Įkraunama...
Įkraunama...

Lėliuko judesių skaičiavimas ir žymėjimas

QUOTE(donna bella @ 2010 07 28, 10:52)
Mano lelius ir labai ramus, kai kitos sako, kad ten duodasi vaikas, kad net šonkauliai braška, man nieko panašaus, nei ten vertimosi jaučiu, nei ką, jaučiu, kad yra gyvybė, juda, kruta ir tiek, labai retai koks stipresnis judesys.

Maniskis ir pirmas, ir dabartinis ramus tokie pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2010 09 20, 00:02)
Maniskis ir pirmas, ir dabartinis ramus tokie pat  drinks_cheers.gif

Manon taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
neskaičiau visos temos, tai jei klausimas pasikartos - atsiprašau 4u.gif
pas daktare vizitas tik po gero mėn, tad pasikonsultuosiu čia smile.gif ką daryti tokiu atveju, jei pvz vidurdienį, kai guliu ir skaičiuoju judesiukus, per pusvalandį būna vos 2-3 leliuko sujudėjimai, bet ryte ir vakare (per pusvalandį) priskaičiuoju po 10 ir daugiau (judesius skaičiuoju ne kiekvieną spyrį, bet tol kol sujudėjas nustoja), ar čia skaitosi, kad tų vidurdienį suskaičiuotų judesių per mažai? g.gif
šiaip dažniau juda, kai neguliu ramiai, o kuo nors užsiiminėju, tad tų judesių per diena būna laaaabai daug.
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2010 09 30, 23:14)
neskaičiau visos temos, tai jei klausimas pasikartos - atsiprašau  4u.gif
pas daktare vizitas tik po gero mėn, tad pasikonsultuosiu čia  smile.gif ką daryti tokiu atveju, jei pvz vidurdienį, kai guliu ir skaičiuoju judesiukus, per pusvalandį būna vos 2-3 leliuko sujudėjimai, bet ryte ir vakare (per pusvalandį) priskaičiuoju po 10 ir daugiau (judesius skaičiuoju ne kiekvieną spyrį, bet tol kol sujudėjas nustoja), ar čia skaitosi, kad tų vidurdienį suskaičiuotų judesių per mažai?  g.gif
šiaip dažniau juda, kai neguliu ramiai, o kuo nors užsiiminėju, tad tų judesių per diena būna laaaabai daug.

4u.gif Aš buvau nepažangi šituo klausimu. Vaikiukas reguliariai maždaug tuo pačiu metu judėdavo. kaip ten- per tam tikrą laiką paskaičiuoji kiek tų judesiukų. Aišku, kai pati judi, užsiimi kažkuo- netgi galinejausti jei judesiukai ramūs, o gal tuo metu vaikelis miega.
Žodžiu, man paskutinėm dienom kilo kokią dtai dieną, kad mažai judesiukų ir nukūriau ligoninėn. paskaičiavo širdies toniukus, paskaičiavom judesiukus ir paaiškėjo, kad viskas gerai, tiesiog paskutinėm dienom vaikelis didelis, jam nėra labai vietos kur pramogaut, užtai judesiukai pasidarė vangesni.
Gimė sveikutis, žvalutis berniukas smile.gif

Esmė ta, kad mamytės širdis greičiau pasakys kada sureaguot, o kada likt ramiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2010 09 30, 22:14)
neskaičiau visos temos, tai jei klausimas pasikartos - atsiprašau  4u.gif
pas daktare vizitas tik po gero mėn, tad pasikonsultuosiu čia  smile.gif ką daryti tokiu atveju, jei pvz vidurdienį, kai guliu ir skaičiuoju judesiukus, per pusvalandį būna vos 2-3 leliuko sujudėjimai, bet ryte ir vakare (per pusvalandį) priskaičiuoju po 10 ir daugiau (judesius skaičiuoju ne kiekvieną spyrį, bet tol kol sujudėjas nustoja), ar čia skaitosi, kad tų vidurdienį suskaičiuotų judesių per mažai?  g.gif

Viskas gerai, jei nors valanda i diena priskaiciuoji 10 judesiuku arba 5 i pusvalandi 4u.gif
Atsakyti
Aš kai laukiausi labai anksti pajutau judesius (labai liekna buvau net nėštumo metu, tai iškart paneigiu teigimą, kad storos nejaučia vaiko judesių aš iki nėštumo galo buvau priaugus 13-14kg) bet vėliau jų beveik nejaučiau, man atrodė, kad jis išvis nejuda, visą nėštumą strese išvaikščiojau, nerimavau, o gyd. pažiūrėjęs echo. vis sakydavo, kad vaikas aktyvus ir juda, stebėdavausi, kaip kitoms tiek juda, kad net šonkauliai braška, o man vos vos. Bet va pagimdžiau prieš 2 mėn. ir viskas thumbup.gif, vaikas sveikas ir viskas liuks ir nėštumas buvo l thumbup.gif , nejaučiau, net, kad laukčiaus.
Atsakyti
Pirmuosius judesiukus pajutau 21sav.buvo labai keista ax.gif Taciau kuo toliau tuo jie buvo stipresni. Mano mazasis stebuklelis visada buvo aktivistas lotuliukas.gif Tik paskunem dienom ramesnis, matyt vietos truko pas mamyte nestuke.gif O ir db kartais pajemu uz pilvo ir ten niekas nejuda g.gif keista! Taciau ant ranku laikau suneli,tai nuostabiausias jausmas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
gal pasirodysiu keistuolė, tačiau po gimdymo nepasigedau judesiukų biggrin.gif gal todėl, kad vaikiukas buvo ir taip ramus, judėdavo jis ten sau ramiai, be didelių pasispardymų biggrin.gif O kai gimė- iškart persijungė smegenys "iš ten" į "čia" smile.gif taip, kad jaunos mamytės, nepergyvenkit jei ir jum taip nutiks. Manu tai normalu smile.gif Kiekvienos pojūčiai skirtingi smile.gif
Atsakyti
Labukas, mano gine man nieko neliepė skaičiuoti, bet mano mažiukas gan aktyvus. Tai kol kas ir neskaičiuoju, tik stebiu savo mažiuką. biggrin.gif
Atsakyti
As jau nebezinau kaip ta lapa zymeti, mano lelius labai judrus, skaiciuoju tom valandom kada judriausias ir buna, tai tiesiog nuo vietos juda, as per kelias min jau kiek priskaiciuoju, tame lape parasyta, kad kiekviena sujudejima ir skaiciuoti, tai kaip zymite tos, pas kurias gyvena itin aktyvus mazyliai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Vaida>: 08 balandžio 2011 - 09:43
QUOTE(<Vaida> @ 2011 04 08, 11:42)
As jau nebezinau kaip ta lapa zymeti, mano lelius labai judrus, skaiciuoju tom valandom kada judriausias ir buna, tai tiesiog nuo vietos juda, as per kelias min jau kiek priskaiciuoju, tame lape parasyta, kad kiekviena sujudejima ir skaiciuoti, tai kaip zymite tos, pas kurias gyvena itin aktyvus mazyliai  biggrin.gif

Tai va man tas pats,siandien pirma diena kai skaiciavau,per 10min pilnas langelis jau prizymetas buvo nereik ne 30min lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2010 11 05, 14:04)
Labukas, mano gine man nieko neliepė skaičiuoti, bet mano mažiukas gan aktyvus. Tai kol kas ir neskaičiuoju, tik stebiu savo mažiuką.  biggrin.gif

As irgi neskaiciuoju ir nesivarau papildomo streso smile.gif Tiesiog nuolat jauciu judesiukus ir man ramu, o gine irgi sake jei reguliariai jauciu, tikrai nebutina skaiciuoti.
Atsakyti