Įkraunama...
Įkraunama...

Lėliuko judesių skaičiavimas ir žymėjimas

As kazkaip irgi neskaiciuosu ir nesuku sau del to galvos.
Aisku jauciu judesiu kas diena ir jei nejudetu pusdieni, tai susimastyciau, bet zymeti lapuose ir registruoti ... kazkaip laiko tam nera. (ot kokia nepavyzdinga)
Atsakyti
Neskaiciuoju, nes jis nuolat malasi. smile.gif
Atsakyti
Sveiki. mano nestumui 21savaite. Pries 10dienu pajauciau pirmus judesius labai nestiprius, tarsi zuvyte plaukiotu pilve..smile.gif jauciau kasdiena, taciau dabar pora dienu nieko nebejauciu. Tas dvi dienas daug buvau lauke, daug judejau, gal del to diena nejauciau, bet vakare juk turejau pajausti? Lekti pas ginekologe ar laukti?
Atsakyti
Pirmus judesiukus pajauciau pries porą savaičių, po to malėsi labai aktyviai, net pilvelis matydavosi, kaip juda, bet dabar labai aprimo, baksteli kartą ir tiek smile.gif Aš rami, nes kažkur skaičiau, kad kitos net iki 23 sav. nejaučia judesių. Ir jūs būkit ramios, juk pilvelyje labai daug vietos ir tikrai galim nejusti, kai mažuliukai ten kruta wub.gif
Atsakyti
nesijaudinkit, as pirmus bakstelejimus pajauciau gal 17 ar 18 savaiciu, po to seke gera savaite tylos, tai irgi neramu buvo, bet mazius paaugo, sustiprejo ir dabar jau spurda kaip reikalas thumbup.gif ypac vakare, kai jau ruosiuos eiti miegot, tada sumasto futbola pazaisti nestuke.gif taip, kad laukit ir maziau stresiuku, kuriu nereikia nei jums, nei mazyliams mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi neskaičiuoju nes jaučiu pastoviai. Tai paprasčiausiai stebiu,
Atsakyti
as tai skaiciuodavau ryte ir vakare judesiukus,del sventos ramybes.
Atsakyti
neskaiciuoju, nes ner laiko.
manau, pakankamai baladojas i sonus
Atsakyti
siuo nestumu neskaiciuoju, vaikas ir taip labai aktyvus. jis kaip laikrodis panasiu laiku pas mane sukinejas wub.gif o su pirmu skaiciavau ir rasiau saziningai, nes pirmas nestumas , tai viskas nauja bijojau ka nors praleist ir pan. 4u.gif
Atsakyti
as vis stebiu save, jauciu, kad duodasi leliukas, bet atsideti tam ir atsigulus stebeti judesius ir juos zymeti kazkaip neuztenka laiko.
Atsakyti
Gavau tą lapą, parsinešiau.. ir viskas blush2.gif Nė karto dar neskaičiavau. Irgi esu labai nepavyzdinga ax.gif

Bet, va, rytoj einu pas ginę. Tai neprašys parodyt to lapelio?.. Jaučiuos, kaip pirmokė, neatlikus namų darbų blush2.gif
Atsakyti
Neskaiciuoju ir as ax.gif
Atsakyti