QUOTE(Veja Feja @ 2010 09 30, 23:14)
neskaičiau visos temos, tai jei klausimas pasikartos - atsiprašau
pas daktare vizitas tik po gero mėn, tad pasikonsultuosiu čia

ką daryti tokiu atveju, jei pvz vidurdienį, kai guliu ir skaičiuoju judesiukus, per pusvalandį būna vos 2-3 leliuko sujudėjimai, bet ryte ir vakare (per pusvalandį) priskaičiuoju po 10 ir daugiau (judesius skaičiuoju ne kiekvieną spyrį, bet tol kol sujudėjas nustoja), ar čia skaitosi, kad tų vidurdienį suskaičiuotų judesių per mažai?
šiaip dažniau juda, kai neguliu ramiai, o kuo nors užsiiminėju, tad tų judesių per diena būna laaaabai daug.

Aš buvau nepažangi šituo klausimu. Vaikiukas reguliariai maždaug tuo pačiu metu judėdavo. kaip ten- per tam tikrą laiką paskaičiuoji kiek tų judesiukų. Aišku, kai pati judi, užsiimi kažkuo- netgi galinejausti jei judesiukai ramūs, o gal tuo metu vaikelis miega.
Žodžiu, man paskutinėm dienom kilo kokią dtai dieną, kad mažai judesiukų ir nukūriau ligoninėn. paskaičiavo širdies toniukus, paskaičiavom judesiukus ir paaiškėjo, kad viskas gerai, tiesiog paskutinėm dienom vaikelis didelis, jam nėra labai vietos kur pramogaut, užtai judesiukai pasidarė vangesni.
Gimė sveikutis, žvalutis berniukas
Esmė ta, kad mamytės širdis greičiau pasakys kada sureaguot, o kada likt ramiai