nu mergina mano jau startavo i darzeli, tad jei norit ir galit - galim pirmadieni nuvaziuot

Labas,grazuole!
tai dabar pasakyk-ar buvot pas lelius ir tu man nieko nesakei?!
Kriiste,ar buvot?as cia visa reikaluos prapuolus,buvau rami,kad duosi zinia.
staigiai man parasai ko prasiau...
tai dabar pasakyk-ar buvot pas lelius ir tu man nieko nesakei?!
Kriiste,ar buvot?as cia visa reikaluos prapuolus,buvau rami,kad duosi zinia.
staigiai man parasai ko prasiau...

...as jau "kaupiuosi"ir tikrai neuzilgo aplankysiu "savo"maziukus!labai pasiilgau vaikiuku,nezinau ka darysiu su savo lelytemis...bet pati tai tikrai vaziuosiu.reikia kokiu dovanikiu sukaupti ir i kelione!

tu ,Kriiste,nepergyvenk,tvarkykis savo tikrai svarbius reikaliukus,dabar orai atsilo,tai tiesiog norisi kur nors islekti.tolokai aisku vaziuoti,nes jei nori pabuti bent 2 -3 valandas,tai reikia ankstokai keltis,bet rytai dabar sviesus,tai atvaziuosim...

QUOTE(sri lanka @ 2010 05 02, 09:32)
.nezinau ka darysiu su savo lelytemis...bet pati tai tikrai vaziuosiu.reikia kokiu dovanikiu sukaupti ir i kelione!

nebijos grįžti kur jau buvę? manoji buvo savo "grupėje", kai reikėjo dokumentų į darželį. Savaitę po to vaikščiojo kaip permušta

QUOTE(sri lanka @ 2010 05 02, 10:32)
...as jau "kaupiuosi"ir tikrai neuzilgo aplankysiu "savo"maziukus!labai pasiilgau vaikiuku,nezinau ka darysiu su savo lelytemis...bet pati tai tikrai vaziuosiu.reikia kokiu dovanikiu sukaupti ir i kelione!
tu ,Kriiste,nepergyvenk,tvarkykis savo tikrai svarbius reikaliukus,dabar orai atsilo,tai tiesiog norisi kur nors islekti.tolokai aisku vaziuoti,nes jei nori pabuti bent 2 -3 valandas,tai reikia ankstokai keltis,bet rytai dabar sviesus,tai atvaziuosim...

gal prisiduok kada tiksliau vaziuosi - prisijungciau - idomu butu susitikt

QUOTE(Karusia @ 2010 05 02, 11:01)
nebijos grįžti kur jau buvę? manoji buvo savo "grupėje", kai reikėjo dokumentų į darželį. Savaitę po to vaikščiojo kaip permušta 

cia nuo vaiku gal priklauso - yra tokiu kuriuos savaitgaliams pasiima i seimas - tai pirmadieni ir penktadieni tokie pasikele vaiksto - susikalbet neina

QUOTE(Kriiste @ 2010 05 02, 10:16)
gal prisiduok kada tiksliau vaziuosi - prisijungciau - idomu butu susitikt
cia nuo vaiku gal priklauso - yra tokiu kuriuos savaitgaliams pasiima i seimas - tai pirmadieni ir penktadieni tokie pasikele vaiksto - susikalbet neina

čia apie tuos, kurie jau gyvena namuose pastoviai. bijo, kad grąžins gal?
o tai, kad tie, kurie "imami į namus" turi aukštesnį statusą - taip, žinoma. Jie gi atsiveža lauktuvių, vadinasi, apsimoka su ju juo draugauti. Auklėtojos sakė tą patį apie mano mergaitę - pasidarė išdidi "aš turiu mamą", prieš tai du metus niekas nelankė.
QUOTE(Karusia @ 2010 05 02, 11:28)
čia apie tuos, kurie jau gyvena namuose pastoviai. bijo, kad grąžins gal?
o tai, kad tie, kurie "imami į namus" turi aukštesnį statusą - taip, žinoma. Jie gi atsiveža lauktuvių, vadinasi, apsimoka su ju juo draugauti. Auklėtojos sakė tą patį apie mano mergaitę - pasidarė išdidi "aš turiu mamą", prieš tai du metus niekas nelankė.
nu gal visaip gali but - jei vaias pries vaziuojant nuteikiamas kad vaziuoja aplankyt - tai jam smagu pazet kaip kiti gyvena, nors kitam ir trauma gali but - prisiminimai ir visa kita
QUOTE(Karusia @ 2010 05 02, 00:01)

del sito ar ir pati labai abejoju,tikrai labai.kazkaip viskas "stojasi"i vezes net vemimu sumazejo,aisku yra tie dauguma pozymiu"kaip kygose raso".dabar dar skaiste "prisimine"kad ja grupeje musdavo aukletojos,kai ji nemiegodavo.kai atvaziavo,tai kaip tik pasakojo,kad ji niekada negavus musti,tik mejai duodavo i kailiuka,kai nemiegodavo...tikiu,nes gal del to pradzioje vos pasakius kad eisim miegoti meja puldavo i asaras.dabar skaiste "juodina"grupe.meja manau jau nelabai ir prisimena,nes jei ko paklausiu,tai kaip vistuke tik issizioja

...bet jau keliauti joms taip patinka,kad kiekviena vakara vos paemus is darzo vyksta teroras:kur siandien vaziuosim?
dar svarstau visus uz ir pries...bet pas lelius tai tikrai labai noriu!
ka tik susede visi vakarieniavom ir skaiste bevalgydama liudnai pasake:labai noriu aplankyti kamile/sese/jei ten labai vienai liudna.
apkalbejom viska,dar karta"issiaiskinom" kad jos cia gyvens visa laika...ir pazadejom kad artimiausiu metu vaziuosim pas sese,pakalbejom ir apie draugu grupe/cia "kulverstukai"/,bet ju mes "maziau pasilgom",tai vaziuosim veliau.
tai va,merginos,atsakymas aiskus-dabar vaziuojam i pasvali!
apkalbejom viska,dar karta"issiaiskinom" kad jos cia gyvens visa laika...ir pazadejom kad artimiausiu metu vaziuosim pas sese,pakalbejom ir apie draugu grupe/cia "kulverstukai"/,bet ju mes "maziau pasilgom",tai vaziuosim veliau.
tai va,merginos,atsakymas aiskus-dabar vaziuojam i pasvali!
sveiki.. pamaniau, kad gal galėtume vaikučiams kuo nors vėl padėsti.. padaryt ką nors gero.. baigėsi mokslai, laiko atsirado.. noriu prisidėt..
kitaip tariant inicijuot:)

puikus norai!..gal vel atsiras bendraminciu?!

QUOTE(sri lanka @ 2010 05 10, 19:58)
kažin ko čia tuos mažylius pradžiugint.