Įkraunama...
Įkraunama...

Lėliuko judesių skaičiavimas ir žymėjimas

nugal tikrai per dauk imui galva..., nes taip, jei jsi didesne dienos dali buna apsoliuciai ramus... tai vienu ar kitu momemntu jis visviena sujuda... palauksiu dar...
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 25, 15:33)
ziuriu cia as tikriausiai viena dabar pradesiu panikuoti....
jei niekas nebutu pasake kad reikia skaiciuoti, tai ir neimtum i galva... o ka dabar daryti... jau antar diena, jis pas mane kazkoks mieguistas.... va specialiai noriu paskaiciuoti, tai nea... nera ju.... atsikleiu, dienos begyje vaikstau... nu juda tas pilvelis... ir negali sakyti, kad visai nera.... tai kadabar daryti.... jau panikuoti...?
vieni straipsniai sako, kad jei iki 30 min., suskaiciuoji 5 judesiu - jau gerai, ir toliau skaiciuoti nereikia, jei ne, skaiciavima pratesi iki 1 val., kad suskaiciuoti 10.

tai dabar man kelt aliarma, skambint gydytojui...? ar dar palaukti kokia dienele, gal "prabus", gal ilsisi mazylis, bo keleta dienu is eiles as labai buvau uzsiemus, visur begiojau... gal pavargo...?  ax.gif  (bandau save raminti)

Nepergyvenk, tai normalu. Jis irgi nori pailset.As jau ipratau, kad dvi dienas gali uzspardyt mane, o dvi praktiskai vaiko nera. Aisku, as pajudinu pilvuka, pazadinu jis atsiliepia ir man tada ramu, zinau, kad vaikis gyvas, tik jam tinginiukas uzejes. Jei visai visai nejuda, tada panikuok, o jei tik uzeina periodiskai ramuma, tada ner ko pergyvent. As jau ipratau, o pradzioj irgi labai nervinausi sad.gif
Papildyta:
O judesiu irgi neskaiciuoju, nes i diena 10 kartu tikrai sujuda, tai nieko nezymiu. Man patinka, kad jis visada atsiliepia i mano pabaksnojimus ir kalbinima, tad jei neramu, pakalbinu, gaunu spyri i delna ir viskas. O kitasyki atrodo, kad jis visai nemiega diena nakti malasi smile.gif bet siaip naktim dazniausiai ramuma, etc, kad ir gimes toks geras butu 4u.gif
Atsakyti
nu siandiena ryte siaip ne taip sukrutejo ir per 20 min susukaiciavau 10, nebuvo jie visi labai judrus tie judesiukai, bet jau vis sis tas.... ax.gif
Atsakyti
Vaikas vaikui nelygu, juk ne visi jie hiperaktyvus, bet del viso pikto pasiskambink gydytojai ir pasiklausk 4u.gif
Atsakyti
ryt vaziuoju i pamokeles i ta klinika, tai pabandysiu pasiteirauti... 4u.gif
esme tame, kad jis anksciau tikrai jau buvo tikras "futbolininkas", suprantu, kad ir vietos jam jau ne taip ten yra, ale vistiek....
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 26, 16:22)
ryt vaziuoju i pamokeles i ta klinika, tai pabandysiu pasiteirauti... 4u.gif
esme tame, kad jis anksciau tikrai jau buvo tikras "futbolininkas", suprantu, kad ir vietos jam jau ne taip ten yra, ale vistiek....

Mano irgi buvo futbolininkas 4u.gif
Atsakyti
Man irgi kažkaip apmažėjo judesių unsure.gif Vaikštau ir pergyvenu doh.gif nors pakrutinus visada gaunu spyrį atgal. Ir vakar pas gyd. buvau, viskas tvarkoj. Ir su dukryte atsimenu panašiai pergyvendavau laisvu metu unsure.gif todėl dabar stengiuosi veiklos daugiau susirasti rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, ir man vakar mano gine aiskino kaip skaiciuoti.. Pas mane 31 nestuke.gif sav. Yra taip... kad per 30 min turi sujudeti min 5 kartus, jei to nera laika pratesiam iki valandos. Tai per valanda turi sujudeti apie 10 kartu, jei maziau tai yra nelabai gerai ir reikia kreiptis pas gine. Bent jau taip parasyta ant to skaiciavimo lapelio...
Atsakyti
merginos as jau panikuoju vel... ir jau asaros byra... 35 sav., lelius visai nennori su manim bendrauti... unsure.gif
Atsakyti
oj kaip negerai g.gif nes as jau 8 ryto busiu kaune... na nebent jei neparduosit atidesim iki porytojaus, bet visada galim tik anksti ryte rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir man visko buna tai juda tai ne. Buna kad pradeda judet, atsiguliu paskaiciuot, jis isdykelis nustoja judet lotuliukas.gif . Bet idomu kiek turi buti per 30min, na nemaziau nei 5 kartus turi sujudet, bet jei ar gali buti pvz per daug, per aktyvus vaikelis?
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2010 05 10, 11:12)
Na ir man visko buna tai juda tai ne. Buna kad pradeda judet, atsiguliu paskaiciuot, jis isdykelis nustoja judet  lotuliukas.gif  . Bet idomu kiek turi buti per 30min, na nemaziau nei 5 kartus turi sujudet, bet jei ar gali buti pvz per daug, per aktyvus vaikelis?

pas mane labai aktyvus, tai klausiau pas gine, sake tik dziaugtis reik smile.gif (buna atveju kai sugeba per pusvalandi iki 35 judesiu padaryti)
Atsakyti