Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 6 tema

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 17, 22:50)
zieminem mikse tai vienam maise vien kailinei ir striukes pukines ax.gif
Papildyta:

nezinau ar s... bent as kai pirkau tai man superinei rubai papuole mirksiukas.gif

tai tau matyt gerai sekasi loterijoje biggrin.gif idomu ka as nusipirksiu g.gif kad ir man pakliutu tu superiniu rubeliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 11 17, 23:52)
tai tau matyt gerai sekasi loterijoje biggrin.gif  idomu ka as nusipirksiu g.gif  kad ir man pakliutu tu superiniu rubeliu bigsmile.gif

kas nerizikuoja tas negere sampano blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 11 17, 21:52)
tai tau matyt gerai sekasi loterijoje biggrin.gif  idomu ka as nusipirksiu g.gif  kad ir man pakliutu tu superiniu rubeliu bigsmile.gif

nezinou kaip jai papole kailinei,nebent kokibe ju nekoke,nes ten kur po 2lt,ta cia je skaito 3 rusis.
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 17, 23:50)
nezinau ar s... bent as kai pirkau tai man superinei rubai papuole mirksiukas.gif

Tai nebesuprantu, tai nerūšiuoti tai tikrai tas originalas už 45 cnt. ??? blink.gif Vakar gi visos rašinėjos kad nerūšiuotų jie nepardavinėja,o už centus tik išrankos būna. Vsio pasimečiau
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 17, 23:56)
Tai nebesuprantu, tai nerūšiuoti tai tikrai tas originalas už 45 cnt. ???  blink.gif Vakar gi visos rašinėjos kad nerūšiuotų jie nepardavinėja,o už centus tik išrankos būna. Vsio pasimečiau

taigi arijukas dirba humanoj jos klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 17, 21:56)
Tai nebesuprantu, tai nerūšiuoti tai tikrai tas originalas už 45 cnt. ???  blink.gif Vakar gi visos rašinėjos kad nerūšiuotų jie nepardavinėja,o už centus tik išrankos būna. Vsio pasimečiau

maziou tikek rasitu. nuvaziok pati paimk ir pamatisi.
Atsakyti
QUOTE(arijukas @ 2009 11 17, 22:55)
nezinou kaip jai papole kailinei,nebent kokibe ju nekoke,nes ten kur po 2lt,ta  cia je skaito 3 rusis.

na idomiai tada.... man tai jauciu ir pasiseks tik treciarusius nusipirkt rubus.... g.gif
Atsakyti
as daugiau nekomentuosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 17, 21:58)
taigi arijukas dirba humanoj jos klauskit mirksiukas.gif

neks nedirba,cia durnam aisku kad ten uz centus perusiotas.
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 17, 23:47)
O ant naujos siuntos nepuola?  unsure.gif
Eina sau  thumbup.gif reikėjo man šiandien su tavim važiuot. Taip kaip supratau niekas šią sav. nevažiuos iš tų kuriom sekas ten apsipirkt  g.gif Gaila,norėjau prisiplakt  ax.gif Teks vienai riedėt  verysad.gif
Tai ji tą š.. pirko. Nesuprantu kur žmonės paskui deda tokius  g.gif

as mazokai pasipildziau.. nepuola... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arijukas @ 2009 11 17, 22:58)
maziou tikek rasitu. nuvaziok pati paimk ir pamatisi.

tai geriausia ir as manau kad paciom nuvaziuot ir tada viska vietoj isiaiskint ir bus matyt kas ten po kelis centus o kas brangiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Visų pirma pamastykit tai,kad Doviliuke kyšį duoda,tada jei jūs duosit tai ir jūs nusipirksit kažką geresnio. Ir be to be pažystamų pagalbos nelabai manau būtų tokia ir sėkminga ta loterija mirksiukas.gif Tad jei neturit nieko nieko,tai nelabai manau,kad kažką gero nusipirksit už tuos centus smile.gif
Atsakyti