Įkraunama...
Įkraunama...

Lėliuko judesių skaičiavimas ir žymėjimas

QUOTE(Ievius @ 2006 03 16, 21:49)
Per valandą turi būti ne mažiau kaip 10  mirksiukas.gif Bet či jau kai didesnis nėštumas ir maždaug žinai, kada leliukas ilsisi, o kada dūksta, tai va, kai budrus, tai ne mažiau 10 kartų turi pilvelį pabaksnot mirksiukas.gif Šiaip man tai rekomendavo kasdien maždaug tuo pačiu laiku skaičiuot, bet aš porą dienų paskaičiavau, o paskui maždaug užrašydavau blush2.gif Nu tinginė aš bigsmile.gif
Tik jau kai pernešiojusi buvau savaitę, tai kiekvieną dieną vis karts nuo karto pasiklausydavau ar viskas tvarkoj, nors kai "šonkaulius į antrą pusę versdavo", tai ir taip suprasdavau, kad puikiai jaučiasi (ko nepasakytum apie mane) biggrin.gif

Taip,aš žinau,kad didesniam nėštume į valandą turi būti ne mažiau dešimt judesių,bet man kolkas sakė kad per dieną nemažiau būtų.

Turbūt po sekančio vizito pas gyd.jau turėsiu į vaandą skaičiuot. smile.gif O jis pas mane ryte,naktį ir vakare aktyviausias.Nors ir dieną malas baisiai biggrin.gif
Atsakyti
Man dar neliepė skaičiuot judesių, tik iš forumo prisiskaičius bandžiau.., bet ne taip buvau supratus, maniau, kad per dieną dešimt kartų turi sujudėt, t.y. dešimt kartų krutėt, nepriklausomai nuo kiekvieno karto trukmės. dabar jau kitaip skaičiuosiu. biggrin.gif
Atsakyti
O as laukiu ir nesulaukiu kada leliukas prades mane kybinti nestuke.gif Man jau neramu... Greit 4 men, nesu stambi ar stora, todel nuo to manau netureciau veliau pajusti... kada jusu lialkiai sujudo?
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 03 23, 17:21)
O as laukiu ir nesulaukiu kada leliukas prades mane kybinti  nestuke.gif  Man jau neramu... Greit 4 men, nesu stambi ar stora, todel nuo to manau netureciau veliau pajusti... kada jusu lialkiai sujudo?
Tu nurimk,pirmo nėštumo metu mažiuką pajausti gali net 20 ar tik 26 savaitę.Tai normalu.Aš savo lelių plazdant pajaučiau nepilnai 15 savaitę.Tai palyginus labai anksti,kaip pirmas nėštumas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 23, 23:16)
Tu nurimk,pirmo nėštumo metu mažiuką pajausti gali net 20 ar tik 26 savaitę.Tai normalu.Aš savo lelių plazdant pajaučiau nepilnai 15 savaitę.Tai palyginus labai anksti,kaip pirmas nėštumas.  mirksiukas.gif

Na, man rodos, kad 26 savaitę nejausti jau nėra visai normalu, o va iki kokios 22, tai galima ir nepajausti. Aš pajutau, kai buvo 16 savaičių.
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2006 03 24, 10:19)
Na, man rodos, kad 26 savaitę nejausti jau nėra visai normalu, o va iki kokios 22, tai galima ir nepajausti. Aš pajutau, kai buvo 16 savaičių.

Na,nežinau kiek tai normalu,kiek nenormalu,tačiau knygose taip rašoma,o jeigu rašoma,vadinas ne be pagrindo.Ne visų gi jautrumas vienodas
Atsakyti
Kai man buvo nepilnai 16 savaičių aš buvau įsitikinusi, kad jaučiu judesius bet gydytoja pasakė, kad tai neįmanoma blink.gif Po tokio pasakymo nebejaučiau iki 18 sav. Gal tai ir nebuvo judesiai, nes juk pilve vyksta visokie veiksmai, kaip pvz žarnyno peristaltika, gal juos ir jaučiau. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes. O man dabar 28 savaite eina.Judesiukai buna nereguliarus,- viena diena spardosi daugiau, kita buna kieik ramesnis- maziau.Pastebejau kad turi itakos kavos puodelis. Leidziu sau i diena 1 puodeli nestiprios kavos isgerti.Ir man rodos, kad tuomet ne tik as zvalesne bunu, bet ir mazius maziau miega.Ar kuri nors is jusu nepastebejot to?O gal cia tik mano isitikinimas?
Atsakyti
QUOTE(Asta78 @ 2006 03 16, 14:12)
4u.gif Zinai,kiek turejau nesciu draugiu ir pazistamu,teko viena isvada prieiti - kuo vaikelis pilve ramesnis,tuo gimes shustresnis buna ax.gif

g.gif keista..sakoma kad koks paskutinius 2men mamos pilvelyje,toks ir gimes. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas69 @ 2006 03 24, 16:34)
Sveikutes. O man dabar 28 savaite eina.Judesiukai buna nereguliarus,- viena diena spardosi daugiau, kita buna kieik ramesnis- maziau.Pastebejau kad turi itakos kavos puodelis. Leidziu sau i diena 1 puodeli nestiprios kavos isgerti.Ir man rodos, kad tuomet ne tik as zvalesne bunu, bet ir mazius maziau miega.Ar kuri nors is jusu nepastebejot to?O gal cia tik mano isitikinimas?

Gali būti kad taip yra iš tiesų.Pvz.mano mažius super suaktyvėja(nors ir šiaip kiaurą parą ištisai malas biggrin.gif ),kai įsimetu į burną irisiuką.Oi tada šokiai prasideda,kad net pilvą paskausta,tai gal tavo irgi nuo kavos?
Bet kaip keista,kad tau jau 28 savaitė,o judesiukai nereguliarūs...
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 25, 19:26)
Gali būti kad taip yra iš tiesų.Pvz.mano mažius super suaktyvėja(nors ir šiaip kiaurą parą ištisai malas biggrin.gif ),kai įsimetu į burną irisiuką.Oi tada šokiai prasideda,kad net pilvą paskausta,tai gal tavo irgi nuo kavos?
Bet kaip keista,kad tau jau 28 savaitė,o judesiukai nereguliarūs...

Ir man panasiai yra... blink.gif Tik mano nestumas jau 35 su virs savaites...Viena diena laaabai aktyviai juda,o kita diena - ramuma tokia,kad net nejauku darosi.Tokiomis dienomis pasizadu sau varyt pas gine rytoj,o ant rytojaus ir vel aktyvi diena pasirodo... blink.gif Esu visiskai pasimetus... blink.gif blink.gif
O del kavos -nepastebejau,bet reikes atkreipt demesi.
Atsakyti
Dėl šventos ramybės pasiklausk tu gydytojos ar viskas gerai,jei mažiukas taip nereguliariai būdrauja.Man tai buvo neramu,kad jis labai aktyvus ir dažnai vartosi vis ,bijojau,kad virkštelė apsisukt gali,bet šiandien gyd,paklausiau,tai sakė kad tas niekaip neįtakoja.gali apsisukt,o gali ir ne.
Atsakyti