Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 6 tema

QUOTE(ecka @ 2009 11 20, 13:34)
čia mums reikia mokintis taip prekiauti flirt.gif

bet koks va susidomejimas situo skelbimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane irgi 50% nuolaia bet buvo dar tik 2 zmogiukai uzeje verysad.gif ir nieko nepirko doh.gif
nu dajot viena motera pardavinėdama batus 
cituoju(čia vietoje anekdoto):
JIGSAW bateliai, odiniai, odiniu padu. Mokejau gal virs 80 LT, noreciau nors 250 Lt, nes uzsideti tik viena karteli nepilna.

o cia tai prekybininke thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 11 20, 12:39)
Pas mane irgi 50% nuolaia bet buvo dar tik 2 zmogiukai uzeje verysad.gif ir nieko nepirko doh.gif

paguosiu, vyras sakė dar nė vieno nebuvo žmogeliuko (dirbame nuo 11 val)

Atsakyti
biggrin.gif pas mane 1 dirbu nuo 8 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 20, 13:42)
paguosiu, vyras sakė dar nė vieno nebuvo žmogeliuko (dirbame nuo 11 val)

as nuo 10val sedziu ir galvoju gal be reikalo kasa isijungiau doh.gif buciau namo ramia sazine isejus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 20, 13:46)
biggrin.gif pas mane 1 dirbu nuo 8 lotuliukas.gif

o cia tai irgi gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 11 20, 12:49)
as nuo 10val sedziu ir galvoju gal be reikalo kasa isijungiau doh.gif buciau namo ramia sazine isejus ax.gif
Papildyta:

o cia tai irgi gerai drinks_cheers.gif

koks namo blink.gif Panos, prašom rimčiau žiūrėti į darbą ir į klientus, o gal tas vienas vienintelis padarys savaitės apyvartą, niekada negali žinoti rolleyes.gif
Pas mumis buvo čieli 2, bet abu ne į tą kontorą lotuliukas.gif (t.y. ne į dėvėtus cool.gif ) Neprarandame optimizmo cool.gif

Aš po pietų valgio, bet pietūs nesibaigė dar, gal griūt ant sopkelos kokį posmą pasnausti g.gif Vistiek darbe viena kaip pirštas sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 20 lapkričio 2009 - 12:14
ziuriu, gerai sekasi tam komisui, kur atsidare vilniuj.... http://www.komisshop...galerija-44/lt/
be reikalo as nebedarysiu komiso... g.gif bet kad man kitaip nesigauna....kai viena dirbu verysad.gif
cry.gif
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 11 19, 22:38)
Na visaip būna kaimeliuose  mirksiukas.gif . Vienur kas pirmesnis tas gudresnis, kitur nerašytos taisyklės kad vat būtent toj geriausioj vietoj užimta ir visai nesvarbu kad tu atvažiuoji prekiaut 8,30, o ji 9,30, vistiek vieta turi būti laisva, kartais dar tenka kai kurias ponias praleisti su mašina arčiau privažiuot  doh.gif . Oi mane tai nervina  mad.gif  Nesu aš konfliktiška asmenybė, bet... teko ir pasikolioti. O kartą su nuotaika atlėkiau į tokį miestelį pirmą kartą ir klausiu: nu tai kur galiu krautis savo stalus? Ten dvi moterėlės į mane kai pažiūrėjo ir juoktis pradėjo, sako tu čia pirmoji, kuri paklausei  lotuliukas.gif Mano nuomone geriau draugiškai, ypač kai pirmą kartą važiuoji.  thumbup.gif
Ui kad prirašiau  ax.gif
Papildyta:

Aš irgi tikėjausi paimt ką nors kitą savaitę, nu bet kad šią orų visai nebuvo tai nieko nepaprekiavau, dar liko 3 dienos, tikiuosi jos bus geros ax.gif  Tavo pusėj lyja dabar? Žadu ryt į tą pusę lėkt  blush2.gif

aciu erikute ir astaja uzatsakymus ax.gif labai malonu is jusu puses drinks_cheers.gif
Papildyta:
OVIMAMA, KUR JUS VAZIUOSITE RUBELIU IR KADA PLANUOJATE, NES AS IR KITOJ SAVAITEJ NORECIAU JAU PIRKTIS ????JEI KA AS VEL BANDYCIAU SVEICARISKUOSE RUBUOSE PIRMA LABAI GERA BUVO MAZAI ISMECIAU:)
ERIKUTE O TU BE PATENTO DIRBI?NERA BAIMES:)
Atsakyti
Laba rytuka. Sveikinu visas biznierkas, saunuoles, kad judat-krutat. As pati dabar ties apsisprendimo riba, pradet prekiaut ar ne. Mes is Silutes rajono ir svarstom galimybe po kaimelius veziot g.gif skaityneju cia, tik pagrinde visos is didziuju miestu, gal esate kas ir is Silutes raj? Butu malonu pabendraut, kas kaip is kur biggrin.gif Tikiuosi malonaus bendravimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2009 11 20, 14:14)
Laba rytuka. Sveikinu visas biznierkas, saunuoles, kad judat-krutat. As pati dabar ties apsisprendimo riba, pradet prekiaut ar ne. Mes is Silutes rajono ir svarstom galimybe po kaimelius veziot  g.gif  skaityneju cia, tik pagrinde visos is didziuju miestu, gal esate kas ir is Silutes raj? Butu malonu pabendraut, kas kaip is kur  biggrin.gif  Tikiuosi malonaus bendravimo  4u.gif

o ko taip ilgai miegi?

Sveika bigsmile.gif 4u.gif Kol kas, regis, nėra iš to rajono nei vienos biznierkos g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2009 11 20, 13:14)
Laba rytuka. Sveikinu visas biznierkas, saunuoles, kad judat-krutat. As pati dabar ties apsisprendimo riba, pradet prekiaut ar ne. Mes is Silutes rajono ir svarstom galimybe po kaimelius veziot  g.gif  skaityneju cia, tik pagrinde visos is didziuju miestu, gal esate kas ir is Silutes raj? Butu malonu pabendraut, kas kaip is kur  biggrin.gif  Tikiuosi malonaus bendravimo  4u.gif

O JUS VIJOLETA GAUNATE MOTINYSTES PASALPA, DOMEJOTES KAIP SU VERSLO LIUDIJIMU NEATIMS?AS JAU DOMEJAUSI SAKO NEEEE schmoll.gif BET SU INDIVIDUALIA VEIKLA TAIP blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 20, 14:26)
o ko taip ilgai miegi?
Sveika  bigsmile.gif 4u.gif  Kol kas, regis, nėra iš to rajono nei vienos biznierkos  g.gif

lotuliukas.gif ecka...stacioke tuuuuuuuu lotuliukas.gif
Atsakyti