Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 6 tema

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 17, 23:09)
kaune kaip grybai dyksta komisai viens sali kito beveik doh.gif

blink.gif rimtai, bet ar apsimoka g.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2009 11 17, 23:15)
pas mane kai nedidelis miestas tai nebeklausia kur rast komisa nes ant kiekvieno kampo ju atsidarineja biggrin.gif

lotuliukas.gif tai pas mane irgi nedidelis bet komiso nei vieno nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 18, 01:16)
blink.gif  rimtai, bet ar apsimoka  g.gif
lotuliukas.gif  tai pas mane irgi nedidelis bet komiso nei vieno nėra  schmoll.gif

neaisku nes jau prie mano namu net 3 atsidare komisai doh.gif
Atsakyti
laba ryteli. kurem rajone kaune yra komisas gal sanciose yra,gal kuri zinat
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 18, 00:19)
neaisku nes jau prie mano namu net 3 atsidare komisai doh.gif

kur cia taip trys komisai atsidare? g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Panevėžyje irgi pradėjo dygti komisai, bet man regis, jie pasiteisindavo deficito laikais, o šiuo metu ,tai net nzn g.gif Juk gerų prekių galima ir pas mus rasti lotuliukas.gif (tiek vilkėtų, tiek naujų)
Atsakyti
Labas rytas,
kas galėtų vaizdžiai papasakot kaip iki Humanos nuvažiuot? Atsiverčiau Vilniaus žemėlapį tai ten net nėra Kirtimų gatvės,per mažas matyt,netilpo doh.gif Reik gal ryt nulėkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 18, 09:55)
Labas rytas,
kas galėtų vaizdžiai papasakot kaip iki Humanos nuvažiuot? Atsiverčiau Vilniaus žemėlapį tai ten net nėra Kirtimų gatvės,per mažas matyt,netilpo  doh.gif Reik gal ryt nulėkt  g.gif

merginos sakė sunku rasti, bet mano vyras tą tik patvirtino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 18, 08:59)
merginos sakė sunku rasti, bet mano vyras tą tik patvirtino unsure.gif

tai zemelapi parodita kirtimai ir kirtimu gatve, lb sunku nupasakoti lengveu su navigacije butu rasti jei kas je turi
Atsakyti
labas rytas,labai klaidus ten kelias..uz gariunu vaziuoji tiesiai vos ne miskais.. biggrin.gif navigacine ir ta paklaidino,jei vienos vaziuosit tikrai sunkoka bus rast.
Papildyta:
QUOTE(arijukas @ 2009 11 18, 10:01)
tai zemelapi parodita kirtimai ir kirtimu gatve, lb sunku nupasakoti lengveu su navigacije butu rasti jei kas je turi

biggrin.gif kai kas turim..ale ir ji nenuvede iki vietos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arijukas @ 2009 11 18, 11:01)

Tame ir bėda,kad neturiu nei navigacijos nei normalaus žemėlapio doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
As kaskaip atsispausdinau zemelapi gabalais, patraukiu zemyn -atsispausdinu, patraukiu-atsispausdinu biggrin.gif Suklijavau ir idaviau vyrui, bet jis sake, kad ten arciau nei as jam suklijavau lotuliukas.gif Sake biski paklaidziojio , bet rado.
Matau gerai sekasi , kad vel visos vaziuojat atsinaujint, as taip norejau koki penktadieni islekti, bet kad prekyba š.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 11 18, 10:13)
Labas rytas  4u.gif 
As kaskaip atsispausdinau zemelapi gabalais, patraukiu zemyn -atsispausdinu, patraukiu-atsispausdinu  biggrin.gif  Suklijavau ir idaviau vyrui, bet jis sake, kad ten arciau nei as jam suklijavau  lotuliukas.gif  Sake biski paklaidziojio , bet rado.
Matau gerai sekasi , kad vel visos vaziuojat atsinaujint, as taip norejau koki penktadieni islekti, bet kad prekyba š.... verysad.gif

daryk nuolaidas,paleisk po 3 lt.pamatysi kaip prasitustinsi smile.gif
Atsakyti