Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 6 tema

QUOTE(neramilgedaa @ 2009 11 20, 14:25)
neeeeeeeeeeee schmoll.gif  tikrai neatima as siandien buvau ir domejausi tikrai ax.gif gali ir pati pasidometi ir dar sodrai nereikia moketi mokesciu vat  ax.gif  asir labai nustebaiu kad pinigu neatima na pasalpos bet ir neatima is tikro gali pasukti 1882 ir ten viska papasakos cia del verslo liudijimo  bigsmile.gif as ant saves imsiu patenta ir vyra irasysiu kaip kolega drinks_cheers.gif

o jei metu gale deklaruosi pajamas, tai isminuosuos tada, ir gausi damoket. visas pajamas , kurias busi uzdirbusi gausi sugrazinti sodrai, ar ne taip???? g.gif g.gif
Atsakyti
kaip tai su manim niekas nenori b verysad.gif endrauti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 20, 16:49)
kaip tai su manim niekas nenori b verysad.gif endrauti... verysad.gif

kaip nenori bigsmile.gif nori nori drinks_cheers.gif
Papildyta:
man stogas vaziuoja galvoju gal vaziuot zieminius batus geriau nusipirkt g.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif JIESSS man pavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 11 20, 16:52)
kaip nenori  bigsmile.gif nori nori drinks_cheers.gif
Papildyta:
man stogas vaziuoja galvoju gal vaziuot zieminius batus geriau nusipirkt g.gif

as ana sestadieni taip ir padariau lotuliukas.gif zmoniu nebuvo, su nuliu sedejau ir uzsidarius parduotuve tiesiu taikymu i turgu batu pirkt biggrin.gif
Atsakyti
vyras juokias sake sedek sedek ir kai jau uzdirbsi batams tada gali varyt i visas keturias puses lotuliukas.gif tai jauciu jei jo paklausyt galiu naktine prekyba padaryt gal iki rytojaus turgaus susirinkciau batams doh.gif lotuliukas.gif o paskui galesim ir palaistyt kad geriau nesiotus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 11 20, 16:56)
vyras juokias sake sedek sedek ir kai jau uzdirbsi batams tada gali varyt i visas keturias puses lotuliukas.gif tai jauciu jei jo paklausyt galiu naktine prekyba padaryt gal iki rytojaus turgaus susirinkciau batams doh.gif  lotuliukas.gif o paskui galesim ir palaistyt kad geriau nesiotus drinks_cheers.gif

gerai, kad mano vyras taip nepasake lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 11 20, 15:56)
vyras juokias sake sedek sedek ir kai jau uzdirbsi batams tada gali varyt i visas keturias puses lotuliukas.gif tai jauciu jei jo paklausyt galiu naktine prekyba padaryt gal iki rytojaus turgaus susirinkciau batams doh.gif  lotuliukas.gif o paskui galesim ir palaistyt kad geriau nesiotus drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif ECKOS vyr; teisus vyriukas, juk dar ne žiema, kam tau žieminiai batai biggrin.gif
Atsakyti
visus vyrus neupratingus gun_bandana.gif kazi kam moteriai batai kai nuotaikos nera blush2.gif negana to kad apyvartos nera tai bent jau nuotaika bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 11 20, 17:07)
visus vyrus neupratingus gun_bandana.gif kazi kam moteriai batai kai nuotaikos nera blush2.gif negana to kad apyvartos nera tai bent jau nuotaika bus thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
niu verslininkes, ziuriu kad peikia- giria humana visos biggrin.gif biggrin.gif
gal kas galit i az parsyt kur ja rast? pvz klp kur ja butu galim rast? biggrin.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 11 20, 16:07)

g.gif O tai ka jums tik batai gali pakelti nuotaiką g.gif ...........Manau kad galima ir kitaip unsure.gif
Atsakyti