Čiurlionio menų gimnazija

QUOTE(flight @ 2014 03 12, 17:55)
Į kokią specialybę planuojate stoti?  ax.gif
Jau radau smile.gif

Speju, kad ne i ta pacia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 03 12, 20:42)
Speju, kad ne i ta pacia? smile.gif

Bent pirmiems keturiems metams - ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 12 kovo 2014 - 19:45
laba diena 4u.gif

ar buvot kas vakar Atvirų durų dienoje? ax.gif
kadangi paskelbė taip vėlai, nepamačiau ir nenuėjom...
įdomu, kaip ir kas ten? mano sūnus planuoja stoti į Dailės penktą klasę ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal čia yra stojančių į pirmą muzikos skyriaus klasę? Būtų įdomu susipažinti bent virtualiai ax.gif
Atsakyti
Mes laukiam rezultatų į 1 muzikos klasę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2014 06 11, 13:06)
Mes laukiam rezultatų  į 1 muzikos klasę  g.gif

Mes irgi laukiam. drinks_cheers.gif Į ką stojote? Maniškė į pučiamuosius.
Beje, dabar taip gražiai sutvarkytas pradinukų skyrius, mačiau, ir spintelės koridoriuje yra. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 11 birželio 2014 - 12:31
jau yra įstojųsių sąrašai 4u.gif

įdomu dėl uniformų...
nuotraukose berniukams yra ir švarkai, ir megztukai... ar abu privalomi turėt, ar galima rinktis, tarkim tik megztuką? ar privaloma pilna uniforma kasdien? g.gif
Atsakyti
O, matau sąrašus. Pianistų kažkodėl daugiauisia smile.gif Matau nemažai savo kolegų atžalų, fain, bus smagi kompanija thumbup.gif

Man irgi aktualu dėl uniformų - kurios iš foto pateiktų dalių yra privalomos? Mergaitėms, kaip suprantu -tamsi languota suknytė, o kas dar būtina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 11 birželio 2014 - 19:33
QUOTE(flight @ 2014 06 11, 20:25)
Man irgi aktualu dėl uniformų - kurios iš foto pateiktų dalių yra privalomos? Mergaitėms, kaip suprantu -tamsi languota suknytė, o kas dar būtina?

bandysiu ryt iš ryto ir susižinot, nes mane biški laikas spaudžia... kuo greičiau susitvarkyt dokumentus, idealu būtų iki penktadienio... ar realu, klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2014 06 11, 21:09)
bandysiu ryt iš ryto ir susižinot, nes mane biški laikas spaudžia...

Jei kas paaiškėtų, būčiau dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 06 11, 21:30)
Jei kas paaiškėtų, būčiau dėkinga už info  4u.gif

kai tik ką daugiau žinosiu, būtinai parašysiu 4u.gif
Atsakyti
jau šiandien ryte buvo viena mama, atėjusi sutarties pasirašyt bigsmile.gif

aš atsiėmiau pažymą, kad gauti mokinio bylą iš pradinės... ir labai daug ko neišsiaiškinau... buvau ne vienintelė ten... o visi gi klausimų pilni biggrin.gif

bet kas liečia uniformas, tai sakė, kad jos privalomos kasdien... mergaitėms galima rinktis ar sijonuką, ar sarafaną... ir tada švarkas arba megztukas... megztukus mezga visai šalia esanti mezgykla, būtina nuvažiuot su vaiku, nes jį išmatuoja... darbas - 95 litai, plius siūlai... (mums sumoje kainuos apie 130 litų) mokėti reiks paskui, atsiimti - sakė, rugpjūčio pabaigoje... kelnes pirkom Verkių gatvėje esančioje siuvykloje... iki penktos klasės kelnės languotos, nuo penktos - mėlynos... teko skambintis į mokyklą, pasitikslinti ax.gif penktokui kelnės kainavo 95 litai... tiesa, pamiršau paklaust mezgykloje, ar turi mokyklos emblemas (turbūt turėtų turėt g.gif ), bet jei kartais neturi, tai jomis prekiauja siuvykla, kainos tik nepaklausiau... švarko, bent jau kol kas, nusprendėm neimti... jų kaina nemaža, palei 200 litų... bet čia penktokui, gal mažiukams kainos kitos ax.gif

ir jei mūsų pradinė mokykla nebūtų išnešusi maniškio bylos į Vileišio mokyklą, jau šiandien būčiau viską susitvarkius ir pasirašiusi sutartį... deja, byla jau buvo išnešta ir kad ją atsiimti, teks keliauti ryt į mokyklą... šiandien tik pažymą palikau, ir šiaip jie turėtų ją siusti patys, bet paprašiau kad gauti į rankas... tikiuosi, laikysis savo žodžio ir ryt atsiimsiu cool.gif nenorėčiau išvažiuot, galėčiau laukti...
Atsakyti