Įkraunama...
Įkraunama...

Lėliuko judesių skaičiavimas ir žymėjimas

QUOTE(chriss @ 2006 01 16, 15:40)
Tik nelabai suprantam kodel reikia nuo dabar skaiciuoti dukart dienoj,o ne viena kaip ansciau g.gif

na ash manau todel, kad lialiuko judesio nebuvimas yra kaip signalas, kad kas nors gali sutrikti..
Atsakyti
QUOTE(laurrike @ 2006 01 16, 21:12)
na ash manau todel, kad lialiuko judesio nebuvimas yra kaip signalas, kad kas nors gali sutrikti..

Nu taip jei judesiuku nera,tai aisku kazkas negerai.Bet mano maziukas juda kaip velniukas,net pilvas sokineja biggrin.gif
Man atrodo kad kiekvienas gydytojas vis skirtingai liepia judesiukus skaiciuoti,todel nemanau kad kazkas blogai jei reikia du kartus per diena skaiciuoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2006 01 16, 01:44)
nieko neskaiciavau  schmoll.gif gydytoja sake kad mano mazylis labai jau judrus  ax.gif jis spardydavosi ir spardydavosi, todel ir nereikejo skaiciuoti  tongue.gif

As irgi nieko neskaiciavau,nes pilvelio gyventojas tikras sportininkas buvo wub.gif trumpam nurimdavo ir vel spardytis imdavo 4u.gif
Atsakyti
o man liepe skaiciuot bet kad to laiko vis nera ax.gif tai taip stebejau ir daugmaz surasiau bruksniukas taskiukas doh.gif , na nezinau siaip mano mazius visa diena malas tik rytais ramesnis o diena namie nesedziu taip kad ir prigult nera kada. na nezinau gal gerai gal labai blogai mamyte elgias. o kaip pas jus blush2.gif kiek jusu leliai judesiukiu padaro per puse val?
Atsakyti
Zinok ivairiai mano lelius juda.Per pusvalandi buna kazkur 8-10 judesiuku.Bet dazniausiai jis tycia stengiasi nejudet kai as judesiukus skaiciuot pradedu.Matyt supranta kada as prigulu ir ruosiuos skaiciuot,tai buna ramus,ramus.O kai tik baigiasi skaiciavimo laikas tai taip duodasi pilveli,kad tas net sokineja. biggrin.gif
Atsakyti
nestuke.gif tai va mano ryte dar miega kai mamyte jau pabudus, mažiukas neskuba keltis, o poto mamyte jau lekia su reikaliukais.Dažniausiai aktyvus buna kaip pavalgau arba sėdžiu prie kompiuterio gal kiek susilenkus tai ir spurda kad mažai vietos tikriausiai. g.gif
Atsakyti
o maniskis toks judrus, atrodo kad niekada nepavargsta ir nemiega, gal del to ir judesiu skaiciuot nereikia g.gif
Atsakyti
Va man irgi nebūdavo jokio noro ką nors skaičiuoti, nes leliukas taip maldavosi, kad visas pilvas liuliudavo... o va jau kokia antra diena gal kai labai jau ramiai gyvenam... mums 30 savaičių, tai atrodo pats tas judrumas turėtų būti... verysad.gif unsure.gif o va tik pavieniai labai jau ramūs judesiukai būna... jaučiu palauksiu rytojaus ir skambinsiu daktarkai... unsure.gif labai jau neramu - ar būdavo jums taip mamkos?
Atsakyti
na mums irgi apie 29-31 sav.
Labai jau didelis sportininkas pas mane jis, bet va 28-30 sav, padare echoskopija... ir nuo tos dienos jis labai ramus, ir taip kelias dienas. Labai nerimavau... Buvo kaip tik savaitgalis, tai neskambinau gyd. o va pirmadieni jis vel aktyvus, ir jau savaite vel duodasi biggrin.gif Oi kaip man patinka kai jis labai smarkiai juda, tada zinau, kad jam viskas gerai lotuliukas.gif

Tai gal musu angeliukas issigando echo? Reikes pas gyd. pasidometi...
Atsakyti
QUOTE(Inorute @ 2006 02 05, 16:47)
Va man irgi nebūdavo jokio noro ką nors skaičiuoti, nes leliukas taip maldavosi, kad visas pilvas liuliudavo... o va jau kokia antra diena gal kai labai jau ramiai gyvenam... mums 30 savaičių, tai atrodo pats tas judrumas turėtų būti... verysad.gif  unsure.gif o va tik pavieniai labai jau ramūs judesiukai būna... jaučiu palauksiu rytojaus ir skambinsiu daktarkai... unsure.gif labai jau neramu - ar būdavo jums taip mamkos?

Man irgi buvo..kad dvi dienas lelyte rami pilvely sedejo,o trecia vel sokius pradejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Vargina judesiukų skaičiavimai. Sąžiningai neišeina blush2.gif
Atsakyti
Oj,Mergytes!
O mane tai gydytoja prigasdino.Pasakojo,kad visai neseniai viena nestuke.gif (38sav) dvi dienas nejaute judesiuku,o kai atejo pasitikrinti,tai....labai liudna,bet leliuko jau nebuvo verysad.gif ,pasismauge ant virksteles.Baisu,todel ir turim tuos judesiukus skaiciuot,ir kelt aliarma,jei per diena ne vieno nepajutom.Geriau persidrausti ir nulekti pas gydytoja.
Man asmeniskai tai nelabai gerai sieina,neziurint i tai,kad nestumas ir vaikutis jau antras...Pirmas beveik pries 5 metus gime,tad nelabai pamenu,kaip ten buvo unsure.gif O dabartine lelyte -tinginuke.Labai jau atsargiai spiria mirksiukas.gif
Per diena jauciu kokius 5-7 stiprius smugius,visi kiti labai atsargus.Sakau,kad gal mano nemazas svoris del to kaltas blush2.gif As mamyte is didziuju blush2.gif
Atsakyti