Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 6 tema

QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 21, 14:28)
Kol kas- baranka (O)

kada gi bus koks skaičius priekyje barankos doh.gif Pakabink reklamą, gal koks užblūdys eidamas pro šal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 21, 15:50)
kada gi bus koks skaičius priekyje barankos doh.gif  Pakabink reklamą, gal koks užblūdys eidamas pro šal mirksiukas.gif

mirksiukas.gif šiaip tai skaičius yr, tik ne už rubelius...
Atsakyti
niekas nerašo, gal prekyba šiaip sau buvo, nuotaika ne ta unsure.gif
Atsakyti
4u.gif labu dienu as siand. nedirbau visai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 21, 17:27)
4u.gif labu dienu as siand. nedirbau visai mirksiukas.gif

tai irgi su baronka bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 21, 18:53)
tai irgi su baronka bigsmile.gif  lotuliukas.gif

g.gif
Atsakyti
Nu va,neseniai grįžau,16 val tik užsidariau,teko užsibūt,nes žmonės vis ėjo. Dienelė va tokia thumbup.gif Dar neturėjau tokio šeštadienio thumbup.gif Nusikalus kaip šuva jaučiuos po tokios įtemptos savaitės karsta.gif
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 21, 15:12)
doh.gif nu jo, viena į š....ą buvo kažkur įlipus, tai pritanojo -  patikėk, einu plauti grindų, ir dar nieko nepirko schmoll.gif

Man vakar tas pats bajeris nutiko. ***** plaunu plaunu,o smirda nors tu ką. Pirkėja viena sako nu jau nebesmirda užteks,o aš dar kelis kartus po to brūžinau,blyn visos grindys ir dar kilimėlis matavimosi kabinoj šūdini buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neramilgedaa @ 2009 11 20, 13:58)
aciu erikute ir astaja uzatsakymus ax.gif labai malonu is jusu puses drinks_cheers.gif
Papildyta:
OVIMAMA, KUR JUS VAZIUOSITE RUBELIU IR KADA PLANUOJATE, NES AS IR KITOJ SAVAITEJ NORECIAU JAU PIRKTIS ????JEI KA AS VEL BANDYCIAU SVEICARISKUOSE RUBUOSE PIRMA LABAI GERA BUVO MAZAI ISMECIAU:)
ERIKUTE O TU BE PATENTO DIRBI?NERA BAIMES:)

Visada prašom 4u.gif
Dirbau be patento,ir baimė didelė buvo.Bet kitos irgi be patento po kaimus važinėjo.Nuo kitos savaitės jau imsiuos,man dienai tik 50 cnt tekainuos,bet už sveikatos draudimą reiks 72 lt paklot smile.gif (turiu 2 gr invalidumą blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 21, 18:03)

tigis baranka, t.y. 0 biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 21, 18:03)
Nu va,neseniai grįžau,16 val tik užsidariau,teko užsibūt,nes žmonės vis ėjo. Dienelė va tokia  thumbup.gif Dar neturėjau tokio šeštadienio  thumbup.gif  Nusikalus kaip šuva jaučiuos po tokios įtemptos savaitės karsta.gif

Man vakar tas pats bajeris nutiko. ***** plaunu plaunu,o smirda nors tu ką. Pirkėja viena sako nu jau nebesmirda užteks,o aš dar kelis kartus po to brūžinau,blyn visos grindys ir dar kilimėlis matavimosi kabinoj šūdini buvo  doh.gif

šaunuolė, taip ir "laikyk" thumbup.gif
na ir braido tie žmonės doh.gif

QUOTE(Erikutė @ 2009 11 21, 18:05)
Visada prašom 4u.gif
Dirbau be patento,ir baimė didelė buvo.Bet kitos irgi be patento po kaimus važinėjo.Nuo kitos savaitės jau imsiuos,man dienai tik 50 cnt tekainuos,bet už sveikatos draudimą reiks 72 lt paklot smile.gif (turiu 2 gr invalidumą blush2.gif )

drąsuolė lotuliukas.gif Šiaip geriau išsiimk, dažni patikrinimai paskutiniu metu, girdėjau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 21, 19:38)
tigis baranka, t.y. 0  biggrin.gif

supratau ,bet siand. jau poilsio norejau ,pakeliau galva o ji atgal ant pagalves nukrito ti supratau kad reik nedirbt siand. g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 21, 18:41)
supratau ,bet siand. jau poilsio norejau ,pakeliau galva o ji atgal ant pagalves nukrito ti supratau kad reik nedirbt siand. g.gif

taip taip, nuvarytus arklius nušauna drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 21, 19:42)
taip taip, nuvarytus arklius nušauna drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti