Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių plepesiai

QUOTE(irisas @ 2009 11 18, 00:12)
man tai granitinės grindys atrodo labai slidžios, bet nesu susidūrus, tai nežinau  g.gif Ir man turbūt nervuotu kaukšėjimas nuo kulniukų  lotuliukas.gif
Na, kol kas kosmosų nepateikė, draugai su ja dirbo, tai labai patenkinti, nors namą dar tik statosi  biggrin.gif O šiaip ji viską daro daugmaž susipažinus su mumis ir mūsų norais ir skoniu. ir šiaip ji mūsų atsiklausia visko smile.gif
Daro:
1. Funkcinis patalpų zonavimas su baldų išdėstymu
2. Santechnikos planas
3. Elektros šaltinių planas su pririšimais
4. Apšvietimo planas su pririšimais
5. Jungiklių planas
6. Lubų planas su atskiromis detalizacijomis
7. Baldų projektavimas bei pritaikymas interjere
8. Konsultacijos
kainuos 2500

o gal galima kur nete pamatyti jos darbu ? ir beje kaina nuo ko priklauso ? nuo kvadraturos?

Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 11 17, 22:48)
Ar turite sklypo geologiją pasidarę? Ir aplamai namo konstruktyvą?

Sklypo geloginį padarėm. Namo projektas jau buvo gavęs statbų leidimą (sklyp pirkm su projektu). bet mes užsimanėm pastumt tą namą kuo labiau į šiaurę, tai prie tų pakeitmų tuo pačiu ir langus kai kur pakoegavom ir stogą supaprastinom. Dabar Architektas serga tai nežinau kada aš čia gausiu pakoreguotą varianą. Jis mums polius papaišė - paskaičiavo, bet man ten pievos. Pvz du poliai po garažo vartais ir po vitrina 3m pločio du poliai. NA žodžiu matos kad tie poliai išdėstyti natsižvelgiant į angų vietą. Rotverkas 60cm, o aš norėčiau kadbūtų 50cm - ekonomiškiau mano manymu, nes bet kuriuo atveju pagal mano paskaičiavimus polius reiks aukštint 10-70cm, pakelt sklypą ir tada dėt rostverką...
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 23:55)
mums pasiule geriausia kaina, Fauga siule didesne ir zymiai, plius Megrame vyro pazistamas dirba, tai todel ta kaina gavosi geresne, geras kainas siule Glaskek 4u.gif

Mum glaskek nemažą kainą siūlė, o dar gamybos laikas baisiai ilgas. Pigiausiai pasiūlė Tiks langai ir Alseka, tai dabar nežinom nė ką daryt doh.gif
QUOTE(janudi @ 2009 11 18, 00:04)
tai va, reikia nusimanyti kazka toje srityje 4u.gif , mes su vyru patys savo bute kai pasidarem apsvietima doh.gif , tai jautemes kaip kurmiai urve ir metu metus tobulinam apsvietima, tai vienur lepma prigreziam, tai kitur pastatom dar doh.gif  doh.gif  doh.gif , tai grieztai nusprendem name to nebepraktikuoti lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(janudi @ 2009 11 18, 00:18)
tai va as irgi nemaciau niekur, bet MB mate daug kur is svaigsta, zadejo nusivezti i kelias vietas parodyti kaip atrodo, o su namuose as vaikstau tik su tapkem esu paprasta 4u.gif , plius kad bus parketas, negalima gi su kulniukais vaikscioti ant jo g.gif
o ta dizainere turi kokiu nors projektu padariusi, kur galima ju pasiziureti, gal svetaine kokia turi ar foto albuma savo darbu?

tai ir kalbu, kad kulniukai kaukšės įėjus į namus, kaip dukružė iš pasimatymo naktį parbėgtų lotuliukas.gif
www.gabidesign.lt bet ten labai mažai įdėta, mes pasikliovėm draugų rekomendacijom, o kad jauna tai ir ne baisiai kainuoja, net bijojau svarstyt kiek labiau patyrę dizaineriai kainuoja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmietė @ 2009 11 18, 00:19)
o gal galima kur nete pamatyti jos darbu ? ir beje kaina nuo ko priklauso ? nuo kvadraturos?

kaina priklauso turbūt nuo to kokius projektus daro, daugiausia turbūt kainuos darant viską nuo pradžių iki detalių name sudeliojimo smile.gif ir šiaip gal kaip susitari smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 23:08)
sakau, kad geresnes kainas nuleme MB pazistamas  4u.gif, juk ant tokiu sumu ir keli procentai sudaro skirtuma 4u.gif plius priklauso kiek stiklu, kameru, mes emem 6 kameru ir 3 stiklu 4u.gif

Na as irgi visur dariausi samata 6 kameru ir 3 stiklu,fauga pvz pritaike 14% nuolaida,tai visumoj nezinau ar cia normaliai ar galima daugiau dar issireikalaut g.gif O gal kas domejotis tarkim stumdomos durys kur kokybiskesnes ar Faugoj ar Megramej?
QUOTE(irisas @ 2009 11 17, 23:25)
Mum glaskek nemažą kainą siūlė, o dar gamybos laikas baisiai ilgas. Pigiausiai pasiūlė Tiks langai ir Alseka, tai dabar nežinom nė ką daryt  doh.gif

Papildyta:

O Alseka ar gamina 6 kameru,nes internetiniam ju puslapyj kiek ziurejau,tai jie turi tik 5 arba 8 kameru g.gif
Atsakyti
kaip atsigavo tema thumbup.gif MesII Jonučiuose, artimų kaimynių dar nesutikau čia ax.gif Žiūriu kitos statybininkės jau gerokai pažengusios, interjerus planuoja, ech.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 18 lapkričio 2009 - 09:30
QUOTE(neringata @ 2009 11 18, 10:29)
kaip atsigavo tema thumbup.gif MesII Jonučiuose, artimų kaimynių dar nesutikau čia ax.gif Žiūriu kitos statybininkės jau gerokai pažengusios, interjerus planuoja, ech.... rolleyes.gif

gal netoli Artoju g. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmietė: 18 lapkričio 2009 - 09:47
QUOTE(neringata @ 2009 11 18, 10:29)

tai galvoti jau reikia, nors sakau stogo dar nera lotuliukas.gif statybas pradejom balandzio menesi ir tik dabar stoga dengiam, tikejomes bus greiciau, bet... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2009 11 18, 10:46)
tai galvoti jau reikia, nors sakau stogo dar nera lotuliukas.gif statybas pradejom balandzio menesi ir tik dabar stoga dengiam, tikejomes bus greiciau, bet...  doh.gif

mums ir tikejosi kad bus greiciau bet iseina kaip iseina... as dziaugiuosi kad ivykdom ka bunam nusimate per metus biggrin.gif o del interjero tai dabar galvoju kad apie ji reikejo pamastyti jau kai rengem namo projekta ax.gif
kai antra nama statysim jau zinosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2009 11 17, 23:02)
Reiketu Vita jusu pagalbos vienu klausimu,  blush2.gif kaip manot,ar tikrai reikia dar siena siltinti is vidaus,jei yra padarytas "sumustinis" fibo25cm+vata5cm+priesvejine vata 3cm+ oro tarpas +klinkerine plyta. Kokia ta sienos sil varza gaunasi? Per siauras pamatas buvo padarytas,o dabar nebezinom nei ka daryt,bijau kad gali per mazai silumos buti,o dedant vata dar ir is vidaus sumazes vietos ir dar plius kiek papildomu islaidu  doh.gif

Jūsų sienos konstrukcija
Vidaus paviršiaus šiluminė varža 0,130
Kalkių tinkas 0,025
Fibo blokeliai (5MPa) 0,926
Apšiltinimas Paroc WAS25t 1,351
Vėjo izoliacija Paroc WAS50 0,811
Oro tarpas 0,000
Klinkerio plytų apdaila 0,000
Išorės paviršiaus šiluminė varža 0,040
------------------------------------
Sienos visuminė šiluminė varža R=3,28

O klinkeris ir apšiltinimas jau padaryti? Jei ne, aš jūsų vietoje pirkčiau spec. detales ir kabinčiau klinkerį, neremdama ant pamato. O jei jau apdaila sumūryta, tai tikrai šiltinkite iš vidaus 5cm ar 7cm, dėdami plėvelę prie fibo blokelių kaip garo izoliaciją. Dasidės apie 1,4 ar 1,9 varžos papildomai. Aplamai, svarbu jei grindys gerai apšiltintos ir stogas, tai visuminė pastato varža bus nebloga.

QUOTE(Giedruolė @ 2009 11 18, 00:19)
Sklypo geloginį padarėm. Namo projektas jau buvo gavęs statbų leidimą (sklyp pirkm su projektu). bet mes užsimanėm pastumt tą namą kuo labiau į šiaurę, tai prie tų pakeitmų tuo pačiu ir langus kai kur pakoegavom ir stogą supaprastinom. Dabar Architektas serga tai nežinau kada aš čia gausiu pakoreguotą varianą. Jis mums polius papaišė - paskaičiavo, bet man ten pievos. Pvz du poliai po garažo vartais ir po vitrina 3m pločio du poliai. NA žodžiu matos kad tie poliai išdėstyti natsižvelgiant į angų vietą. Rotverkas 60cm, o aš norėčiau kadbūtų 50cm - ekonomiškiau mano manymu, nes bet kuriuo atveju pagal mano paskaičiavimus polius reiks aukštint 10-70cm,  pakelt sklypą ir tada dėt rostverką...

Gal jūsų architektas turi konstruktorių ir jis paskaičiavo jums pamatus... negaliu spręsti nepamačiusi. Jei norite, galiu pažiūrėti kaip ten paprojektuota. Reiktų brėžinius pamatyt? Turite kompiuterinę versiją?
Atsakyti
Aciu uz pagalba Vita 4u.gif Jau viskas padaryta,musu terliai statybininkai nesake kad galima plytas kabint ant specialiu laikikliu doh.gif Beliks reiskiasi siltinti is vidaus, doh.gif O geriau vata deti ar polistirola? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2009 11 18, 11:52)
Aciu uz pagalba Vita  4u.gif Jau viskas padaryta,musu terliai statybininkai nesake kad galima plytas kabint ant specialiu laikikliu  doh.gif Beliks reiskiasi siltinti is vidaus,  doh.gif  O geriau vata  deti ar polistirola? g.gif

Na čia nepigus variantas, bet geriau sienos konstrukcijai būtų, inertiškumui, nei šiltinimas iš vidaus. Dėkite vatą viduje, ne polistirolą. Kur jūsų namukas stovi?
Atsakyti
QUOTE(Marmietė @ 2009 11 18, 10:46)
gal netoli Artoju g. ?

Nelabai toli mirksiukas.gif
tai galvoti jau reikia, nors sakau stogo dar nera lotuliukas.gif statybas pradejom balandzio menesi ir tik dabar stoga dengiam, tikejomes bus greiciau, bet... doh.gif

gi visai normaliai, thumbup.gif mes neskubėsim - šiemet pamatai, kitamet - kiek spėsim.
o del interjero tai dabar galvoju kad apie ji reikejo pamastyti jau kai rengem namo projekta

aš irgi taip manau drinks_cheers.gif bandėm mastyt kiek mastėsi, bet jau dabar žinau, ką kitaip daryčiau doh.gif guodžiuosi irgi tuom, kad pirmas namas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 18 lapkričio 2009 - 11:12