Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 6 tema

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 17, 22:30)
jo jo reik pirkt is eudros  rubus mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aha ten pigu ir rūbai visi geri lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinot kaip buna,dar juk ir pačios matot kokia pas jus kliantūra,aš dar tik mėnesį prekiauju,bet jau po truputį matau kokių pas mane prekių reikia. Pas vienus gal užeina kurios nori beveik naujų madingų rūbelių,pas kitas gal ateina senukės kurioms svarbiau yra kaina ir taip toliau,tai jau maždaug ir sprendi iš kur imti tuos rūbus ir kokių reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 17, 23:34)
Žinot kaip buna,dar juk ir pačios matot kokia pas jus kliantūra,aš dar tik mėnesį prekiauju,bet jau po truputį matau kokių pas mane prekių reikia. Pas vienus gal užeina kurios nori beveik naujų madingų rūbelių,pas kitas gal ateina senukės kurioms svarbiau yra kaina ir taip toliau,tai jau maždaug ir sprendi iš kur imti tuos rūbus ir kokių reikia smile.gif

pas mane kai ateina kai kurie zmones tai tik aplekia parduotuve nieko nei neieskoje ir lekia greiciau pro duris.... kaip zaibo kokie trenkti lotuliukas.gif nesuprasi niekaip ko jiems reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Tai apie tokius tai jau net nešneku,pas mane ir tokių žaibu trenktų sočiai lotuliukas.gif
Papildyta:
Gerai mergaitės lėksiu jau miegą daryti,geros prekybos jums rytoj ir žiūrėkit nenukankinkit jūs tos humanos lotuliukas.gif
Atsakyti
reik kokia eudra ar utena kankint pradet g.gif
Atsakyti
Sveikos velu vakara.Nemazai nemieganciu musu biggrin.gif
Del klienturos,tai jau jau ir as pradedu atpazinti klientes kurios ateina,daug kuiciasi,isvercia ir nieko neperka,kurios daug kuiciasi ir si ta perka ir kurios nieko neiskuicia,o daug perka biggrin.gif O baisiausia senuciukes kurios visko iesko,bet nieko neperka nes visko visko turi ir pati gali dar atvesti parduoti!! lotuliukas.gif
Nu bet buvo siandien toooks ydomus atvejas,kada atejo grazus vaikinas,apejo parduotuve,sakau pasiulyti ka?Ne sako,as cia tik paziuret atejau..... Ir likau tokia blink.gif Galvoju"ko paziuret....." g.gif
Nu vyniojuos gulti .Labos nakties,nesapnuokit rubu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 17, 22:46)
Tai apie tokius tai jau net nešneku,pas mane ir tokių žaibu trenktų sočiai lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aha ir tie patis pas mane po to užsuka ieina pro duris ir sako nieko gero ir išeina lotuliukas.gif

QUOTE(ovimama @ 2009 11 17, 22:53)

Del klienturos,tai jau jau ir as pradedu atpazinti klientes kurios ateina,daug kuiciasi,isvercia ir nieko neperka,kurios daug kuiciasi ir si ta perka ir kurios nieko neiskuicia,o daug perka  biggrin.gif O baisiausia senuciukes kurios visko iesko,bet nieko neperka nes visko visko turi ir pati gali dar atvesti parduoti!!  lotuliukas.gif
Nu bet buvo siandien toooks ydomus atvejas,kada atejo grazus vaikinas,apejo parduotuve,sakau pasiulyti ka?Ne sako,as cia tik paziuret atejau..... Ir likau tokia  blink.gif Galvoju"ko paziuret....." g.gif
Nu vyniojuos gulti .Labos nakties,nesapnuokit rubu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tai jau tokios ir pas mus lankosi, o va tas pasakymas tai mane jau igrisi turiu aš tu rubu dar galiu atneš pati parduot doh.gif o kai kurie sugeba priimk mano rubus daug turiu graaaaaažus visi doh.gif sakiau ant duru užkabinsiu ne komisas unsure.gif

i pardavėja pažiūrėt ko dar tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 17, 23:56)
lotuliukas.gif  aha ir tie patis pas mane po to užsuka  ieina pro duris ir sako nieko gero ir išeina  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif  tai jau tokios ir pas mus lankosi, o va tas pasakymas tai mane jau igrisi turiu aš tu rubu dar galiu atneš pati parduot  doh.gif  o kai kurie sugeba priimk mano rubus daug turiu graaaaaažus visi  doh.gif  sakiau ant duru užkabinsiu ne komisas  unsure.gif

i pardavėja  pažiūrėt ko dar  tongue.gif

blush2.gif nu jau...nebeliko i ka ziuret ant pardavejos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 17, 23:56)
lotuliukas.gif  aha ir tie patis pas mane po to užsuka  ieina pro duris ir sako nieko gero ir išeina  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif  tai jau tokios ir pas mus lankosi, o va tas pasakymas tai mane jau igrisi turiu aš tu rubu dar galiu atneš pati parduot  doh.gif  o kai kurie sugeba priimk mano rubus daug turiu graaaaaažus visi  doh.gif  sakiau ant duru užkabinsiu ne komisas  unsure.gif

tai cia gal beveik pas visas tokiu yra klienciu kurios savo rubus siulo atnest biggrin.gif as tai liepiu nest i komisa priduot nes pas mane devetu drabuziu parduotuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 11 17, 22:59)
blush2.gif  nu jau...nebeliko i ka ziuret ant pardavejos.. ax.gif

niu baik jau nenuvertink saves tongue.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2009 11 17, 23:00)
tai cia gal beveik pas visas tokiu yra klienciu kurios savo rubus siulo atnest biggrin.gif  as tai liepiu nest i komisa priduot nes pas mane devetu drabuziu parduotuve biggrin.gif

lotuliukas.gif aš irgi pasiūlau tada kitas klausimas o kur jis yra sakau vilniuj kaune kur tik norit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 18, 01:05)
niu baik jau nenuvertink saves  tongue.gif
lotuliukas.gif  aš irgi pasiūlau tada kitas klausimas o kur jis yra sakau vilniuj kaune kur tik norit  biggrin.gif

kaune kaip grybai dyksta komisai viens sali kito beveik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 18, 00:05)
lotuliukas.gif  aš irgi pasiūlau tada kitas klausimas o kur jis yra sakau vilniuj kaune kur tik norit  biggrin.gif

pas mane kai nedidelis miestas tai nebeklausia kur rast komisa nes ant kiekvieno kampo ju atsidarineja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilite @ 2009 11 18, 00:05)

pas mane kai nedidelis miestas tai nebeklausia kur rast komisa nes ant kiekvieno kampo ju atsidarineja biggrin.gif
Atsakyti