Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių plepesiai

O man labai grazu visur vienodos grindys. Pas mus bute visur vienodas mozaikinis parketas, t.y. ir virtuveje ir koridoriuje, ir kambariuose, tai man labai patinka. Aisku san. mazguose tai plyteles.
Del apsvietimo ir jungikliu isdestymo, tai reikia daryti taip - atsistoji, vaikstai po nama, bandai isivaizuoti kur kursuoji kur tau patogu jungikliai, kambario apsvietimas daugmaz priklauso nuo baldu isdestymo. Man labai patinka jungikliai kur vienam gale uzdegi kitam uzgesini thumbup.gif , toks tinginiu dziaugsmas. Pavyzdziui prie laiptu apacioje uzdegi, virsuje uzgesini. Katilineje iejes uzdegi ir jei yra isejimas i lauka kaip pas mus, tai prie isejimo isjungi. Jau kaip prisisvaigau, tai turbut neblogai kisene patustins laidu kilometrai blink.gif
Atsakyti
O aš tai kol kas įsivaizduoju, kad tas kuris apmąsto visus jungtukų variantus, tam patogu, nes pas jį viskas galvoj ten suprojektuota, bet jei reiks vaikam ar svečiam tais klavišais pagrot ieškant kur kuris jungtukas įjungia ar išjungia, tai manau iš lauko atrodys, kad šviesos muzika name instaliuota biggrin.gif Na aš kadangi iki to nedaėjau dar tai kol kas man taip atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2010 01 28, 22:45)

Del apsvietimo ir jungikliu isdestymo, tai reikia daryti taip - atsistoji, vaikstai po nama, bandai isivaizuoti kur kursuoji kur tau patogu jungikliai, kambario apsvietimas daugmaz priklauso nuo baldu isdestymo. Man labai patinka jungikliai kur vienam gale uzdegi kitam uzgesini  thumbup.gif , toks tinginiu dziaugsmas. Pavyzdziui prie laiptu apacioje uzdegi, virsuje uzgesini. Katilineje iejes uzdegi ir jei yra isejimas i lauka kaip pas mus, tai prie isejimo isjungi. Jau kaip prisisvaigau, tai turbut neblogai kisene patustins laidu kilometrai  blink.gif

labai teisingai galvoji drinks_cheers.gif tik tai nera tinginiu dziaugsmas, tai-elementaru.butinybe siuolaikiam name wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2010 01 28, 18:09)
Merginos, su mielu noru pabendraučiau dažniau, bet kad pas mane net pamato nėra, tai kokia iš manęs patarėja...Tik bute remontą ir esu dariusi, o daugiau, patirties jokios. Aš irgi laukiu ir nesulaukiu kada tą sniegą nuleis, atšils ir padarys man rostverką, o paskui matysim, turiu vilties ir daugiau darbų pasidaryti...

Neringata ar kartais nerašai statybų dienoraščio? Kažkur kažkada skaičiau statybų dienoraščius, super, labai įdomu. Irgi yra ko pasimokyti.

na, nerašau dienoraščio, matyt nesu poetiškos sielos ax.gif Bet kitų su mielu noru skaitau - tikrai dalykas rimtas drinks_cheers.gif
Kai pavasario sulauksim, tai kibsim visi į darbus, tada ir klausimų atsiras, o vėliau - ir patarimus galėsim dalint mirksiukas.gif
Heli, o tu jau patekai į albumą? Nu man merginos kaip ir neprieštarauja, ale kad vis delsia su instrukcijom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 29 sausio 2010 - 11:14
Neringata-instrukcijos pirmame puslapyje 4u.gif atsiusk man i az savo pamatu foto
Atsakyti
Rasaar-virtuve grynai mano stiliuko. mes irgi darysim 'ireminta' virtuve. aisku, tas truputi pabrangina, bet mums labai grazu. ir norim kazkokios labai sviesios, su tamsiu arba sendinto azuolo ireminimu. sala irgi bus 'ireminta'.

Mes nauju foto neturim, tai nelabai yra ka det i albumeli. kai tik pasidarys kazkas matomo, prasysim , kad vel nufotkintu smile.gif

Kalbejot apie duris is katilines i lauka. mes irgi noretume su langu. is pradziu buvom suprojektave langa, bet po to pagalvojom, kad jis labai trugdys sustatyt visus irenginius, nes katiline ir taip nedidele-8 kv/m, o turi tilpt KK, boileris, siurblys, ir pns. dar planuojam spintoj 'imontuot' skalbykle su dziovykle ant virsaus doh.gif Tai va.... tada paskambinom architektei paklaust ar langas butinas, ir ji pasake, kad nebutinas, bet tada butina ventiliacija duru apacioje. langas reikalingas turint dujini katila.
Atsakyti
Pasidžiaugsiu ir aš - vakar paleido šildymą į šildomas grindis thumbup.gif
Nuo betonavimo iki dabar apie pusantro mėnesio vienu laikinu radiatorium, pastatytu namo viduryje, palaikėm apie 5-10 laipsnių (kraštiniuose kambariuose šalčiau). O grindys per naktį visus namus užšildė iki +15 ir visi kampai šyla tolygiai. Ledynmečio pabaiga - kraštiniuose kambariuose užledėję langų apačios atitirpinėja biggrin.gif

Vyras pats darė wub.gif Iš pirmo karto paleido, tik vienas užveržiamas plastikinis vamzdis drėgsta. Sakė šitą pataisys pavasarį, kai atjungs šildymą ir darys katilinės apdailą.

Ta proga, kad lauke oras nešaltas ir viduje šilta, einu krapštyti iš angokraščių seną makrofleksą . Vyras nusprendė perpūsti prieš sutvarkant angokraščius - putą parinko standesnę (langistai pataupė šioje vietoje) ir tuo pačiu pataisysim, jei buvo kur nors iššalvenęs.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2010 01 31, 12:04)
Pasidžiaugsiu ir aš - vakar paleido šildymą į šildomas grindis  thumbup.gif

oi, <Pagyvenus>, koks smagus zingsnis i prieki thumbup.gif sveikinu!! 4u.gif ir vyras saunuolis, kad viska pats sugebejo.

Mes laukiam, kad atveztu balkius. uzsakem jau senokai, bet kazkaip ilgokai veza. emem 20x20, jie matysis, tai pasvarstom ar verta juos sendint. kazin kaip graziau atrodytu g.gif
Atsakyti
aš irgi noriu balkių virtuvėj ypač. pas mus bus 1a namas tai galvoju, gat tuo pačiu tie balkiai tegu ir perdangą laiko, kaip jūs darot Džerimi? ant ko remsit tuos balkius ar kaip kitaip tvirtinsit. kur užsakinėjot ir kiek kainavo, jei nepaslaptis.
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2010 01 31, 13:33)
Mes laukiam, kad atveztu balkius. uzsakem jau senokai, bet kazkaip ilgokai veza. emem 20x20, jie matysis, tai pasvarstom ar verta juos sendint. kazin kaip graziau atrodytu g.gif

Pas mus yra originalus balkiai smile.gif Jie vieninteliai liks matomi is viso rastinio namo lotuliukas.gif Nutepem juo impregnatoriumi kuris suteike sendinto azuolo spalva. Ikeliau nuotrauka i albuma. Siaip pati spava man labai patinka, bet ji iskart ipareigoja derinti interjera prie balkiu.
Atsakyti
O as sumasciau stogo stygas palikti matomas, nutepsiu spalva ir bus liuks. Ziuriu i jas dar neapdirbtas ir man jos jau dabar liuks atrodo thumbup.gif . Virs ju uz kokiu 40 - 50 cm lubos bus, oi man kaip grazu thumbup.gif . O dar is lauko puses po stogu trijose vietose turesime tokius pakrypusius 45 laipsnius balkius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Statybininke optimiste: 31 sausio 2010 - 22:30
QUOTE(Giedruolė @ 2010 01 31, 21:42)
aš irgi noriu balkių virtuvėj  ypač. pas mus bus 1a namas tai galvoju, gat tuo pačiu tie balkiai tegu ir perdangą laiko, kaip jūs darot Džerimi? ant ko remsit tuos balkius ar kaip kitaip tvirtinsit. kur užsakinėjot ir kiek kainavo, jei nepaslaptis.

na, as gal negerai pavadinau. jie musu atveju bus vadinami stygom. pas mus svetainej bus slaitines aukstos lubos, tai mums ju reikia stogo konstrukcijos sutvirtinimui, o tuo paciu bus ir interjero detale. O zinok kur pirkom nepasakysiu unsure.gif , nepamena vyras vietos pavadinimo. ar tai Domeikava lyg..pas mus yra 4 stygos 4 metru ir 1 dvimetrine, 20x20cm. tai viso 18 metru, obliuotos, dziovintos, o mokejom apie tukstanti. dabar MB uzrasu neturi, tai negali tiksliai pasakyt. jei kartais reiktu galesim tel. duot.
QUOTE(Felise @ 2010 01 31, 22:05)
Pas mus yra originalus balkiai smile.gif Jie vieninteliai liks matomi is viso rastinio namo  lotuliukas.gif Nutepem juo impregnatoriumi kuris suteike sendinto azuolo spalva. Ikeliau nuotrauka i albuma. Siaip pati spava man labai patinka, bet ji iskart ipareigoja derinti interjera prie balkiu.

paziurejau, grazu wub.gif aukstos lubos kaip matau rolleyes.gif ar tik taip atrodo?

Atsakyti