Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams III

QUOTE(Mijux @ 2010 01 07, 16:12)
tai po galais,ot sutapimas,kad juos kviete ta diena,kai buvom butent mes ax.gif

Mijux, juk ne as organizavau visa sita reikala doh.gif
gal baigiam visa sita nesamone, Nej@ nera, nieko nesako, nors viska organizavo ji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 07 sausio 2010 - 15:18
gerai merginos - baigiam visos nervuotis, viena kita kaltint - juk pradzia kilni buvo - pabaiga nzn kodel ne kokia isejo. Nereik drabstytis cia kazkuo - nes kaip supratau nieks nieko konkretaus nezino, nei kas, nei kur, nei kada buvo unsure.gif

Vaikai aplankyti, pasveikinti, laimingi ir patenkinti wub.gif kuo daugiau - tuo jiems geriau - juk taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Kriiste, pasakyk kur is mano bent vieno posto yra nors vienas kaltininimas ar uzsipuolimas g.gif ne as organizavau, ne as ir pykstu, yra kaip yra, ir nieko nepakeisi mirksiukas.gif
kaip ir sakai, vaikai aplankyti ir nesvarbu visos kartu ar po viena, kiekviena diena ar per viena diena mirksiukas.gif

galim juk ir po viena eiti ir nesti ka turim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 01 07, 15:58)
Kriiste, pasakyk kur is mano bent vieno posto yra nors vienas kaltininimas ar uzsipuolimas  g.gif  ne as organizavau, ne as ir pykstu, yra kaip yra, ir nieko nepakeisi  mirksiukas.gif
kaip ir sakai, vaikai aplankyti ir nesvarbu visos kartu ar po viena, kiekviena diena ar per viena diena  mirksiukas.gif

galim juk ir po viena eiti ir nesti ka turim  mirksiukas.gif

friends.gif ok, baigiam mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos
matau diskusija uzvire ir baigesi, tai labai gerai. nesipykim, ne tam cia esam.

del viso sio reikalo, as pakartojau tik tai ka man sake ir tiek. kas kaip kur buvo as nezinau. kad aplanket vaikucius valio, jiems reikia daugiau demesio.
del ziniasklaidos aplamai, taip supratau kad mano kviesti zurnalistai tai mazdaug kad as galeciau cia pasirodyti ir mazdaug demesio man cia reikia. na tikriausiai esu per naivi, nes norejau parodyti kad ne tik organizacijos, Nuomeda ar didesnes ten akcijos kazka daro,ka ir mes paprasti mirtingieji galim daug padaryti. bet neesme, si tema uzdaroma. aciu visiems kas lanke, lanko ar/ir dar lankys tuos mazuosius stebuklus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
nesupratau prasysi moderatoriu uzrrakint tema? ax.gif
Atsakyti
ne kodel tureciau g.gif juk cia ne mano tema, o mazu vaikuciu. gal atsiras kas dar nores ka suarganizuoti. temos tikrai nerakinsiu, butu kvaila
Atsakyti
Ar jūs vėl lankėte A.Bandzos kūdikių namus?
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 01 08, 02:52)
Ar jūs vėl lankėte A.Bandzos kūdikių namus?

Taip, šaunuolės panevėžietės lanko Panevėžio A.Bandzos kūdikių ir vaikų globos namus wub.gif http://vaikunamai_lt/

mano nuomone, tikrai nereikėtų uždaryti šios temos- tema, skirta šiems vaikų namams, forume yra viena.
Manau, tikrai atsiras daugiau norinčių lankyti vaikučius. Nesvarbu kas ir kokiu pavadinimu organizuoja akcijas- juk tikslas vienas- pradžiuginti, aplankyti, skirti dėmesio ir šilumos pamestinukams bigsmile.gif
Reikia paminti asmenines ambicijas - juk drauge daugiau galima nuveikti vaikučių labui.
Nepalikit tų vaikų, lankykit ir organizuokit jiems šventes !

Atsakyti
Mergaitės, aš čia truputi ne į temą...

Vienai mamai iš Panevėžio rajono ir jos 5 vaikiukams labai reikalinga Jūsų pagalba...Jie neturi batų, kojinių, apatinio trikotažo, pirštinių ir t.t.
Sudedu jų vardus ir amžių, bei batų dydžius, gal kažkas kažką turėsite reikalingo. Beje tie vaikiukai yra nuteistosios vaikžudės sūnėnai ir dukterėčios, bet tas Bružas vaikais visiškai nesirūpina, girtauja, o jų mamytei ištikrujų sunku.
Ačiū visoms, kurios atsilieps.

Batų dydis
Jolita Rekštytė (mama) 1978-05-04 40-41

sūnelis Aimundas 1998-04-24 41-42

dukrytė Gabija 2001-04-04 36

dukrytė Ugnė 2002-09-09 34-36
dukrytė Liveta 2003-10-02 34-36

sūnelis Vainius 2005-10-31 30-31

verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2010 01 11, 17:34)
Mergaitės, aš čia truputi ne į temą...

Vienai mamai iš Panevėžio rajono ir jos 5 vaikiukams labai reikalinga Jūsų pagalba...Jie neturi batų, kojinių, apatinio trikotažo, pirštinių ir t.t.
Sudedu jų vardus ir amžių, bei batų dydžius, gal kažkas kažką turėsite reikalingo. Beje tie vaikiukai yra nuteistosios vaikžudės sūnėnai ir dukterėčios, bet tas Bružas vaikais visiškai nesirūpina, girtauja, o jų mamytei ištikrujų sunku.
Ačiū visoms, kurios atsilieps.

Batų dydis
Jolita Rekštytė (mama)      1978-05-04                                40-41

sūnelis Aimundas              1998-04-24                              41-42

dukrytė Gabija                  2001-04-04                                36
dukrytė Ugnė                    2002-09-09                              34-36
dukrytė Liveta                  2003-10-02                              34-36
sūnelis Vainius        2005-10-31                                30-31
verysad.gif

del sito noreciau su tavim asmeniskai pakalbet mirksiukas.gif paskaipink arba skamtelk,lauksiu ax.gif
Atsakyti
klausykit,mamulkos,ar dar lankotes kas pas "kulverstukus"?noreciau paprasyti,kad kokia dovanele-zinute nunestumet nuo manes ir mergaiciu.parasykit i az,jei kas eisit.labai pasiilgau tu vaiku friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 27 vasario 2010 - 19:39