QUOTE(doviliukei @ 2009 11 17, 22:30)
Žinot kaip buna,dar juk ir pačios matot kokia pas jus kliantūra,aš dar tik mėnesį prekiauju,bet jau po truputį matau kokių pas mane prekių reikia. Pas vienus gal užeina kurios nori beveik naujų madingų rūbelių,pas kitas gal ateina senukės kurioms svarbiau yra kaina ir taip toliau,tai jau maždaug ir sprendi iš kur imti tuos rūbus ir kokių reikia
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 17, 23:34)
Žinot kaip buna,dar juk ir pačios matot kokia pas jus kliantūra,aš dar tik mėnesį prekiauju,bet jau po truputį matau kokių pas mane prekių reikia. Pas vienus gal užeina kurios nori beveik naujų madingų rūbelių,pas kitas gal ateina senukės kurioms svarbiau yra kaina ir taip toliau,tai jau maždaug ir sprendi iš kur imti tuos rūbus ir kokių reikia 
pas mane kai ateina kai kurie zmones tai tik aplekia parduotuve nieko nei neieskoje ir lekia greiciau pro duris.... kaip zaibo kokie trenkti
Sveikos velu vakara.Nemazai nemieganciu musu
Del klienturos,tai jau jau ir as pradedu atpazinti klientes kurios ateina,daug kuiciasi,isvercia ir nieko neperka,kurios daug kuiciasi ir si ta perka ir kurios nieko neiskuicia,o daug perka
O baisiausia senuciukes kurios visko iesko,bet nieko neperka nes visko visko turi ir pati gali dar atvesti parduoti!!
Nu bet buvo siandien toooks ydomus atvejas,kada atejo grazus vaikinas,apejo parduotuve,sakau pasiulyti ka?Ne sako,as cia tik paziuret atejau..... Ir likau tokia
Galvoju"ko paziuret....."
Nu vyniojuos gulti .Labos nakties,nesapnuokit rubu
Del klienturos,tai jau jau ir as pradedu atpazinti klientes kurios ateina,daug kuiciasi,isvercia ir nieko neperka,kurios daug kuiciasi ir si ta perka ir kurios nieko neiskuicia,o daug perka
Nu bet buvo siandien toooks ydomus atvejas,kada atejo grazus vaikinas,apejo parduotuve,sakau pasiulyti ka?Ne sako,as cia tik paziuret atejau..... Ir likau tokia
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 17, 22:46)
QUOTE(ovimama @ 2009 11 17, 22:53)
i pardavėja pažiūrėt ko dar
QUOTE(vilite @ 2009 11 17, 23:56)
i pardavėja pažiūrėt ko dar
QUOTE(vilite @ 2009 11 17, 23:56)
tai cia gal beveik pas visas tokiu yra klienciu kurios savo rubus siulo atnest
QUOTE(ovimama @ 2009 11 17, 22:59)
niu baik jau nenuvertink saves
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 11 17, 23:00)
tai cia gal beveik pas visas tokiu yra klienciu kurios savo rubus siulo atnest
as tai liepiu nest i komisa priduot nes pas mane devetu drabuziu parduotuve 
QUOTE(vilite @ 2009 11 18, 01:05)
niu baik jau nenuvertink saves
aš irgi pasiūlau tada kitas klausimas o kur jis yra sakau vilniuj kaune kur tik norit 
kaune kaip grybai dyksta komisai viens sali kito beveik
QUOTE(vilite @ 2009 11 18, 00:05)
pas mane kai nedidelis miestas tai nebeklausia kur rast komisa nes ant kiekvieno kampo ju atsidarineja
Papildyta:
QUOTE(vilite @ 2009 11 18, 00:05)
pas mane kai nedidelis miestas tai nebeklausia kur rast komisa nes ant kiekvieno kampo ju atsidarineja