Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 6 tema

QUOTE(astaja @ 2009 11 21, 19:27)
Labukas  hi.gif
Tai žinok ir man prekyba nelabai šiandien  g.gif  prekių lyg ir turiu dar bet asortimentą atnaujint reikia nes jau į tuos pačius kaimus kai važiuoji jie mato kad prekės tos pačios, arba reik lėkt kur dar nebuvus doh.gif. Šiandien Dituvoj vėl tie bahūriukai pralėkė kur sakiau nauji atsidarė prie bazių. Kas keista: supakuota po 25 kg pas juos, nu nežinau vistiek orginalo neapsimoka tik 25 pirkt . Dar vieni Šveicariškų rūšiuotų siulė po 10 lt/kg. Ai tiesa sakė baltijos prospekte kur yra dėvėti buvo treč. fūra su Airiškais, kelios ėmė, tai patenkintos labai thumbup.gif

Labukas 4u.gif
Skambinau aš ten,kur nauji atsidarė.Kaip tik pirmadienį pas juos fura buvo.
O Baltijos pr.,berods pas kažkokį Arnoldą,viena moterėlė pastoviai ima.Sakė gan neblogos ten prekės...
Pati pirmadienį galvoju prekių imt.Tik nesumastau iš kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2009 11 21, 19:33)
Labukas 4u.gif
Skambinau aš ten,kur nauji atsidarė.Kaip tik pirmadienį pas juos fura buvo.
O Baltijos pr.,berods pas kažkokį Arnoldą,viena moterėlė pastoviai ima.Sakė gan neblogos ten prekės...
Pati pirmadienį galvoju prekių imt.Tik nesumastau iš kur g.gif

Aha, apie tą patį Arnoldą šnekam biggrin.gif . Aš jau irgi ne pirmą kartą girdžiu kad ten neblogi. Reikia susimastyti gal g.gif
Papildyta:
QUOTE(ecka @ 2009 11 21, 19:29)
kaip supratau iš ankstesnių pasisakymų, airiškos prekytės būna geresnės nei angliškos?

Aš irgi taip suprantu dabar jau, bet kažkodėl visada imdavau Angliškus blink.gif . Pasitaisyt reikės.
Beje rankinuką ir aš turiu superinį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Kažkada Humanoj už 3 lt nupirkau bet kas matė tai sakė nu jooo. Tai va gal į Klaipėdą? biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
mano ataskaita 0 lt doh.gif taip ir maniau, kad geriau neit siandien i darba..... nervuoja verysad.gif pirmadieni darysiu nuolaida....
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 21, 19:41)
labas vakaras 4u.gif
mano ataskaita 0 lt doh.gif  taip ir maniau, kad geriau neit siandien i darba..... nervuoja verysad.gif  pirmadieni darysiu nuolaida....

biggrin.gif pas mus 6lt
Atsakyti
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 21, 20:42)
biggrin.gif pas mus 6lt

nu va, laimit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 21, 19:43)

g.gif iki 22val gal dar priprekiausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 21, 20:43)

blink.gif Nu čia dabar,čia aš laimėtoja šiandienos,kaip ir vakar dienos didis.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 21, 19:47)
blink.gif Nu čia dabar,čia aš laimėtoja šiandienos,kaip ir vakar dienos  didis.gif  lotuliukas.gif

kažkas čia ne taip g.gif , niekaip tavęs nagalim pavyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 21, 20:47)
g.gif iki 22val gal dar priprekiausiu lotuliukas.gif

o tai ka, visad ir dirbat iki 22val? blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 21, 20:47)
blink.gif Nu čia dabar,čia aš laimėtoja šiandienos,kaip ir vakar dienos  didis.gif  lotuliukas.gif

neturejau omeny visos sios dienos laimetojo, as tik kad pries mane laimi ax.gif PERSIPRASAU bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 21, 19:51)
o tai ka, visad ir dirbat iki 22val? blink.gif  blink.gif  blink.gif

smile.gif 7 dienas per sav nuo 11-22 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 21, 20:55)
smile.gif 7 dienas per sav nuo 11-22 doh.gif

darboholikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 21, 20:56)
darboholikai doh.gif

drinks_cheers.gif